Vendégszereplők a 8. évadban

Az alábbiakban összeszedtem, kik fognak szerepelni (ismertebb színészek) a Doktor House 8. évadának elkövetkező epizódjaiban:

Melanie Lynskey

Két pasi meg egy kicsi
Lynskey epizódja 2012 elején fog adásba kerülni. A színésznő nem hetibeteget alakít; egy páciens felesége lesz. Viszont ezúttal körülötte fog forogni a történet a beteg helyett. Lynskey a 9. részben, januárban lesz látható.

Jeffrey Wright

Angyalok Amerikában
A 2003-ban Emmy-díjat nyert színészt szintén jövő év elején láthatjuk a sorozatban. (A mozikban legközelebb az Extremely Loud and Incredibly Close-ban fog feltűnni Tom Hanks és Sandra Bullock oldalán.) A forgatókönyvet Garrett Lerner, Russel Friend és David Foster írja és Greg Yaitanes rendezi (akinek ez lesz a 30. House-epizódja), címe: “Nobody’s Fault” (“Senki nem hibás”). Ez a csapat készítette a 4. évados “House fejé”-t, mely Emmy-díjat kapott.

“Ez annak a példája, hogy a jó írók magukhoz vonzzák a nagyszerű tehetséget” – mondja Yaitanes. “Nagyon örülünk, hogy Jeffrey csatlakozik hozzánk. Hozza magával azt a hévet és színvonalat, amiről álmodik az ember, mikor egy karaktert szembe/mellé akarunk tenni House-szal. Rajongóként alig várom, hogy lássam kettejüket együtt dolgozni.”

Feltehetőleg jelentős lesz a szerepe, ha csak ebben az egy epizódban is, mert Ausiello úgy fogalmazott, hogy Wright ezzel olyan színészekhez csatlakozik, mint Chi McBride, David Morse vagy André Braugher.

David Anders

Alias, Hősök, Vámpírnaplók stb.
Múlt héten Jennifer Morrison sorozatában, a Once Upon a Time-ban láthattuk mint Szőke Herceg orvosa, ezúttal viszont a szike másik oldalán találja majd magát a Doktor House-ban.

Anders 2012 elején lesz hetibeteg ugyanabban az epizódban, melyben Jeffrey Wright is szerepel. A történet House szokatlan módon való (metaforikus) bíróságra kerüléséről. Wright Foreman mentorát és House sorsának döntőbíróját alakítja.

“David feltűnése megváltoztatja az évad irányát” – mondta Yaitanes, az epizód rendezője. “Mindannyian rajongunk a munkájáért itt a sorozatban és izgatottan várjuk, hogy megmutassa a tehetségét ebben a fontos epizódban.”

Audrey Marie Anderson

Az egység
Anderson David Anders feleségét fogja alakítani. Most fognak először együtt dolgozni Yaitanesszel a Going to California c. Showtime-sorozat óta.

“Azóta próbáltam együtt dolgozni Andersonnal, mióta [a California véget ért]. Ő a tökéletes választás, akivel ki lehet egészíteni ezt a nagyszerű szereplőgárdát” – mondta Yaitanes.

[TVLine]


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .