Nem én mondom ezt, hanem Hugh Laurie (meg Peter Jacobson is). Az alábbi videóban buzdít minden rajongót arra, hogy küldje be az alkotását, mely a Doktor House hatására született meg. A videó alatt találjátok a fordítást:

Get the Flash Player to see this content.

Videó letöltése
Hugh Laurie: Nos, hölgyeim és uraim, fiúk és lányok! Nemsokára végére érünk a Doktor House-nak 8 nagyszerű év után. Most forgatjuk a legutolsó epizódot, még vagy 10 nap van hátra. Tele vagyunk érzelmekkel itt a stúdióban. Néhányan próbálnak megragadni tárgyakat, amik segíthetnek visszaemlékezni *Peter Jacobson felkapja Ball-yt a háttérben* a sok-sok jóra, amiben részünk volt a sorozatban. De kíváncsiak vagyunk a ti érzéseitekre is. Ha van valami paródiád, amit szeretnél előadni vagy valami zenéd, aminek köze van a sorozathoz – bármi, ami mementóként szolgálhat, és mi is megnézhetjük -, majd bekerülhet abba az adásba, [ami majd az utolsó epizód előtt megy le]. Szóval… benne lehettek a tévében. Tehát, ha van ilyen a tarsolyodban, nosza rajta, küldd be!

További információ a http://www.fox.com/house/finale oldalon.A szabályzat fordítását itt találjátok.

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .