Az alábbi videóban a színészek (Hugh Laurie, Peter Jacobson, Charlyne Yi, Odette Annable, Omar Epps) arról beszélnek, mi fog nekik legjobban hiányozni, miután véget ér(t) a sorozat forgatása. Videó, fordítással (nem spoileres):

Hugh Laurie: Nagyon-nagyon… khm… szomorú lesz. Leginkább azért, mert nem láthatjuk egymást itt minden nap ezekkel az emberekkel. Ez nagyon fog hiányozni.

MI FOG A LEGJOBBAN HIÁNYOZNI?

Peter Jacobson: A House-szal való [jelenetek] hiányozni fognak. Mármint a… Taubnak való beszólásai… majdnem, hogy azok is hiányozni fognak.
Charlyne Yi: Elég szomorú vagyok. Hiányozni fog a stáb, mindenki, a színészek.
Omar Epps: Nekem a többiek, a színészek… a stábunk csodálatos. Ők a láthatatlan hősök. Az emberek nem is látják ezeket a srácokat. A díszleteseink, az öltöztetők… az egyik technikusunk megházasodott és gyerekei születtek. Mikor elkezdtük a sorozatot, még egyedül volt.
Odette Annable: Különleges élmény részese lenni ennek, amit [a dolgozók] annyira szeretnek és az egész egy nagy együttműködés eredménye. Sok szeretet van a forgatáson és ezt érezni lehet.
Peter: Sokáig [ment a sorozat], szóval egy részem elégedett lesz… Csak… imádtam Taubot. Egy zűrös életű, de vicces karakter. Hiányozni fog az, hogy belebújjak ebbe a szerepbe.
Hugh: Hálát adhatunk minden… napért.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Jók ezek a videók, csak nekem olyan fura, hogy a két új csaj beszél akik, ha úgy vesszük még egy teljes évet sem töltöttek el a House-ban, hiányoznak a régiek az ilyen kérdéseknél is! :S

  2. Annyira nem, mert ha azt vesszük ebben az évadban többet szerepeltek, mint a többiek (House-et leszámítva természetesen).
    De valóban, ilyen beszélgetéseken a “régieknek” is ott a helyük.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .