Vegyes – AXN, fotók, sztrájk

No hát sziasztok! A tegnapi napon elkezdték az AXN csatornájáról is sugározni a House-t, minden hétköznap megtekinthetitek este 20:00-kor. Érdemes megtekinteni az előzetest, szerintem jobban sikerült mint a TV2-é anno…A “Folytatás”-ra kattintva megtaláljátok.
Satellite Awards! December 16-án kerül megrendezésre az a rendezvény, amely több kategóriában is nyújt át díjat…A televíziós jelöltek között ott van Hugh Laurie is, a teljes lista pedig a kövi: Eddie Izzard (The Riches), Michael C. Hall (Dexter), James Woods (Shark), Bill Paxton (Big Love), Denis Leary (Rescue Me). Egyébként a Satellite olyan veterán művészeknek és személyiségeknek ad elismerést, akik úttörők lettek a szórakoztató iparban…ebben az esetben azthiszem mindenképp Hughnak jár a szobrocska 🙂
Képek… Megint Jennifer Morrison, egy december 2-i megjelenése és a “Private Viewing Animaux Collection” rendezvénye november 27 napján. 😛 Ezen kívül néhány paparazzi kép is érkezett Hughról, de ezek még “le vannak védve”, ezért megvárnám a teljes méretű képeket.
Sztrájk a House írók szemszögéből, sajnos csak angolul, de a “Folytatás” mgöött ugyancsak megnézhető. Shore egy interjújában azt nyilatkozta, hogy Amerikában a következő hetekben ismétléseket láthatnak majd a rajongók. Vannak szövegkönyveik, de ezek forgatása csak 2008 februárjában várható. Annyi könnyítést azért nyújtottak, – spoiler jön – hogy megtudtuk a három új alkalmazott nevét. Kérdés ez mennyire kielégítő egy houseaddiktnak 🙂

AXN előzetes

Sztrájk – A House írói vallanak róla

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .