Vegyes – Katie Jacobs interjú, Star Trek

Helló! Végre sikerült a végére érnem a Csiperke által beígért, némileg spoileres Katie Jacobs interjúnak, valamint megtudhatjátok, hogy Jennifert legközelebb milyen mozi szerepben láthatjátok 😉 Mindezt a tejes hírre kattintva, jó szórakozást!|Katie Jacobs interjú (spoileres):

Exkluzív: Miért rúgta ki House az Aljas Szukát?

Dr. House kis játéka, a “Túlélni a Princeton Plainsborót” a végéhez ért múlt kedden, amikor Anne Dudek Aljas Szukája lett a 37-ik, egyben utolsó doktor, akit House kiszavazott a csapatából, és ezzel Kutner (Kal Penn) Taub (Peter Jacobson) és ’13-as’ (Olivia Wilde) maradtak állva. Habár ’ASz’ kiszavazása nem volt meglepetés – már egy hónapja kiszivárgott Penn, Jacobson és Wilde állandó szereplővé válása – ennek ellenére megsemmisítő csalódás volt ez azoknak a nézőknek, akik Dudek kegyetlen doktorát roppantul érdekesnek találták. Szóval, miért került a szuka lapátra? És mi állt a döntés mögött, hogy Kutnert, Taubot és a 13-ast tartották meg? Katie Jacobs, a House exec. producere felfedi a módját annak az őrült módszernek, ami új lendületet adott a sorozatnak, és ami miatt 3 hónap alatt 37 színészt rúgtak ki.

Miért kellet kivágnod az Aljas Szukát?! Kedveltem!
Katie Jacobs: Elmondom neked, hogy ez fenomenálisan nehéz döntés volt. Amikor David Shore-ral eldöntöttük, hogy ez a Survivor szerű stílus lesz az új idényben, nem is gondoltuk, hogy egy-egy karaktert ennyire meg fogunk szeretni, és Aljas Szuka feltétlenül az egyik ilyen volt. Azt kell, hogy mondjam, ha többet szeretnétek látni őt, nos, mi is. És úgy gondolom, ez megtörténhet. Ő nagyszerű, és igazén színes egyénisége a csoportnak. Már keresem a lehetőségét annak, hogy hogyan jöhetne vissza a sorozatba.

Mikor döntötted el, hogy ki lesz a végső három?
Jacobs: Csak a leges legutolsó pillanatban, mert tényleg nem tudtuk, hogy fog ez az egész működni. Körbe mentünk az írószobában, és mindenki csöndben sorolta, hogy kiről szeretnének írni. Mindenki szerette az összes színészt; így a kérdés inkább az volt, hogy kinek szeretnének írni, és hogy hogyan tudják őket ellentétbe hozni-, és mégis egybe keverni a stílusukat Houseszal.

Hogy tudták meg a színészek, hogy a karaktereiket kirúgták? A forgatókönyv elolvasásával?
Jacobs: Nem. És nem is fogjuk ezt csinálni. De David és én is tudtuk, hogy ha üzenetet küldtünk volna a stábnak, hogy kikkel szeretnénk találkozni, rögtön tudták volna, hogy nekik kell elmenniük. De szerencsétlen módon mégis így tettünk, mert úgy éreztük fontos, hogy személyesen mondjuk el nekik – mielőtt a felolvasáson tudták volna meg. Először Hughval beszéltünk, és vele tudattuk a döntést – mert vele mindig megbeszéljük a sorozat ügyeit – aztán David és én elmentünk a lakókocsijukba vagy felhívtuk őket telefonon. Szörnyű volt, nagyon szörnyű.

Csak elképzelni tudom.
Jacobs: De vicces volt, mert megnyíltunk, és előjöttünk a mondókánkkal. Eddig ez évadig sokkal kisebb szereplőgárdánk volt, mint a többi egy órás drámának. És a helyzet az, hogy még mindig szeretem Cameront, Chaset és Foremant. És ahogy folyamatosan visszajönnek, nálunk ugyanakkora érdeklődést kapnak, mint Cole, akit kirúgtunk, de nagyon erős volt a jelenléte a sorozatban.

Talán úgy tűnhet, hogy Jennifer és Olivia karaktere ugyanazt a célt szolgálják: Mindketten nevetségesen fiatal és forró doktorok akik bele vannak zúgva Houseba. Korrekt azt kérdezni, hogy lesz-e feszültség a kettejük között?
Jacobs: Nem is tudtam, hogy az emberek azt gondolják, 13-as bele van zúgva Houseba.

Nos, eléggé nyilvánvalóan látszik, hogy vonzódik hozzá. És vica-versa.
Jacobs: House erősen vonzódik hozzá. És szerintem úgy nevezi őt, ahogy látja. De van egy réteg, amely azt mondja, 13-as még nem fedte fel magát teljesen. Ő nagyon különbözik Camerontól, és én csak a háttér sztorijukról tudok beszélni. Tudod, Cameron egy olyan ember, akinek megszállottan szüksége van arra, hogy gyógyítson. A legsérültebb karakterekhez vonzódik, amit az a tény is alátámaszt, hogy összeházasodott valakivel, aki haldoklott. 13-as még nem fedte fel magát, eddig nem mutatott túl sokat a személyiségéből. Nem igazán szeret a jövőbe nézni, és House ezt roppantul lenyűgözőnek találja. Szóval, nekem legalábbis, teljesen különbözők. Az igaz, hogy mindketten szépek. Ez az igazság.

A szkeptikusok azt mondják, hogy előre tudni lehetett, hogy Kal és Olivia benne lesznek a végső hármasban, mert az eredeti jelentkezők közül (vitathatóan) ők a legnagyobb sztárok.
Jacobs: Tudod, ez nagyon vicces. Régebben már beszélgettem erről Kal-lal. Mikor megkaptam a Kalandférgek [Kal Penn egy filmje – a szerk.] egy példányát, ugyanazzal a a felfogással néztem meg, mint amikor David és én castingolunk. És annak ellenére, hogy 3 gyerekem van, nem láttam Laurie-t a Stuart Little-ben. A vicces az, – és nem tudom, hogy mások tudják-e – hogy Cole szerepe nem affro-amerikainak lett írva. Minden rasszt figyelembe vettünk. Sőt, igazából úgy képzeltük, hogy nem affro-amerikai lesz. Általában a castingot a kreatív folyamat részének tekintjük, így nem szabunk előre korlátokat. Így lehet, hogy Kalt Cole szerepére néztük ki, mégis, Kutnerként beszéltünk róla. A másik, hogy nem is ’sztárokat’ kerestünk. Igaz, hogy Kal és Olivia talán jobban szem előtt volt, mint a többiek, de megtették azt a szívességet, hogy bejöttek a meghallgatásokra. Nem ajánlottuk fel a szerepeket olyan embereknek, akik nem jöttek be, és nem olvastak fel. Szerintem amikor nyitva hagyod a szereplőválogatásokon a rassz és a kor kérdését az egyes szerepeknél sokkal sikeresebb lehet az egész folyamat.

Jennifer Morrison új szerepe: Az új Start Trek film Morrisont is megszerezte

J.J. Abrams újabb sztárt szerzett meg a készülő mozijának, ami a Star Trek újrája. Abrams megerősítette, hogy Jennifer Morrison, a House sztárja csatlakozott a még cím nélküli Trek mozi stábjához. ’Valóban szerepel a moziban, és ő nagyon kiváló!’
Múlt héten Morrison feltűnt a film egyik hollywoodi helyszínén, ezek után szárnyra keltek olyan pletykák, hogy csatlakozott a Chris Pine, Simon Pegg, Karl Urban és a Herosban szereplő Zachary Quinto nevével fémjelzett stábhoz. Habár Abrams nem bocsátkozik találgatásokba Jennifer szerepével kapcsolatban, cáfolta azt az Interneten keringő hírt, miszerint az Enterpriseban szereplő titkárnőt, Yeoman Rand-et alakítaná. ’Nem őt játssza.’ nyilatkozta.
Abrams emellett azt is mondta, hogy a jelenleg is tartó írók sztrájkja nem befolyásolja a mozit.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .