Zsúr és mozizás

Elnézést, amiért egy kalap alá veszem a két hírt, de mindkettő fontos és nem látom értelmét új szövegdobozokba pakolni. 😛 Jesse 29. szülinapjára (mert hogy ma van, Isten éltesse!) beszúrnám a napokban fordított interjút xxj_u_l_e_sxx által! (Neki köszönhetjük ugyebár a tavaly júniusi Man’s Vogue cikket, és a nem sokkal utána nyílvánosságra hozott rádióadást ugyancsak Chase dokival.) Brilliáns munkák, élveztem ennek is az olvasását! Ő maga így vall róla: “Hát sziasztok! Kicsit régen volt már precedens bármi nemű frissítésre, és mivel erre az interjúra most bukkantam rá, ráadásul tényleg érdemes elolvasni, gondoltam épp itt az ideje valami újdonságnak. 😉 Jesse beszél a House-ról, Geoffrey Rush-ról, a Swimming Upstream-ről és a nehéz edzésekről.” Reméljük, hamarosan újabb finomságokkal rukkolsz elő, örök hála 😛 =) Íme az interjú.

Ezután pedig jöjjön a post címének második fele, mozizás címszó alatt: Április 11-én mutatják be Amerikában, – ma már Street Kings-re keresztelt akciófilm – melyben Hugh egy nyomozót alakít majd. Kis leírás egy korábbi cikkből: Örömünkre szolgál tudomásukra hozni, hogy csatlakozott olyan hírneves színészekhez mint Keanu Reeves és Forest Whitaker egy már jelenleg sokat ígérő filmhez, melynek címe “Az utca királyai”. A film egy Los Angeles-i zsaru (Reeves) történetét meséli el aki alkoholhoz fordul felesége halála után és akit csapdába csal volt mentora (Whitaker) egy rendőrtársa meggyilkolásának ügyében. Laurie egy nyomozót fog alakítani, Chris Evans (Fantasztikus Négyes) mellett. Régebbi filmjei (mint a “Fekete Vipera” vagy a “Majd a komornyik”, melyek ma is ugyanolyan élvezettel nézhetőek mint annakidején mellett jó hallani visszatértéről a mozivászon fele is.
Arra gondoltam, amikor megtudjuk a magyar premier időpontját szervezhetnénk egy közös mozizást! (Fannigirl után szabadon;) :love:) Akit érdekelne a dolog, mindenképp jelezze. Persze ha aktuális lesz visszatérünk rá. Folytatás mögött a film előzetese!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .