Tizenhármas sorsára fény derül

A következőkben megtudhatjuk, hogy mi (nem) fog történni Tizenhármassal (Olivia Wilde) a 7. évad végén. SPOILER

A Tizenhármas küszöbön álló haláláról szóló pletykák erősen túlzóak.

Azon szóbeszédek közepette, miszerint Olivia Wilde halálos beteg altergója végül áldozatul esik a Huntington-betegségnek az évad későbbi részében történő visszatérésekor, David Shore (a sorozat készítője) elmondta, hogy a színésznővel ezen az évadon túlmutató tervei vannak. Wilde a sorozattól való távolléte közben csomó filmet forgatott, köztük a nagy költségvetésű sci-fi westernt, a Cowboyok és Űrlényeket).
Amidst deafening buzz that Olivia Wilde’s ailing alter ego will succumb to Huntington’s disease when she resurfaces later this season, series creator David Shore tells me that his plans for the actress extend beyond this season. This comes as Wilde’s movie has taken off during her time away from the Fox smash (during which she shot several films, including the big-budget sci-fi Western Cowboys & Aliens).

“Ez volt a tervünk: hagyjuk őt elmenni, hogy nagy mozisztár lehessen belőle, aztán jöjjön vissza és hozza magával az új rajongóit” – mondta Shore nevetve.

Bár Shore arra számít, hogy Wilde visszatér jövő ősszel, elismerte, hogy “Továbbra is az ő beosztását kell figyelembe vennünk. De nagy kár lenne, ha hagynánk őt elmenni. Eddig nagyon jól kezeltük őt, és jó lenne, ha most cserébe mi is kapnánk valamit.”

Ami Tizenhármas tavaszi visszatérését illeti, Shore elárulta, hogy “Nagyon király dolgot találtunk ki. Egy egész epizódot írtunk a visszatértének. Tudom, hogy a rajongók azon filóznak, mi történhetett vele a távolléte alatt, de nem akarok ebből semmit elárulni.”

Mit gondoltok? Megnyugodtatok, hogy Tizenhármas még jóideig velünk lesz? Különösen, hogy Amber Tamblynnek ezért el kell mennie? Szóljatok hozzá!

[TV Line]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

6 hozzászólás

 1. Remélem, 13-as sokáig lesz a sorozatban, jó karakter. J. Morrison nagyon hiányzik. 😉 Remélem, Lucas és Sam soha nem tér vissza. Őket valahogy ki nem… 😀

 2. Tizenhármast én is hiányolom már nagyon. (igen)
  Bár nekem Masters is tetszett, élveztem a karakterét.
  Cameron hiányzik a fenének… 😛 (Bocsi rajongók, én nem bírtam. :D)
  Sam meg Lucas evidens, hogy nem jönnek már vissza. (Bár meg kell jegyeznem, én hiányoltam az évad elejéről a Lucas-féle szakítást. Azt sem tudjuk, mi és hogyan történt. Nektek nem mozgatta meg a fantáziátokat? Az enyémet nagyon. :P)
  Én akit már most nagyon bírok, az Candice Bergen, vagyis hát Cuddy anyja na. ^^
  (Most már ahányszor látom valamiben, mindig nevetnem kell rajta. Azt hiszem a letöltési listámra kerülnek a filmjei. :D)

 3. Nem ide tartozik, de Cuddy anyját, hogy nem ismeri House? Amikor az asztal intézte nem találkozta? Vagy amikor a gokartot kérdezte? A hangja sem volt ismerős? Ő, aki ennyire alapos, és mindenre kíváncsi még Cuddynál a fényképalbumot sem nézte meg?
  Plusz eredetileg nem is úgy hívták Cuddy tesóját.
  BOCS, hogy itt írtam le.

 4. Masters karaktere is nagyon tetszik 😀 de ahogy a sorozat elején Cameron szépen belezúgott Housba azt igazán meg tudtam érteni. Nem is tudom miért (szivecskezo) Egyébként ha az az ára, hogy Lucast nem látom soha akkor a szakítás részletei cseppet sem érdekelnek 😉

 5. Jajj, Tizenhárom jöjjön vissza minél hamarabb :D!
  Azt nem tudja vki, hogy melyik részben jön vissza, vagy kb. melyik rész környékén *.* ?
  <3 <3 <3 <3 <3 <3

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .