Wilson továbblép

De, hogy honnan hova, azt csak a folytatásban árulom el, mert SPOILERES!

Wilson végre elűzi ex-barátnője, Amber szellemét ebben az évadban. Katie Jacobs, executive producer szerint Robert Sean Leonard gyászoló alteregója elvágja a végső szálat is, ami Amberhez köti az év végén (decemberben).

“Wilson még mindig Amber lakásában lakik” – mutat rá Jacobs. “És megkérdeztük magunktól, hogy ‘Meddig élhet még egy régi kapcsolat árnyékában?'”

Ezek szerint kábé másfél évig, hiszen Jacobs elmondása szerint “Ki fog költözni Amber lakásából egy újba a 8. vagy 9. epizódban.”

Hogy ez mit jelent House számára, aki a következő héten (a 6×03-ban) költözik be országos cimborájához? Jacobs ezzel kapcsolatban elmondta, hogy együtt költöznek majd az új lakásba.

[Ausiello Files]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. De most akkor House vajon feladja legénylakását? Akkor legalább olyan lakást keressenek, ahol méltó helye lehet a zongorának is 😀 bár elég fura, h ha elvileg a 8.-9. részre House visszakapja a munkáját, meg ilyenek (reméljük), akkor miért él még mindig Wilsonnnal? …

  2. Ez jó kérdés, de szerintem azok a részek, amíg majd együtt fognak lakni szerintem nagyon jók lesznek. Ahogy az eddigi részekben is láttuk, akárhányszor együtt laktak mindig megszívatták egy kicsit egymást.

  3. nagyon loool lesz ^.^ Cuddyt megszívatják együtt 😀 háhááháááhááááá ezek ketten nagyon nagy ászok. ^.^ nagyon jóóóóó film! az a baj hogy magyarul nem lehet letölteni seholsem :S:S:S:S na de sebaj szeretjük mi így is 😀 HOUSE FOREVER^.^

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .