Két videót láthattok a folytatásban az április 20-i záróbuliról, fordítással. A színészek és David Shore semmi spoilereset nem mondanak, nagyon rejtélyesek, mint mindig.

HOUSE ZÁRÓBULI
Robert Sean Leonard: Fogalmam sincs, hol vagyunk most mert kocsival hoztak.
Hugh Laurie: Los Angeles belvárosában vagyunk, azt hiszem az Olive Streeten.
Robert: Annyit tudok, hogy valahol L.A. belvárosában.
Omar Epps: A Doktor House záróbuliján vagyunk.
Jesse Spencer: Túl vagyunk nyolc éven, és vége van.

Hugh: Remélem, hogy mindenki tajt részeg lesz, kocsmai verekedéssel. Lejátszunk néhány meccset, aminek már ideje lett volna. Bármi is történik ma este, remélem méltó lezárása lesz ennek a nagyszerű nyolc évnek.
Robert: Ennyi az egész.

Jesse: Az, hogy együtt fejlődhettem egy olyan karakterrel, amely az életem negyedét lefedte, az elég fura. Csoda, hogy még nem őrültem meg.
Omar: Jól érzem magam. Büszke vagyok arra, amit elértünk. Hihetetlen volt ez a nyolc.
Jesse: Keserédes érzés. Jókor fejezzük be, szerintem, felívelő szakaszban.

A RAJONGÓKNAK TETSZENI FOG AZ UTOLSÓ EPIZÓD?

Odette Annable: Megesküdtem, hogy nem árulok el semmit.
David Shore: Lesznek pozitív és negatív reakciók is.
Robert: Nagyon sok meglepetés lesz.
David: Az utolsó rész hű a sorozathoz. Ennyit mondok.
Jesse: Szerintem imádni fogják.
Odette: Szerintem mindenki elégedett lesz a végével.
Jesse: Meg kellett ezt lépni [ami történni fog], és nagyon passzol.
Hugh: Szörnyű lenne, ha miután idáig eljutottunk, az utolsó méteren elesnénk a cipőfűzőnkben a célegyenes előtt. Szóval remélem, tetszeni fog nekik. Nagyszerű maga a történet és remélem, jó lett a kivitelezés is.


Itt vagyunk nyolc évad után a Doktor House záróbuliján, hogy a szereplőkkel emlékezzünk vissza az elmúlt évekre és, hogy üzenjenek a rajongóiknak.
» A Twitter-oldalunk tele van rajongói kérdésekkel.

Hugh: Hallottam már a Twitterről, igen.
» Van valami üzenete a rajongókhoz?
Hugh: Ez fura. És lehet, hogy azt gondolják, hogy dilis vagyok, de úgy érzem, mintha nagyon jól ismerném a House-rajongókat. Mert szerintem, akinek tetszik ez a fajta sorozat és karakter, annak… ez először is kitűnő ízlésre vall, másrészt pedig… a rajongókkal való tapasztalataim alapján ezek az emberek intelligensek és jó a humorérzékük és humánusak. Szóval, akiknek tetszik a sorozat… őszintén szólva, szeretlek titeket! Olyan érzésem van, mintha jól ismernélek titeket és szeretlek titeket!
Omar: Minden House-rajongónak üzenem, világszerte: a köszönöm enyhe kifejezés. Köszönjük, hogy velünk jöttek ezen az úton, és hogy szórakoztathattuk önöket és, hogy ennyire őrültek voltak és törődtek a sorozattal. Szerintem nekünk vannak a világon a legjobb rajongóink.
Robert: Örülök, hogy az emberek szerették a sorozatot és… mindig úgy jött le nekem, hogy elég királyak a rajongóink. Múlt évben játszottam egy darabban a Broadwayn és találkoztam rajongókkal az előadások után New Yorkban és lenyűgözőek voltak. Elég királyak.

» Nem lett hipochonder attól, hogy a sorozatban szerepelt?
Omar: Igen. Jó kérdés. Igen, sokat tanultam, de az ember nem engedi át magát ennek, mert lényegében bárkivel bármi történhet bármikor.
Peter Jacobson: Már azelőtt az voltam, hogy a sorozatban szerepeltem volna. Szóval az csak súlyosbította a hipochondriámat. A feleségemmel együtt súlyosbítottuk, egy párként. Öt évig voltam a sorozatban, tehát még öt év kell, hogy ez megenyhüljön. Nem tudom, hogy akkor majd mitől fogok félni.
Jesse: Soha nem gondoltam arra a sorozatban való szereplés miatt, hogy megbetegszem vagy ilyesmi. Elpusztíthatatlan vagyok, örökké fogok élni.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .