Téli TCA – Lisa Edelstein-interjú

Interjú Lisa Edelsteinnel a múlt heti TCA partyról. (SPOILER)

A “Doktor House” visszatért Candice Bergennel, aki Cuddy anyját alakítja. Reméltem, hogy House majd jól odaszól neki, de az, hogy begyógyszerezte, szintén elég király volt. Akkor még nem láttam az új epizódot, mikor összefutottam Lisa Edelsteinnel a Fox TCA partyján. Akkoriban még mindig House kamu bocsánatkérése járt a fejemben. Szerintem, ha nem is sajnálta valójában, maga a bocsánatkérés gesztusa azt sugallja, hogy mégis sajnálta.

Amint “House”-ék megjelentek, Pasadenában eleredt az eső. Edelsteinnel beálltunk egy bárba, hogy befejezzük a beszélgetést. Azt kívánom, bárcsak egy A-listás hollywoodi író írta volna meg a szövegemet, ahogy Dr. Gregory House-ét teszik, de azért megtettem, ami tőlem tellett, az egyik kedvenc sorozatom sztárjával.

» House bocsánatot kért, de nem gondolta komolyan. Cuddy ezt még nem tudja, de számít az, hogy komolyan gondolta-e vagy sem? Maga a gesztus nem jelenti azt, hogy valójában sajnálja a dolgot?
Igen, mert szerintem, őszintén úgy gondolom, bárkinek, aki azt mondja, hogy sajnálja, bonyolult érzései vannak amögött a mondat mögött. Ő csak őszintébb ezzel kapcsolatban.

» Ez olyan, mint az a régi történet arról a gonosz emberről, aki egész életében azt tettette, hogy jó ember. Nos, az, hogy jó dolgokat cselekedett, azt jelentette, hogy ő jó ember.
Szerintem ezzel rátapintott a lényegre, mert szerintem a tettek jobban számítanak, mint a szavak. Ha mindenki a gondolatai alapján cselekedne, akkor meg lenne lőve, mert csak az számít, amit kiadsz a világba, nemde? De ezek már nagyon ezoterikus kérdések.

» Szoktak beszélgetni ilyenekről a forgatáson?
Szerintem az írók beszélgetnek ilyenekről. A forgatáson mi már csak eljátsszuk. Életre keltjük.

» A sorozat kezdetétől várta már ezt az évet, amelyben Cuddy összejön House-szal?
Nem. Előtte a sorozatban csomó más dolgom volt. Nagyszerű volt a cselekkel meg csavarokkal. Tetszik a feszültség a két karakter között [mielőtt még nem jöttek össze]. És egy csomó más feladatom is volt: a babáért való küzdelem, a kórház vezetése. Nagyszerű volt.

» Mindig is azt gondoltam, hogy Cuddy szereti House-t meg a játékait.
Igen, és nem kerülgethették egymást örökké. Ennek meg kellett történnie, ezt fel kellett rázni egy kicsit. Megnézni, mi lesz.

» Mi izgalmas várható a sorozatban?
Candice Bergen benne lesz a sorozatban, és ő nagyszerű. Imádtam vele dolgozni.

» Tetszik önnek ennek az évadnak a folyása? Az, hogy felmerülnek ezek az etikai dilemmák, de tulajdonképpen a történet nem halad semerre?
Igen, igen. Nézze, elég súlyos témák jönnek elő, különösen a kapcsolatukat illetően, szóval csak finoman kell foglalkozniuk mindezzel, miközben a kórház életét is folytatni kell és a történetmesélés módját, ahogyan azt megszokhattuk. Szóval csomó minden történt azért.

» Látja maga előtt House [és a sorozat] megváltásának kezdetét?
Lehet. Lehetséges. Mármint, a sorozat nem arról szól, hogy megváltást találjanak benne [a karakterek]. Ha mégis így lesz, akkor vége a sorozatnak. De ez is az utazás része.

» Valószínűleg már sokan kérdezték ezt öntől az elmúlt hat évben: szeretné House-t orvosának?
Persze. Tudja a dolgát. Közben sok kockázatot vállal, de a végén megtalálja a jó választ.

» És a főnöke, Cuddy még nem jött rá arra, hogy a team soha nem a jó válaszra gondol először?
Na és a team még nem jött rá? Cuddy az irodájában ül, és a saját dolgával van elfogadva. Azt hiszem, Micimackó mondta azt, hogy azon a helyen kell először keresni valamit, ahol utoljára keresnéd, hogyha meg akarod találni. Talán igaza van. Akkor a sorozat akkor csak félórás lenne. Nem lenne olyan szórakoztató.

» Én a “Doktor House”-t a legjobb vígjátéksorozatnak tartom. Ön mit gondol erről?
Egyetértek. Nagyon vicces. Sokszor majd megfulladunk a kávénkon az olvasópróbákon.

» Lesznek idén kórházon kívüli jelenetei?
Lesz egy nagy epizód, amelyben csomó kórházon kívüli jelenet lesz, jah.

» Emögött valami nagy spoiler van?
Azt hiszem, igen. Eléggé be vagyunk határolva, hogy miről beszélhetünk [az újságoknak]. De emellett nem igazán emlékszem, miket forgattunk le, mert egy hónapig vakációztam. Fogalmam sincs semmiről. Csak azt tudom, hogy Candice Bergen benne lesz.

Nézzék a “Doktor House”-t hétfőnként, este 8-tól a Fox-on.

[Screenjunkies]

(Köszi a linket Bridge-nek!)

Csatlakozás a társalgáshoz

16 hozzászólás

 1. “Csak azt tudom, hogy Candice Bergen csatlakozik hozzánk.”

  Hmm… akkor ez most azt jelenti, hogy nem csak két epizód erejéig, hanem huzamosabb időre? Elég talányosan nyilatkozott erről.
  Én támogatom az ötletet! Több feszült szitu, több nevetés… 😛
  Tök jó lenne, ha maradna!!! ^^

  1. Nem, öm. Gyanítottam, hogy ez félrevezető lesz. Csak arról beszélt, hogy a következő részben benne lesz. Nem így mondta, hogy “csatlakozik”. De mindjárt megkeresem a megfelelő szót és kijavítom. Legközelebb jobban figyelek, hogy azt írjam, amit valójában mondtak. 🙂

 2. Jaaaaaa….óóóóóóó…… 🙁 🙁 🙁
  De kár! :'( Pedig annyira bírtam.

  Áh, igazán meghagyhattál volna abban a hitemben, hogy még később is fog szerepelni. 😛 😀

  De természetesen köszi a fordítást, és a javítást is, bár szerintem egészen mindegy már. 🙂 Más úgyse akadékoskodott volna emiatt, csak én. 😀

 3. Én testvérnek Coureney Cox-ot totál el tudtam volna képzelni. Ugyanaz a haj és szép kék szemek 🙂 Tudom, hogy nem ő lesz ilyen apró szerepet az egykori Monica nem vállal de szerintem jók lennének együtt. Hugicának meg Nelly Furtado lenne jó 😀 Ha ott amerikában megszorulnak akkor megyek castingolni :)csak szóljatok lécci!!!

 4. ja és azt tudom, hogy nics hugica de ha lenne akkor Nelly jó lenne. bár egy féltesó előbújhat valahonnan talán Housnak is van egy valahol.

 5. Na ha már így felhoztátok a témát, ami nekem is eszembe jutott… szóval első ránézésre sztem sem hasonlít az a Lucinda akárki Cuddyra, de persze akármit kihozhatnak belőle.
  Én személy szerint Carrie-Anne Mosst tudnám elképzelni tesónak. (ő amúgy is kanadai, ami tökre nem illene bele a családi képbe, de Shore szereti mindig valahogy Kanadára irányítani a figyelmet 😀 na ez csak spekuláció, de őt tényleg el tudnám képzelni. 🙂 )
  Courteney Cox sem rossz, bár nekem róla folyton Monica jutna eszembe, és nem tudnék elvonatkoztatni. :S 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .