Tulajdonképpen nem magán a sajtótájékoztatón, hanem a csatorna által a nap végén tartott afterpartyn készült az alábbi interjú Jesse Spencerrel (Chase) még a vörösszőnyegen. Szó esik a 8×11 és 8×12-ről, tehát SPOILERES a videó.


Videó letöltése

» Imádom a sorozatot. Nem akarom, hogy vége legyen.
Igen.
» És azt akarom, hogy minden epizódnak te legyél a főszereplője. Ez izgalmas gondolat.
Min-minden epizódnak?
» Csak Chase-ről szólna, egyfolytában.
Óóó. *”inkább ne” arckifejezés*
» Más színészek is vannak a sorozatban? Már nem is tudom.
*nevet* Öm… Jeffrey Wright például benne lesz a sorozatban, a 11. részben, igen. Öm… és…
» Elárulod, mi lesz a szerepe?
Hát ő… nem szokott tévében szerepelni, nemde? Ja. Szóval ez nagy dolog, és ő fantaszti… csak pár jelenetem volt vele, de azok jelentőségteljesek voltak az epizódot tekintve, a végefelé. És nagyon jó vele dolgozni. Olyan erőteljes… színész. Nagyon jó vele dolgozni. Egy befektetőt alakít, aki megpróbál rájönni arra… elszúrjuk a diagnózist, a páciens idegösszeomlást kap, történik ott valami. És Jeffrey megpróbálja kideríteni, ki vétett hibát, ill. hogy House módszerei – szokatlan módszerei – a ludasak vagy nem. Vagy esetleg a többi orvos hibázott. Lesz ott egy csomó nagy jelenet. Általában… ugye ez egy procedurális sorozat – megvannak a heti esetek, és nagyjából ugyanaz a formula. De ez a rész ezt eléggé megtöri. Az esetről az orvosokkal való interjúkon keresztül tudjuk meg a részleteket. Jó lesz.

» Mi vár Chase-re a jövőben?
Ugye van ez a rész, ami után majd jön a 12., aminek a címe “Chase”. Alapjábavéve… valami történik Chase-zel és végigkövetjük őt a kórházban. Minden jelenetben benne vagyok, ami nem fordult még elő a nyolc év alatt. Szóval… szó szerint az én nézőpontomból láthatunk mindent. Ugye csináltunk már ilyet Wilsonnal egy vagy két éve, meg Cuddy-val is. És most itt az enyém.
» Nemváltoztatás. Nemváltoztatáson esik át.
*nevet* Ó, atyám. Bárcsak az lenne. Az könnyebb lenne. Öm… köze lesz [ennek a történésnek] egy páciensnek, meg House-nak, meg a szubjektivitásnak… annak, hogy az orvosok képesek-e objektívak lenni, amikor kell, miután az érzelmek elkezdik befolyásolni valakinek a szakmai döntéseit. Meg valahogy House módszerei egyre több visszássággal járnak. Miközben mindenki már kezdi azt normálisnak tekinteni, pedig nagyon durva dolgokat csinál, és vissza kell őt húzni kicsit. Ez az a vékony határ, amit House szeret áthágni, és emiatt vagyunk adásban már nyolc éve, és reméljük meglesz a kilencedik is, ugye? *nevet*

» Apropó, Kevin Reilly a Fox elnöke ma azt mondta… tudtad, hogy erre akarok kilyukadni!
Tudtam, tudtam!
» Kérdezett tőled bárki is erről a témáról?
*ironikusan* Nem, senki.
» Nem is értem, miért kérdeznének. Senkit nem izgat ez a téma.
Senkit nem érdekel…
» A House-rajongók is csak legyintenek rá, hogy tök mindegy.
Ja, tök mindegy.
» Szóval Kevin Reilly azt mondta, hogy mikor ez az évad elkezdődött, úgy gondolta, ez lesz az utolsó, de most már nem olyan biztos ebben.
Azt mondta, hogy nem olyan biztos benne?
» Nem, azt mondta, hogy nem tudja eldönteni, hogy véget érjen-e a sorozat.
Ja, értem.
» És, hogy valószínűleg ebben a hónapban fogják megbeszélni.
Ja.
» Te hogy érzel ezzel kapcsolatban? Szeretnéd, hogy folytatódjon a sorozat.
Igen. Tudod, amíg… amíg minden játékos szívesen részt vesz benne, és fenn tudják tartani a sorozat [színvonalát], addig én abszolút benne vagyok, hogy legyen újabb évad.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. kb mikor lehet meg tudni hogy mikor lesz 9-évad mert már nagyon várom már meg néztem az egészet azal ment el nem tudom kb másfél hónapom hogy minden nap kb 7 vagy 9 rész néztem meg és az utolsó nagyon kíváncsian lett vége ezért várom hogy mi lesz remélem hogy lesz 9-éved

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .