Videójáték?!

A Legacy Interactive bejelentette, hogy két népszerű tévésorozatból is készítenek számítógépes játékot. Az egyik a “Doktor House”, a másik pedig a “Gyilkos sorok”.

“[…] úgy hisszük, hogy most van itt az ideje, hogy ismert tévésorozatokat videójátékká adaptáljunk” – mondta Ariella Lehrer, Legacy Interactive elnöke.

A “Doktor House” videójátékot – amiben Hugh Laurie alakítja a morcos orvosi zsenit, Dr. Gregory House-t – PC-s és Nintendós változatban is kifejlesztjük. A játékosoknak élet és halál között kell majd dönteniük, miközben belebújnak kedvenc princeton-plainsborói orvosaik, azaz pl. Dr. Taub, Dr. Hadley (Tizenhármas) és maga Dr. House bőrébe.

A játékosok a diagnoszta csapat részei lesznek, amint próbálják megfejteni és kezelni a bonyolult betegségeket. A játékban öt egyedi eset elevenedik meg, ami olyan ritka és lenyűgöző betegségeket takar, amiket a nézők már megszokhattak a népszerű kórházas sorozattól.

[Gamezebo]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

6 hozzászólás

  1. kár, hogy az ember nem lehet Cuddy…virtuálisan egyszer kicsesznék House-szal… tök jó dolog lehet azis… 😀

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .