Vége a téli szünetnek

December hatodika óta mindössze egyetlen House-epizód került a TV2 képernyőjére és a rajongók elbizonytalanodtak, hogy a népszerűsége csúcsán lévő sorozat vajon a Vészhelyzethez hasonlóan ugyancsak téli szünetre vonult-e. A válasz megnyugvással töltheti el a rajongói szíveket, ugyanis nem, a Doktor House című sorozat nem vonul semmilyen szünetre (csak az ünnepek és a Frei Dosszié miatt tűnhetett úgy). Továbbra is a Szökés RTL Klubos nézettségét csökkenti, mely sorozat a 3. évadtól ennek eredményeképp (mármint, hogy a Doktor House a papírformának megfelelően hétről-hétre legyőzi) lehet, hogy későbbi időpontba kerül.
A múlt héten leadott harmadik évados House-epizódot jövő héten szerdán követi az újabb, amely a szezon 5. része lesz és, ha az ütemtervet követi a csatorna és nem lesznek a Frei-féle Dossziéhoz hasonló megszakítások, akkor nagyjából nyár elejére fut ki 3. etap epizódjaiból, s térhet vissza ősszel a negyedikkel.

[SG.hu]


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .