TV Guide-cikk

Nem tudtam volna normális címet adni a bejegyzésnek, anélkül, hogy elspoilerezném azokat a részeket, amelyeket még nem adtak le a tv2-n, így maradt ez. A cikk fordítását – mely a 7. évad egyik fő történetszáláról elmélkedik – a folytatásban találjátok. (Nincs benne semmi új infó.)

A Huddy milyen hatással lesz a “House”-ra?

Hat évadnyi szexuális feszültség és House mindig nyers flört-kísérletei után ő és Cuddy végre esélyt ad a kapcsolatuknak. De miután láthattuk, amint Huddy-ék szenvedélyes csókot váltanak az előző évadfináléban, nem lehet nem arra gondolni, hogy “Most hogyan tovább?”

“Végig fogjuk játszani a dolgot” – mondja Katie Jacobs, vezető producer, aki hozzáteszi, hogy már ideje volt ennek a kapcsolatban. “Nem éreztük jónak, hogyha minden tökéletesen klappolt volna és Cuddy ott lett volna, House-ra várva. Majdnem megházasodott. És miután szembesült ezzel, azt gondolta, hogy ‘Nem vagyok biztos abban, hogy végig tudnám csinálni [a házasságot] anélkül, hogy nem próbálom meg House-szal.'”

A hétfői premier – melynek a találó “Hogyan tovább?” címet adták – onnan folytatódik, ahol vége lett múlt évadban. De ahelyett, hogy rögtön visszatérnénk a Princeton-Plainsboro folyosóira, House (Hugh Laurie) és Cuddy (Lisa Edelstein) együtt töltik az időt, számba veszik az érzéseiket és próbálnak rájönni, hogyan folytathatnának egy működő kapcsolatot.

A kérdések és kihívások között felmerül ez is: House apaságra való kísérlete és a románcuk hatása a munkakapcsolatukra.

“Az emberek vajon máshogy fogják kezelni őket most, hogy egy pár?” – veti fel Jacobs. “És, mivel nyilvánosan is szerelmesek egymásba, vajon Cuddy gyakrabban fog igent mondani House-nak, vagy megpróbálja magának bebizonyítani, hogy nem kivételezik vele és inkább gyakrabban mond majd nemet?”

Jacobs egy dologról biztosíthatja a rajongókat: House és Cuddy ugyanazok a karakterek maradnak, akiket a rajongók megszerettek.

“Nem arról van szó, hogy Cuddy azt gondolja, hogy most majd megváltoztatja House-t. Tudja, House milyen ember. Csak együtt akar lenni azzal a férfival, aki lélegzetelállító hatással van rá. Szóval remélem, a rajongók nem lesznek csalódottak, mert a karakterek lényegében nem változtak.”

Ti izgatottak vagytok amiatt, hogy végre élesben is láthatjátok a Huddy-t?

[Forrás]

(Köszi Vikinek!)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .