Szörnyek… los angeles-i premier (friss.)

Na, valakinek sikerült elérnie a repülőt? Ha nem, és esetleg a Szörnyek az űrlények ellen (Monsters vs. Aliens) tegnapi los angeles-i premierjének közvetítéséről is lemaradtatok volna, akkor ebben a bejegyzésben megtalálod az összes képet, videót, ami csak napvilágot látott az eseményről.

A többi nyalánkság a folytatásban.
Frissítés: Még négy videó.

Itt valóban csak valami olyasmit mondhat, hogy “Bocs, nem állok meg, sietnem kell! Én csak egy báb vagyok.” /Madzagon rángatják./

Hugh 3:38-4:02-ig beszél.

Hugh 0:40-től látható.

Az ebből a videóból (is) készült riport:

Hugh-ék éneklik Reese-nek a Happy Birthday-t. (7:30-tól 8:00-ig) link

Hugh válaszaiban nagymértékű átfedések is vannak. Meg is értem mondjuk. Egész nap állandóan jönnek oda a riporterek ugyanazokkal a kérdésekkel…
Kábé ezt mondja: “Tök jó szinkronizálni, mert hoznak neked sütit, meg nem kell megtanulnod a szövegedet, meg viselheted a saját ruháidat. Vagy akár pucér is lehetsz.”

Képgaléria

Kattints a képre a galériához!


Kattints a képekre a nagyításhoz!

A filmmel kapcsolatos bejegyzéseink

(Köszönjük a linkeket Marevi-nek!)


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

7 hozzászólás

  1. Még szép, hogy elértük a repcsit, bár ha Marevi nem ad linket lekéssük!Később Eszter is csatlakozott!(Ha olvastad a tegnapi csevegőt!)Hát Hugh biztosan sokáig futott, és hát elkéshetett, azért nem volt elég ideje interjúkat adni.Azért jó volt látni, és szerintem a képek is jók amik készültek!Apropó várható, hogy lefordítod amit mond?Tudod én ilyen kakukktojás vagyok itt köztetek!Köszi előre is!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .