Szörnyek… premieridőpontok

Eddig nem is gondoltam arra, hogy esetleg egy amerikai film másik országokban hamarabb kerülne mozikba, mint az USA-ban. Pedig sokszor van ez, persze ez nem igaz a magyar premierek esetében. :p
A Szörnyek az űrlények ellen (Monsters vs. Aliens), Hugh Laurie “új filmje” a következő időpontokban kerülnek/tek a mozikba Európa-szerte:
» London: 2009. március 11. (Vue West End Cinema, Leicester Square)
» Madrid: 2009. március 12. (Kinépolis Cinema)
» Párizs: 2009. március 15.
» Moszkva: 2009. március 19.
» Los Angeles: 2009. március 22. (Gibson Amfiteátrum, Universal Studios, Hollywood)

Ezerbocs, ha esetleg kiutaztatok volna (*irónia*), talán még a délutáni los angelesi gépet érdemes elkapni, hiszen többek között Hugh Laurie is ott lesz a premieren!

Részletek a folytatásban.

A DREAMWORKS ANIMATION “SZÖRNYEK AZ ŰRLÉNYEK ELLEN” C. FILMJÉNEK LOS ANGELESI PREMIERJE

MIKOR: 2009. március 22., vasárnap délelőtt 11 órától
Bevonulás: 10 órától
Sajtósok bejelentkezése: 9 órától

HOL: GIBSON AMFITEÁTRUM
100 Universal City Plaza
Universal City, CA 91608

KIK: Szereplők és készítők, pontosabban: Reese Witherspoon (Ginormica), Seth Rogen (B.O.B.), Will Arnett (A Hiányzó Láncszem), Hugh Laurie (Dr. Csótány), Rainn Wilson (Gallaxhar), Keifer Sutherland (H. Borgo tábornok), Paul Rudd (Derek Dietl), Amy Poehler (számítógép-hang), Conrad Vernon és Rob Letterman (rendezők), Lisa Stewart (producer), Latifa Ouaou (koproducer), Jill Hopper (koproducer), Susan Rogers (társproducer)

Egyéb megjelenő celebek: Jason Bateman, Breckin Meyer, Andy Serkis (Gollum), Jennette McCurdy (iCarly), Milly és Becky Rosso (Suite Life of Zack and Cody), Chloe Moretz (Volt)

[Hugh Laurie fan]
[PR Newswire]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .