Vegyesfelvágott

Egymáshoz közesincs dolgokat szeretnék érinteni ebben a bejegyzésben…
– Az egyik az a képanyag, ami az elmúlt heteket foglalja össze Hugh és Lisa megjelenéseiről. Lehet, többen láttátok már a képeket, hisz’ mint mondtam nem túl frissek:

Lenne itt még egy képalbum, melyben a Jared Gold tavaszi kollekiójának bemutatásán készült fotókat mentegethetitek le. Főnöknéni fogyott… – legalábbis ezt állítja több amerikai lap. Nem tudom hogy miből következtettek, talán az arca kicsit vékonyabb. Nem is számít, csak gondoltam megjegyzem, a másik földrészen is terjengenek pletykák 🙂 Hugh és Jo, pár hetes felvétel. Motoroznak, együtt. Nem a bíróságra mennek válni. ;)) Végül pedig Hugh LAX repülőteres fotói, tündérmanó.
– Emellett pedig: Van egy kis meglepim számotokra, így Húsvétra :)) Elkezdtem feltölteni Dailymotion-ra a 3×16-os epi (Szigorúan titkos) szinkronos változatát! Darabokban lesznek, (egy db ~10 perces időtartammal) várható, estére. A feltöltésem elég lassú és csak most kezdem el, de igyekszem 😉


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .