Vegyes – 4. évad, box-fotók

Helló :)) Negyedik évad befejező részével kezdeném. Igen, jól hallják akik párhuzamosan haladnak az amerikában leadottakkal, a negyedik évadot a 9. epizóddal fejezik be. Ennek oka minden bizonnyal a sztrájk… Mint korábbi bejegyzésemben megfogalmaztam, összesen 12 részt forgattak le, tehát még három hátra lett volna. Ezt azonban úgy tűnik elfelejthetjük, mivel a következő rész promója szerint januárban folytatódik a sorozat. Lehet követni Lisáékat a transzparensekkel.
Ne keressük a napokban “befejező” részhez feliratot, mivel earl elutazott. Érkezésekor azonban nekiáll fordításának, így minden bizonnyal a hétvégére elérhető lesz a feliratok.hu-n. Aki azonban már látta angolul, azt is tudhatja hogy megvannak az új team tagjai…Ennek kapcsán Kata fordít egy Katie Jackobs interjút, mely természetesen erősen spoierezett, így ott lesz elérhető a napokban. Illetve föltételezem ide is fölkerül amint kész 🙂

A magyar közvetítéseiről annyit, hogy tudom eddig nem igazán tértünk ki rá de ez változni fog: részletes eppismertetőkre mindenképp koncentrálni szeretnék, hiszen az évad rengeteg izgalmat nyújt, leginkább a hamarosan induló Tritter szállal kapcsolatosan.

Na a száraz szövegem után gurítsunk le egy üdítőt is: Hugh Laurie boxedzése 24-én a galériában 🙂 Candid fotók, tehát nem jóminőségűek. Tessék ezekkel kalkulálni, itt, föltöltöttem egy cikket az epizód magazinból. (Figyelem, nem semmi miféle aláírással dekorálták azt a képet, melyen House kutyaszemekkel mered maga elé: “Ha egy pszichológus meglátja ezt a tekintetet, alighanem azonnal tudja mi a baj”.)


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .