Újranézés – 6×17 – Hugh Laurie

A 6×17 – Lockdown az az epizód, amit Hugh Laurie rendezett, így kézenfekvő, hogy az ő hozzáfűznivalóit hallhatták a tévénézők a pénteki ismétlés reklámszüneteiben.

Videó, fordítással a folytatásban.

Az eredeti forgatókönyvben a baba egy kiságyban jelenik meg az elején, de én látni akartam a baba világrajövetelét. A törvény szerint egy kisbaba 20 percet forgathat összesen. És ez így helyes – a baba nem írt alá semmi beleegyező nyilatkozatot, nemde?

***

Nehezebb valakit színészként nézni, mint rendezőként. Színészként nem csinálhatod újra a jelenetet, de rendezőként változtathatsz azon, hogy min legyen a hangsúly. És mondhatod, hogy “Atyám, bárcsak így vagy bárcsak úgy csináltam volna”. Ez az emberi lét része – hisz alkalmanként én is az vagyok (ember).

***

House és a vendégszereplő közös jelenetei: sok név felmerült erre a szerepre. És öt perccel azután, hogy elkezdett játszani, a többieket mind elfelejtettem. David Strathairn – egyszerűen hihetetlen.

***

Jennek és Jesse-nek egy napja volt arra, hogy – azt hiszem – öt jelenetet megcsináljanak, amiben az egész kapcsolatuk bennefoglaltatik. Kicsit izgultam emiatt, mert ez nem könnyű dolog. Elég nagy érzelmi skálát bejártak ők ketten. Talán még sírtak is.

Videó letöltése :: A videó képekben

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Trackback
Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..