TV Guide-cikk

Gondolom, még dereng valami arról a cikkről, melyet múlthéten ígértem 😉 Kata elkészült, nagyon köszönjük neki. 4 évados spoilerekkel, így csak a “Folytatás” mögött olvasható: ígéretes és meghökkentő évadzáró, szerelmi szálak és humor :vidor:  Betettem a 4×13 promóját is estimesének. :kacsint:

Oh, Istenem, te velem alszol!

Ezzel a nagyszerű, és melegekhez illő beszólással oltotta House (Hugh Laurie) Wilsont (Robert Sean Leonard) a legutolsó részben. És ez az egész egy nagy színjátékká fog válni, amikor a sorozat visszatér. Wilsonnak tényleg viszonya van Amberrel (aka. Aljas Szuka), mert az hasonlít mogorva barátjára?
“Van egy hosszú ideje fennálló alap House és Wilson kapcsolatában, és most van egy ugyanilyen alap House és Amber között, és ezen meg kell osztozniuk Wilsonéknak” – mondja Laurie. “Ez egy olyan szerelmi háromszög féle. Ki tudja, hová vezet ez?” House letesztelte Amber szándékait azzal, hogy felajánlotta, visszatérhet a Princetonba, ha dobja Wilsont. Nem kapta be a horgot, és House látszólag áldását adta a kapcsolatra. De tényleg megtette?
“Amber olyan, mint egy női House, nem tudja abbahagyni a piszkálódást.” – nyilatkozta David Shore. “A tény, hogy szinte teljesen olyan, mint ő, csodálatos macska-egér ütközetekhez fog vezetni. Vicces lesz.” A diagnosztikai fronton Shore azt ígéri:”meglesz az az eset, ami az őrületbe kergeti Houset – egy nagyon-nagyon kedves férfi beteg.” A zsémbes doki nem hiszi el, hogy az ilyen hozzáállás természetes, szerinte muszáj, hogy valami tünet legyen. “És ez felvet egy kérdést” – folytatja Shore. “Ha túl kedvesnek lenni egy betegség, igaz lehet-e az ellentettje – vagyis a megrögzött bunkóság is egy betegség?”
Egy másik esetben Housenak – aki ugye megrögzött szappanopera rajongó – meggyőződéséve válik, hogy az egyik kedvenc sztárja (akit Jason Lewis alakít a Szex és New Yorkból) beteg, és nem tud róla. Mikor adás közben figyeli a színészt, kiszúrja a tüneteket, és úgy dönt, kezébe veszi a dolgok irányítását.
Az évad egy dupla résszel fog véget érni, amelyet elvileg a Super Bowl mögé terveztek, de az író sztrájk miatt nem valósult meg. “Nem a hagyományos cliffhangerekről vagyunk ismertek, de most biztosan kételyek között hagyjuk a nézőket, hogy mi történik mindenkivel. Minden szereplőt befolyásolunk valamilyen személyes módon.” – fejezte be Shore. És House megpróbáltatása? Amnézia!

Mmm, hozzáfűzném azt az Ausiello spoilert, melyben a Huddy szálról ír: Az ötödik évadra ígérik, tekintve hogy a csonka szezon kevés lett volna egy efféle történetívhez.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .