Tron: Legacy – (szinkronos) előzetes

Legutóbb, nyár közepén csak egy teasert tettek közzé Olivia Wilde (Tizenhármas) legújabb filmjéből. Most viszont egy trailerünk is van, amiben már több a párbeszéd, kicsit több minden derül ki a történetből, de még mindig nem túl sok. És az előző videóval ellentétben, itt már Olivia is megjelenik, bár egyelőre csak néz szépen a bociszemeivel, elterülve egy kanapén.
A nyári információkkal ellentétben, amikből még az derült ki, hogy 2011-ben jön a film, most már 2010. december 17. az amerikai premier dátuma, és a Disney-t ismerve, itthon is vagy azon a héten vagy a rákövetkezőn bemutatják a szinkronos verziót. Kíváncsi leszek, hogy OW megkapja-e Kéri Kitty-t hangnak. Bár nem túl biztató a helyzet, ha azt vesszük, hogy Hannah Montana (szintén Disney) is más hangot kapott a sorozathoz képest…

Olivia, azaz Quorra

Szóval, íme az eredeti és a szinkronos előzetes is:

[Filmbuzi]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. Hú, tök durva, hogy ebben a trailerben még Végvári Tamás (†) benne volt. Egyébként, aki kíváncsi az előzetes többi hangjára (ez nem azt jelenti, hogy a filmben is ők lesznek):
    srác – Szabó Máté
    apja – Sörös Sándor

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .