The Oranges – premier (friss.)

Tegnap volt Hugh Laurie legújabb filmjének premierje a Torontói Filmfesztiválon. A folytatásban videókat láthattok (fordítással) a szereplőkkel.

Frissítés: Még két videó, a 6.-ban részletek a filmből!
Frissítés #2: Fotógaléria (a bejegyzés végén).

Videók

 • 4. videó: Hughtól kérdezi valaki, hogy ez a szerep teljesen más-e, mint amiket eddig csinált. Azt felelte, hogy igen, nagyon is. És a film is nagyon jó – alap erkölcsi problémákról szól, meg a szeretetről és megbocsátásról.
 • 5. videó: Hugh: Az emberek nem tökéletesek… De… Bármilyen hibát követnek is el, az még nem jelent világvégét. Jó dolgokat is eredményezhetnek a hibák.
  Allison Janney: Látja, tudtam, hogy tökéletesen meg fogja fogalmazni. Pontosan erről szól ez a film. Kívülről tűnhet úgy valami, mintha az lenne a legrosszabb dolog a világon, de aztán rájössz, hogy ez új ajtót nyit neked az életben és egy mélyebb, gazdagabb boldogságra találsz.
  Leighton Meester: Szerintem a film vicces, vidám, de vannak sötét oldalai is, ami nagyon bejön nekem. A karakterem humoros és szabadlelkű, és földhözragadt, de emellett vannak hibái is: önző és bizonytalan. Szóval nagyon jó móka volt őt eljátszani.
 • 6. videó: riporter #1: A “The Oranges” Julian Farino első nagyjátékfilmje. A szereplők interjút adtak nekünk.
  riporter #2: A “The Oranges”-ben a két család, Wallingék és Ostroffék közel állnak egymáshoz, amíg a boldogtalan házasságban élő Mr. Ostroff (Hugh) viszonyba kezd a szomszédék lányával (Leighton), ezzel mindent összegubancolva.

  Részlet a filmből:
  Nina: Helló! Van otthon valaki?
  David: Neked… mindig muszáj bajba kerülnöd.
  Nina: Én nem akarok mindig bajba kerülni.
  David: Jó, akkor miért jöttél el ma vacsorázni?
  Nina: Toby hívott meg. Ha már bajbakerülésről van szó: maga jött oda hozzám.
  David: Én mentem… én me…? Én nem mentem.
  Nina: De igen.
  David: Te jöttél oda hozzám.
  Nina: Mii?
  David: Mondom vagy mondod
  Nina: Ez meg hogy jön ide?
  David: Fogalmam sincs.

  Oliver Platt: Ez… Az, ahogy minden… a film karakterei reagálnak a… fő történésre, az olyan váratlan és emiatt olyan érdekes ez a forgatókönyv. Tudja, általában az ilyen nyári [rövid, de lángoló] szerelmek a könyv 90. oldalán esnek meg, a végén derül fény rájuk, mindenki nagy meglepetésére. De ebben a filmben a 30. oldalon kiderül a dolog, és a két résztvevő annyit mond a családjának, hogy: ez van, fogadd el.

  Részlet a filmből:
  Terry: Toby Kínába megy, Nina végre megint itthon van, Vanessa továbbra is velünk él, minden nap örömet okozva nekünk.
  Paige: Koccintsunk…
  Terry: …a Walling- és Ostroff-klánra. Ki gondolta volna, hogy a két család képes lesz ennyire közel kerülni egymáshoz?
  Paige: Csin-csin.
  Toby: Csin-csin.
  Cathy: Szerintem még képesek vagyunk en-nél is kö-ze-lebb kerülni egymáshoz.
  Nina: *tátott szájjal néz*

  Allison Janney: Tudja… elolvastam a forgatókönyvet, és tetszett, hogy… [nincs benne egy kiemelt főszereplő], és tetszett a helyzet, amelybe ez a két család kerül, és az, hogy mennyire nehéz volt nekik megbirkózni vele. Úgy gondoltam [olvasás közben], hogy ez a helyzet nagyon zűrös és bonyolult, és színészként felkeltette az érdeklődésemet.
  Alia Shawkat: A karakteremet Vanessa Wallingnak hívják, és… egy keserű, fura kislány,… aki nem költözött el otthonról egyetem után. Egyhelyben áll. Ő… ja, ő csak egy fura,… tudja, bezárkózott a saját világába.

  Részlet a filmből:
  *Paige a ház felé hajt, mintha elvesztette volna az uralmát a kocsi felett*
  David: Paige, az isten szerelmére!
  *majdnem elüti Davidet*
  Terry: David!
  David: Be a házba! Menjetek be a házba!
  *megáll a kocsi a ház tövében*

  Transcript

Ugye azért fontos a film szempontjából ez a fesztivál (még lesz két vetítés), mert ez alapján veszi meg a jogokat egy forgalmazó, és ettől függ, hogy milyen mozikban, országokban vetítik majd.

Hivatalos oldal

Fotók

Hugh LaurieHugh LaurieHugh Laurie, Leighton MeesterHugh Laurie, Leighton Meester, Allison Janney, Alia Shawkat, Oliver Platt


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

9 hozzászólás

  1. Meg!
   Érdekesnek látszik, várom, hogy láthassam az egészet. Meg így látatlanba is hiszem, hogy Hugh nem vállalna el valami sz*rt. Még ha nem is milliárdos a film költségvetése, a forgatókönyv lehet jó. 😀

  1. Ági, én pont így voltam. Amikor megláttam Hugh mosolyát, azt mondtam, hogy EZT LÁTNOM KELL! :mrgreen:
   Szerintem jó film lesz. Nekem amúgy nagy problémám Az utca királyaival sem volt. Jó, egyszer nézhető volt, de egyszer elment. :nyelv:

 1. Na most már teljesen feltüzelt állapotban vagyok 😈 Nem bírok megmaradni a seggemen, mikor jön már ki a fiiiiilm???? :szerelmes: :szerelmes: :szerelmes: :mrgreen:

  Aztán az lesz majd a bukta, ha nem is fog tetszeni… :nevetos: :nevetos: :nevetos:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .