TV Guide-cikk (11.15.)

A TV Guide (amerikai tévéújság) jövő heti (november 15-i) számában egy dögös fotót láthatunk két szereplőről és pár infót is megtudhatunk az egyik történetszállal kapcsolatban. SPOILER

tvguide.com-szavazás
Ki a legdögösebb tévés doki?
Karev (Justin Chambers, ''Grace Klinika'')
Teddy (Kim Raver, ''Grace Klinika'')
Addison (Kate Walsh, ''Dr. Addison'')
House (Hugh Laurie, ''Doktor House'') - 80%Dögös Lista 2010 - DÖGÖS pár''Cuddy és House nem lesznek az a nyálas pár, akik őzike szemekkel bámulják egymást Chase műtőasztala fölött'' - mondta Edelstein.

Fura, hogy a kapcsolatok milyen gyorsan unalmassá tudnak válni. Egy kicsit túl sok estényi tv-epizód után az az imádnivaló, szexi nevetés idiótának tűnhet. De a Huddy-val nem így van. A múlt évad végi szívdobbantó éjszakájuk után House és Cuddy sikeresen fenntartotta a szikrát. Volt egy epizód, mikor Cuddy kérdőre vonta House-t az apró topot viselő ''masszőzét'' illetően. Aztán House-nak el kellett titkolnia Cuddy elől, hogy a lánya érméket nyelt le, miközben neki kellett volna vigyáznia rá (bár az, hogy egy hűtőmágnessel próbálta bemérni a tízcentes pontos helyét, eléggé zseniális volt).
A dolgok tovább bonyolódnak majd, mikor Candice Bergen (aki Murphy Brownt alakította) januárban megjelenik mint Cuddy anyja (és House szemszögéből az anyós). Bár a kulisszák mögött Laurie és Edelstein csak nevet az egészen. Edelstein elmondta, ''Hughval csomó intim jelenetünk volt ebben az évadban, és utána néha elgondolkoztam, hogy 'Hé, vajon [Hugh] észrevette, hogy...' De aztán csak legyintek rá, hogy 'Ó, a pokolba vele, már tök mindegy.'''

A fordítást a képekre kattintva is elolvashatjátok.

tvguide.com-szavazás

Ki a legdögösebb tévés doki?
Karev (Justin Chambers, “Grace Klinika”)
Teddy (Kim Raver, “Grace Klinika”)
Addison (Kate Walsh, “Dr. Addison”)
House (Hugh Laurie, “Doktor House”) – 80%

House & Cuddy

Doktor House
“Cuddy és House nem lesznek az a nyálas pár, akik őzike szemekkel bámulják egymást Chase műtőasztala fölött” – mondta Edelstein.

Fura, hogy a kapcsolatok milyen gyorsan unalmassá tudnak válni. Egy kicsit túl sok estényi tv-epizód után az az imádnivaló, szexi nevetés idiótának tűnhet. De a Huddy-val nem így van. A múlt évad végi szívdobbantó éjszakájuk után House és Cuddy sikeresen fenntartotta a szikrát. Volt egy epizód, mikor Cuddy kérdőre vonta House-t az apró topot viselő “masszőzét” illetően. Aztán House-nak el kellett titkolnia Cuddy elől, hogy a lánya érméket nyelt le, miközben neki kellett volna vigyáznia rá (bár az, hogy egy hűtőmágnessel próbálta bemérni a tízcentes pontos helyét, eléggé zseniális volt).
A dolgok tovább bonyolódnak majd, mikor Candice Bergen (aki Murphy Brownt alakította) januárban megjelenik mint Cuddy anyja (és House szemszögéből az anyós). Bár a kulisszák mögött Laurie és Edelstein csak nevet az egészen. Edelstein elmondta, “Hughval csomó intim jelenetünk volt ebben az évadban, és utána néha elgondolkoztam, hogy ‘Hé, vajon [Hugh] észrevette, hogy…’ De aztán csak legyintek rá, hogy ‘Ó, a pokolba vele, már tök mindegy.'”

További fotók

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .