Webshop – könyv és DVD-k

Ha már így összegyűltek az akciók, akkor közzéteszem, hátha valakinek elkerülte a figyelmét twitteren (köszi Inzuménak) vagy a csevegőben (köszi szansajnbarbinak).

 • Első-második-harmadik évad egyben (külön dobozokban, semmi plusz): 24 970 Ft helyett 14 990 Ft – 2009. november 3-tól előrendelhető – [link]
 • Negyedik évad: 7 990 Ft helyett 7 590 Ft – 2009. november 12-tól szállítják, már előrendelhető – [link]
 • Dr. House és a filozófia – Mindenki hazudik: 2 990 Ft helyett 2 392 Ft2009. november 5-én jelenik meg. Ezekben a webshopokban veheted meg: [polc.hu], [Libri], [bookline]

1.-2.-3. évad DVD4. évad DVD
Dr. House és a filozófia - Mindenki hazudik


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

10 hozzászólás

 1. Könyvet el is felejtette mondani. Pedig az eszembe volt. 🙂 De persze az is régóta elő van rendelve. Annak meg örülök, hogy nem csak én nézem az ilyeneket. 😛

 2. Hú, ez a könyv kell nekem!!!!!!! :nevetos: Tök jó, kíváncsi vagyok, milyen orvosi-etikai kérdéseket meg filozófiai talányokat vet fel. Ezt nekem találták ki. :szivecskezo:

 3. Azért az nem semmi,hogy a 4.évad ugyanannyiba kerül mint a többi,holott csak 3/4 évad.
  Mocskos kapitalisták.

 4. Igen ugyan annyiba kerül, de megkérdeztem miért. Nem ők határozzák meg az árakat hanem a Universal meg az összes többi mondogatja a tutit.

 5. Igen,erre sokan azt mondják,hogy másik “üzletből” is meg lehet szerezni(úgy is megvan),de ez egy olyan dolog amit talán úgy hívnak,hogy fanatizmus.
  Az egyetlen sorozat amit megveszek eredetiben.
  Szerencsére jön valami karácsony,úgyhogy sikerült a családdal megdumálni.Persze a könyvet is 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .