Tavaszi csevegő

Már olvad a hó, zöldellnek a kertek, egyre többször süt ki a nap, és egyre hosszabbak a nappalok. Bár csak félve, de ki lehet jelenteni, hogy “Itt a tavasz!”. Igen, mondogassuk csak, hátha akkor hamarabb eljön.
A régebbi csevegőket a “csevegő” kategóriára kattintva találjátok meg; a netikett szabályait igyekezzetek továbbra is betartani. És ne (csak) itt tegyetek fel mindenféle “House”-os kérdést, hanem inkább a megfelelő bejegyzésnél, hátha másnak is felmerült a probléma, és akkor a megfelelő helyen keresné a választ. Illetve a hozzászólások nem mindig jutnak el hozzám, csak véletlenszerűen, szóval nekem az oldalsávban “Kapcsolat”-nál küldhettek levelet. Tehát a spoilerezést itt is kerüljétek, ahogy a kiscsevegőben is.
Az oldalsávban a “Kiemeltek”-nél a “Téli csevegő” linkjét felváltja a “Tavaszi csevegő”-é. Bár, aki még mindig téli hangulatban van, az írhat az előbbibe is, de legtöbben már nyilván kigyógyultatok a téli depresszióból.

Nosza, lehet gyártani a beceneveket a csevegőhöz, bár már párral találkoztam, de végül nem tudom, melyik lett a “hivatalos”. Jó beszélgetést mindenkinek!

Csatlakozás a társalgáshoz

2382 hozzászólás

 1. oké, itt is mondom, hogy meghaltam. vége az életemnek, nem értem meg a 20-at. boldogan haltam meg, ezt a posztert bámulva http://www.badtaste.it/badpost.....r9_xlg.jpg
  csak akkor tudnék életre kelni, ha a saját szememmel látnám élőben. de az sose fog létrejönni, itt tuti nem lesz sehol, mivel ez egy lepratelep. goodbye :csok:

 2. ÉDES ANYUKÁM TUDOD HOGY RÖHÖGTEM A SZÜLINAPOS HSZ-EDEN?!?!?!?
  majdnem így: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: xDDDDD
  Köszönöm szépen megint mindenkinek! 🙂 :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:

 3. Szeva mindenki :sziv:
  Betty Lilla utólagos szurok!!!
  Én is vizsgáztam ma csellóból (Elemérből :mrgreen: ), csak hogy valami újat mondjak hehehe.. és nem osztályoztak, mert ugye érettségi előtt le lettem zárva, de úgy nagyjából jól sikerült.

  Hát igen Dábül, 16… aztán 17.. meg 18.. hajj de közel van az. Kövess el mindent ez alatt a két év alatt, mert utána büntetnek 😛

  Christine engedd meg hogy :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: :iconlol: Christine full of crazy ideas. Óhajtod, hogy elvigyük a tetemedet a moziba? 🙂

  1. jgbskdjgbkds Dettiiii milyen igazad van. igen, lécci valaki vigye el a hullámat a moziba. csak hogy a hullám is meghaljon még. az a biztos.

 4. Kakukk. debreceniOrsi (már nem Ázsiából) jelentkezik. 😀
  Fuu. Nyócadikak lettünk emberek (h) *irtózatosanbüszkefej*
  igaz, hogy konkrétan az országoson nyolc csapat volt, és négy meccsből négyszer kaptunk ki, de akkoris. Már az, hogy bejutottunk akkora… fuuu. *_* :$ (hozzátenném, h suliból legutoljára előző generáció jutott ki országosra ebben a korcsoportban.) (azaz többmint 20éve senki.)
  és Debrecen belvárosa este annyira kibebaszottul gyönyörű O.O *__*
  ugye idén is akarunk ilyen ázsiai/szoboszlói talit csinálni? mert oda nekem muszáj még egyszer elmennem. Veletek. 😀

  defuri felmenni tumblira négy nap kihagyás után. 😀
  jaigen, Krisztii. tudom, hogy már mondtam, és tudom, hogy már 6.-a van. De itt még tőlem nem volt olyan, hogy boldogszülinapot, szóval BOLDOGSZÜLINAPOT TEE. :sziv: 😀 😀 ^^

  off, kiütöm magam. (tudomtudom hülyeszóvicc. függök. najócsakfélig, mer aludni is kéne. xD meg. elásni magamat.)

  u.i.: bocsi, hogy szót fostam

  1. ezért most bocs de az beszarás ha Orsi ott lesz én meg nem XDDDDDD
   Mármint Orsitól bocs, nem úgy értem 😀 Na érted mit mondok :$

  2. az lenne még beszarás, ha én nem lennék ott. ami lehetséges is. mondjuk nem hiszem, hogy minden nap kell menni, nem úgy tűnik..

 5. Jó lenne olyantot megint… Majd meglátjuk, h kéglit meg Doktorit tudok-e hozzá biztosítani. 🙁

  Jelenleg ugyanis úgy látom ilyen “basszunk-ki-az-összes-kukaccal-idők” járnak.
  Csütörtökön megyek belből, nem akartam szurkot kérni, hogy tartalékolhassak a farmakóra…de mégis.

  Mert persze mindenkit egy prof vizsgáztat, az intézetvezető. Tételsort sem kér, 5öst sose ad, de nem is buktat. De persze csütörtökön PONT nem lesz, és helyette valszeg pont az a szemétláda lesz, akinél esélye sincs senkinek. Én meg kib*szottul rosszul állok,mert közbe azt a kib*szott farmakót is tanulom, amire 5 napra rá megyek.

  És kezdek fosni, mert hiába vagyok már hulla a sok güzüléstől, még nincs meg egy vizsgám se. És ha ez a kettő nem sikerül, akkor nekem pááá…

  Emlékezzetek meg szegény Oriróóól… *-*

 6. Ó Ori ne siesd el, egyelőre nincs ok arra hogy megemlékezzünk, mert nem vagy holt. 🙂 szerencsére. És ne is próbáld bizonyítani azzal hogy most kiugrasz az akárhanyadikról. lécci. :vidor: minden erőm összpontosul a bel-farmakó-akármidre! kitartás Ori :sziv:
  Majd összehozzuk a tali nyáron valahogy. Hátha szembe jön velünk megint A brácsás :iconlol:

  Christine, kit misselsz te insanely? Mert én missellek téged insanely 🙂 meg mindenkit misselek insanely 🙂
  Egyébként, bájdövéj, a tetemedet ha elvisszük a moziba a filmre, fel fog támadni, nem pedig meghalni! 😛

  Grat Orsi! :vidor:

 7. nyugi Berni, most kilátástalan, de én tudom, hogy végül csak nevetni fogsz az egészen, az nevet, aki utoljára nevet alapon 😉 neked úgyis összejön, piszokul keményen megdolgozol érte :sziv:
  Detti MINDENKI hiányzik, ha valakinek nem esett volna le.. (most ezt nem neked) tehát you= you all
  brácsás bwahahaa de jó lenne megint egy olyan.. :’)
  fuh hát a moziban talán feltámadok, de a végén én is összeesek és ottmaradok, csak nekem nem a nevetés fog az arcomra fagyni, hanem a könnyek.. 😥

 8. Hali!

  Orsinak gratula, Lionak pedig kitartás, menni fog az!! 😉

  És júj, végre túl vagyok az uccsó vizsgámon, ami biológia volt. Szerencsére zökkenőmentesen alakult, úgyhogy minden oké. Szegény barátnőmnek viszont sajnos nem nagyon jött össze. Neki még a töri volt hátra, amin pont egy olyan tételt húzott, amit ki sem dolgozott rendesen, szóval… Azért átment, na de elég szar jeggyel, ami egy csöppet megviselte. Szóval elhatároztam, hogy felvidítom és elvittem magammal a moziba és megnéztem vele a Másnaposok 2-t.
  És bejött, mert olyan jókat röhögtünk, tényleg elfelejtette a problémáját. 🙂

 9. Már mindenhonnan a Másnaposok 2-t hallom, tényleg olyan jó? mert ha igen megyek és nézem! 😛
  Christine ez az utsó mondat óhh… már egy költő művészetének határát súrolta… ciffel. Egyébként most hogy belepillantottam Castle-be (violá :mrgreen: ), ez lenne egy jó kis sokkoló eset: a nő, akinek ráfagyott a halálos mosoly az arcára. Vagy a halálos könnyei. Whoaaa…. ha majd kérnek az írók konzultációt tőlem, ezt fogom nekik mondani 😀 copyrighttal fémjelezve persze :leborulos:

  a mai viharok óta önálló életet él a gépem és ha úgy gondolja, újraindul, szóval kicsit nehezen tudok gépezni most. Ha nem fogok írni sokáig, az ezért van. sorry 🙁

  Boldog szülinapot Christine! :sziv: :sziv:

  1. Hát, szerintem ez olyan dolog, hogy valakinek bejön, valaki meg rosszul van tőle. Egy vígjáték, amin jókat lehet röhögni, kikapcsol két órára, de nyilván nem kulturálódni mész el egy ilyen filmre. 😛 Attól függ, hogy mit vársz tőle. Vidám, vicces és szórakoztat, de semmi több.
   Nézd meg az előzetesét és döntsd el, hogy meg akarod-e nézni. 😉

 10. trololoool ez a videóó x’DDD http://www.youtube.com/watch?v.....r_embedded bírom az ilyeneket, ahol ilyen szemétségek vannak :’D
  jaj Detti köszii :sziv: :sziv: haha ciffel, ez nagy volt (Y) 😀 dngldsnglsd az ötleted omfg egy hullát talán még el tudok játszani. de milyen lenne már, Lanie boncolna és Beckett&Castle nyomozna a.. hát kicsit meg kell változtatni a helyzetet, mert itt már tudnák, mi ölt meg, de az íróknak is kell vmi kihívás 😛

  1. muhahaha ez a videó tényleg lol 😀 szeeegény srác.

   wháá de jó eset lenne. Képzeld el ahogy egy halott test “nézi” a moziteremben a filmet… a gyilkos beállítja úgy, mintha élne, popcornnal, szájában a szívószállal meg innivalóval, mindennel… És a ráfagyott könnyek az arcára, a szeme nyitva van… lehet hogy túl sok nyomozós sorozatot néztem? O_o

  2. (csak nem drága (félig)nyomozópárosunkról van itten szó? 😛 hogykiszagoltam höhöhöh xD :D)
   amúgy nem is rossz ötlet… 😀 és alatta meg mehetne vmi jókis pörgős zene, ahogy mutatja a hullát… xD vagy mehetne alatta horrorfilm. hm…
   Detti, nem vagy egyedül o.O

   (Kriszti. erről a mozibanhulló hulláról csak nekem jutott eszembe stiletto? deígy kajakra. najó nagyonfüggővagyok.)

 11. Heyho! Mulatni jó! (hű ez de szar volt xD)
  Orika megy csütörtökön a szurok! Egy tonnányi! És én se hittem, de végül a szóbeli záróvizsgám, meg a szakdogavédésem csak meglett. Szóval neked is meglesz!!! :kacsint:
  És itt is nagyon boldog szülinapot Ma Fille!!! :sziv: :sziv: :sziv:
  Akiknek még van szenvednivalójuk, azoknak kitartást! Akik már túl vannak rajta azoknak meg kitartó pihenést!!! 😀
  Én speciel jövőhéten mek munkakereső körútra, szóval ez a hét még pihi. Illetve életmegváltoztató gondolatokkal teli!
  Mindenkinek hatalmas pusszantás!!! :sziv: :sziv: :sziv: :csok: :csok: :csok:

 12. KRISZTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BOLDOGSZÜLINAPOT. :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: 😀 😀

  Berni, neked meg kitartás, tudom, hogy sikerülni fognak a vizsgák… hisz olyan keményen küzdesz értük. Szal hajrá, menni fog az. :sziv:
  u.i.: mellékelten küldök egy tonna szurkot. remélem elfér : D

 13. APUKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM!
  :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:

 14. ‘reggelt!
  Csak annyit akartam, hogy indulok osztálykirándulni, Kőszegre, péntek este jövök, addig pusszantás és vigyázzatok magatokra! :mosoly:

 15. Viky, jó szórakzozást! :meno:

  Gyerekek, rossz voltam… 😯 Még tíz perc van/volt a Neptun lezárásáig, és lett egy hely belgyógyból,péntekre, és átjelentkeztem… :pirul:

  És ezt most csak azért közlöm, hogy pofátlan lehessek, és átirányíthassam a szurkokat akkorra… :pirul: :nyelv:

  Dehát muszáj taktikázni, nah, akkor Paragh prof lesz, és nála még senki sem bukott idén… 🙄 Csak kár, h így egy nappal kevesebb időm lesz a farmakóra. :/

  Jah, és Klau is szeretne kérni egy kis kukaczpowert, azt mondta… :mrgreen:

  1. Bazzz, pénteken sem lesz Paragh, mert konferenciát tart. El tudom még ennél jobban kúrni ezt a vizsgaidőszakot?!!!

  2. Ez csak természetes Macsektesó!!! Mindkettőtöknek megy a szurok!!!!! És hidd el, hogy neked mindegy melyik tanár mert úgy is megcsinálod!!!!!!!

 16. IIIIIIIIIIIISTEEEEEEENEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMM
  :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:

 17. ööm… mi is téged Dábül :sziv:
  Hejhó!
  Lionak meg Klaunak nagyon sok kukacszurok megy! Go Lions go! :mrgreen:
  Vikynek jó osztkirt. Kőszeg jó hely!

  Na. nem tom mióta akarom írni de mindig elfelejtem. Közületek fog valaki irtózatosan primitív zenéket játszani 120 fős szimfonikus zenekarral a Margit-szigeti szabadtéri színpadon a veszettfejű Edvin Marton és az eddigi próbákon meg nem jelenő Janicsák Veca és társénekesnői főszereplésével holnap? :mrgreen: :mrgreen: Ja, igen, mindenki eme “csodálatos zenei elmék” “””művészetére””” fog emlékezni, nem pedig arra amit a koncert első felében játszunk: Liszt 2. magyar rapszódiája meg a Haláltánc. Jó, nem zenészeknek ez nem mond sokat, de nagyon jó zene ettől még. Ha lesz felvétel, megnézhetitek majd 🙂
  mára ennyi. 😛 jó8 pussz

  1. Hűűűűű remélem lesz 😀 Szeressem azokat a muzsikákat! Időpontot is írhattál volna… Már kezdem bánni hogy vaktában ígértem meg azt a mozit holnapra…

  2. Hm, de jó ez este lesz 😀 No majd meglássuk, hogy jön ki a lépés… Bár jegy nélkül meglátjuk mire megyek… Max hallgatom Edvin fejének suhogását 😀

  3. Hey-hey-hey! Mi-mi-mi van? Én is akarok felvételt nézni!!! 😯 😯 😯 Imádom a komolyzenét, szóval Dettimetti mindenképp csináltass valahogy felvételt!!!!! És sok sikert a szerepléshez!!!! 😉 :csok: :csok: :csok: :csok: :csok:

 18. ÁTMENTEM BELBŐL!!!!!!!!!!!!!!

  KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM NEKTEK, ISTENNEK, MEG A VILÁG KÉT LEGJOBB VIZSGÁZTATÓJÁNAK!!!!!!!!! :leborulos:

  1. A minimumból is tök könnyűt adtak, és jófej tanárhoz kerültem a gyak részhez is, bár sz*rrákérdezett…
   De a szóbeli… a VILÁG EDDIGI LEGJÓFEJEBB TANÁRJA volt, tételt se kellett húzni, tökre örült, hogy ott vagyunk és többen beszélgettünk. Szal jó, hogy nem volt P :mrgreen: Paragh! Mondjuk ezzel szemben, akik a másik tanárhoz kerültek, azokról még most sincs hír, pedig én fél 11-re végeztem… 😯

   Szal mák volt nah, és köszönöm, hogy gondoltatok rám!!! :szivecskezo:

   És innentől szerda hajnalig viva la farmakológia. Ha azon átmegyek, semmi sem állíthat meg! :meno:

 19. Jah, és amúgy hazafele két csávó beszélget a villamoson: -Én is mentem volna orvosnak, a rezidensekért úgy kapkodnak, mintha arany lenne…
  -Jah, 1-2 milliót is megkeresnek egy hét alatt…
  -Egy ismerősöm altatóorvos, “anesztetilógus” vagy micsoda és egy csomót keres. Pedig az mit csinál? Csak megnyitod rá a gázt, oszt jól van!
  -Igen, meg felírod nekik az antibiotikumot meg “algopirint” meg meleg teát, és kész!

  Hát rájöttünk, hogy nem a magyar rezidensekről beszélnek… Meg hogy “csak” megnyitod a gázt… igen, biztos azért 70 oldal az anesztetikum rész a farmakókönyvbe… Ha nem mentem volna át, tutira megrúgtam volna őket, így viszont csak fuldokoltunk Klauval a röhögéstől… xD

  1. GRATULÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!! :leborulos: :leborulos: :leborulos:
   Király vagy, Berni!!! Tudtam, hogy menni fog!!!!! Annyira ügyes vagy! :szivecskezo: :szivecskezo:

   Ez a két csávó meg… :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: Inkább aludtak volna a vonaton… :mrgreen:

  2. JAJ GRATUUU akkor ezek szerint Klau is átment, neki is gratu :leborulos: :leborulos: :leborulos:
   és lolmár, “néhány” emberke itt olyan értelmes.. a legtöbbnek meg se kell szólalnia és máris be lehet lőni, hogy minden bizonnyal az atommagkutató intézetben dolgozik, még másokat választékos kifejezései és értelmes megnyilvánulásai után lehet abba a csoportba kategorizálni. I :sziv: Ázsia..
   és látod Berni, én megmondtam 😛 majd figyeld meg, hogy ugyanezt fogom mondani a farmakológia vizsgád után is ;D

  3. Kriszti benézted, nem vagyok debreceni. 😀
   De itt is vannak olyanok. Lásd: én. 😉

   BERNIIIIIIIIIIII GRATULÁLOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKK :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:

  4. de te nem úgy, te csak hülyeségeket beszélsz, de am értelmes vagy, azok meg nem értelmesek, ergó esélyük sincs, hogy ne istentelen nagy baromságokat mondjanak ><

 20. Maffiám, a próféta szóljon belőled! :mrgreen: Ha az meglesz, hiába marad még négy vizsgám, onnantól meg sem szólalok!!! :vicodin:

  1. hát DoktOri arra mérget vehetsz, hogy az előbb a bennem rejlő próféta osztotta meg nézeteit a kukactársadalommal 8) ja és btw a napon, amin letudod az ucsó vizsgád, a maffia látni kíván 😀

 21. GRATULA LIO! :sziv: :sziv: :leborulos:

  Enyhén szólva is vicces volt a koncert tegnap :mrgreen: Vecának az utolsó hangoknál amit szólóban énekelt, ki-bekapcsolt a mikrofonja. A próbán Edvin meg mint egy óvodás, amíg beállították az összes mikrofont, a hegedűjére erősített mikrofonjába mondott bele irdatlan f*szságokat ukránul, spanyolul, meg németül, mint aki be van nyomva. 8) nem igazán értettem mit mond, de úgy tűnt nagyon örült a fejének 😀
  Szétmentünk az playback-alappal egyfolytában, szinte minden számban, szétröhögtük az agyunkat pépesre :mrgreen: Edvinnek megmondták, hogy egy helyre nem mehet a nézőtéren, az első sor előtti sávba. Kipróbáltuk próbán, begerjedt az összes elektromos kütyü. Erre mit csinál a koncerten? Végigszambázik – szó szerint – az első sor előtt. Voltak ott olyan fülsüketítő hangok.. húú.. halláskárosodás garantált.
  Igen, kezet fogtam Edvin Martonnal, nem lettem több általa 😀
  http://www.youtube.com/watch?v=t_-mvk8ZcFI ez tegnap volt, cselló első pultban ülök, ha láttok 🙂 lehet látni ahogy kicserélem a kottát mert rosszat raktam ki 😀 ezt így a szám közben.. 😀
  ez is tegnap http://www.youtube.com/watch?v=W-WXNKBW3RE

  1. yeeey na mindjárt meghallgatom őket :vidor:
   hm tényleg, ny:cs. és wow ez lesz a 3. év, hogy írunk bele.. :’) én azt javaslom, majd hétfőtől, új hét, vakáció, meg most am is szar idő van (itt legalábbis és nem mintha azon múlna, de 3 indok jobb, mint 2 :P)

  2. Meghallgattam őket és hát…gratula. :leborulos: :leborulos:
   Amúgy is a szívem csücske az ilyen zene…na persze Edvin nélkül biztosan jobb lett volna…csak úúúúgy Dettivel… 🙂
   :sziv:

  3. Elemér nagyon jól szuperált, bírta a zúzdát, ki is kellett fordulni a közönség felé, és így Elemér még nagyobb sztár lett :mrgreen:
   oks akkor holnaptól nycs. dájólessz 🙂

 22. Nah akkor gyerekek, mivel holnap már nemigen leszek errefele, most szólok:

  Szeretném…hm… kb a világ összes szurkját kikérni szerdán 9 és 15 óra között, hogy valahogy átvergődjek a FARMAKOLÓGIA SZIGORLATOMON…

  Közérdekű közleményünket hallották, jah és kösszencs! :leborulos:

 23. Csak azért írok még ide, hogy közöljem Lioval, megy neki a világ összes szurokmennyisége! :sziv: Egyébként üdvözölhetnénk nyöcsöt!

  nem tudok én semmit. én vagyok az információk antihalmaza. és nem bííííírok nekiállni gyűrni a törit meg a magyart. segítséééég! valaki fenyegessen meg halálosan, mert nem fogok tudni leülni tanulni.
  és egyébként is bejött a szobámba egy bszottnagy légy. Olyan, mint Sháry volt anno. 🙁 🙁

 24. jesszus basszus, ugye nem 6 órán keresztül fognak kínozni? (az még lehet Bellától is sok lenne 😮 xD hm.. nem :D) akkora mennyiségű szurokáradat megy majd, hogy túlszárnyalja a Himalája legmagasabb csúcsát és hegyként emelkedik ki a Mariana árokból. (és megint, mi a franc van velem, totál baromságokat hordok itt is össze.. namindegy, van min röhögni xD)

 25. Hát akkor én is elköszönök Tacsitól…
  Találkozunk jövőre, veled, ugyanitt! :kacsint:

  Kriszti… tényleg elég kis Humor Harold vagy ma. 😀 :mrgreen:

 26. Kedves Fórumozók!
  Amatőr internetfelhasználó vagyok és elakadtam a letöltésekkel a 3.évad közepén. Az x+1 edik nekifutás, honlapok, letöltőprogramok sorozatos kudarca után úgy döntöttem, hogy taktikát változtatok. Bizonyára akad köztetek olyan aki megtenné azt a szívességet, hogy DVD-re másolja és elküldi nekem kedvenc doktorom történeteit a 3.évadtól kezdődően. Hogy ne terheljük ezzel a fórumot, minden ötletet,felajánlást, lehetőséget a drmatyus@gmail.com címre várok. Előre is köszönöm a segítségeteket!
  Üdvözlettel: drmatyus0

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .