!!!SPOILER!!! – 7. évad

Mivel lassan már csurogni fognak a 7. évados infók, ezért ideje nyitni egy külön bejegyzést, ahova a gondolataitokat írhatjátok a Csevegő helyett.
Ha új spoiler jön, akkor ezt a bejegyzést is frissítjük, és akkor újra a főoldalra kerül.

Frissítés: 7×22-23 hír.

2011. április 26.
Catherine kérdezi: Mit tudsz még az “After Hours”-ról (7×22), amelyben House-nak egy lesújtó információt kell feldolgoznia?
Ausiello: “Öm… nos, erről nem tudnék úgy beszélni, hogy azzal ne lőném le az egészet” – felelte Greg Yaitanes, társproducer, mikor megkerestem őt a kérdéseddel. “Az infó az utolsó előtti epizódban lát napvilágot és nagy hatással lesz a finálé történéseire.

Renata kérdezi: Lesznek szaftos jelenetek House és Cuddy között az évadfináléban?
Ausiello: “Igen, de nem olyanok” – felelte Yaitanes. “De a szaftos az enyhe kifejezés.”

2011. április 12.
Bethany kérdezi: Fel kell adnom a reményt, hogy House és cuddy ismét összejön ebben az évadban?
Életreszóló tagságom van a “Soha ne mondd, hogy soha!” Klubba, de ez nem mindig jelent jót. “Az ember némely téren jó, némely téren nem annyira” – mondta David Shore, a sorozat készítője és vezető producere. “House és Cuddy – bármennyire is szeretem őket együtt látni és tudom, hogy a nézők is… House nem boldogságra teremtetett. Nem ilyen a természete, szóval nehéz dolga lesz az életben.” Ne lőjjétek le a hírnököt!

2011. április 6.
Tanya kérdezi: Van hír arról, hogy Jennifer Morrison visszatér-e a “House”-ba?
Ausiello: Ebben az évadban már biztos, hogy nem tér vissza. “Nem kerestek meg a sorozattól” – mondta Morrison. “Teljesítettem volna, bármire kérnek is… Cameron egy csodálatos karakter, és megváltoztatta az életemet… De nem tőlem függ. Az emberek azt hiszik, hogy igen. Rosszul érzem magam amiatt, hogy a rajongók válaszokat akarnak és én nem tudom megadni nekik. Bárcsak meg tudnám. Én úgy vélem, hogy soha nem fognak visszahívni a sorozatba.” Morrisonnak nincs oka panaszkodni manapság: az “Így jártam anyátokkal…”-beli visszatérő karaktere mellett főszerepet kapott az ABC csatorna tündérmesés pilotjában, az “Egyszer volt, hol nem volt…”-ban. “De most tényleg, egyáltalán nem fájó pont ez nekem” – mondta a “House”-ból való távozásáról. “Az életem megy tovább. És örülök, hogy benne lehettem az ‘Így jártam…’-ban. És annak is, hogy megcsinálhatom ezt az új pilotot. Ezek tök izgalmas, új dolgok.”

Max kérdezi: Nagyon várom már a jövő heti epizódot. Van még infód a House-Tizenhárom kocsikázásról?
Ausiello: Az epizód úgy kezdődik, hogy Dr. Morcos arra vár, hogy Tizenhármat kiengedjék a New Jersey-i javítóintézetből. De ezt már eddig is tudtad. Ezt viszont még nem: Az epizód végén Tizenhármas vár arra, hogy House-t kiengedjék a börtönből. És miközben House az elején egy frissen facsart martinival köszöntötte őt, Tizenhárom… kevésbé elegánsan teszi ugyanezt.

Paula Marshall (Cuddy nővére/húga) visszatér az évadfináléban – twitter üzenet

2011. április 5.
Trisha kérdezi: Mit tudsz elmondani a “Doktor House” 150. epizódjáról?
Ez talán az évad legjobb epizódja, amelyben kiderül, hogy Tizenhárom börtönben volt. Meglepő a története, szóval nem fogom lelőni, de annyi biztos, hogy megvádolták valamivel, de igazából sokkal súlyosabb dolgot követett el. Enyhítő körülmény: ő csak a legjobbat akarta egy hozzá nagyon közel állónak. Ettől House annyira meghatódik, hogy hihetetlen ígéretet tesz, amellyel bebizonyosodik, hogy Dr. Morcosnak mégis csak van szíve.

2011. április 4.
Pat kérdezi: Mi lesz a “House”-ban?
Szeretjük a kocsikázásokat, és így van ezzel House is. Rövid megálló a börtönnél, friss levegő kap a hajadba, mély érzelmi kötődések kialakulása, majd egy verseny és némi csili. Mi lehet ennél jobb? Például egy késő délutáni mérkőzés House és a legnagyobb vetélytársa, egy fiatal címvédő bajnok között, aki a nyarait a NASA Sugárhajtású repülőgép laboratóriumában tölti.

Kimberly kérdezi: Miért volt Tizenhárom börtönben?
Ezt az egyet nem árulhatom el. Az április 11-i epizód legjobb része ez a rejtély és az, hogy House hogyan próbálja azt kideríteni. Egy valamit megtudunk majd Tizenháromról: Nagyszerű fegyvert tud csinálni. És nem fogkeféből vagy fogselyemből. Hanem egy trágyázóból készít burgonya ágyút, amely majd garantálja House-nak a győzelmet.

Tammy kérdezi: Mit tett Tizenhárom, amiért börtönbe került?
Milyen kitartóak vagytok! Annyit mondhatok, hogy Tizenhárom nagy titka megérdemli ezt a nagy felhajtást. És az eddigi netes találgatások közül egyik se talált célba. Az biztos, hogy meglepő a történet. Ráadásul Olivia Wilde és Hugh Laurie nagyszerűek ebben az epizódban, és meglepődve fogjátok tapasztalni, hogy nem Tizenhárom az egyetlen, aki kiontja az érzelmeit az utazás alatt. És nem is biztos, hogy ő az egyetlen, aki börtönben volt. De a legédesebb része az útjuknak az, amit House a végén mutat ki Tizenháromnak.

Most forgatják az évadfinálét (7×23 “Moving On”), és az egyik külső helyszín egy Los Angeles-i ház, mely Cuddy otthonaként szerepel a sorozatban.

2011. április 4.
Megnéztem a “House” következő epizódját (adás: április 11.), amely Olivia Wilde Tizenhármasának visszatérése körül forog. Nem fogom elárulni, hogy miért volt börtönben. De azt igen, hogy House egykori beosztottjával való kocsikázása épp a Cuddy-val való összejövésének egy éves évfordulójára esik (és House sajnálattal veszi tudomásul, hogy ezt már nem ünnepelhetik együtt). Emellett a hihetetlenül szórakoztató epizód úgy ér véget, hogy House a legkedvesebb dolgot közli Tizenhárommal, ami csak létezhet (elárulom: egy szó, de nem az az egy).
A kórházban pedig Foreman tudomására jut, hogy Taub nem egy, hanem két imádnivaló hölggyel játszott orvososat.
De komolyan, visszatérve Tizenháromra: a tévéképernyő nagyon hiányolta már.

2011. április 1.
Margo kérdezi: Infót kérek Tizenhárom börtönbevonulásával kapcsolatban… most!
Nem fogom elmondani az okot. De azt elmondhatom, hogy nem a semmi miatt sír az előzetesben. A titok/ok hihetetlenül szívszaggató. És Olivia Wilde elmondta, hogy amint kiderül, Tizenhárom és House közelebb kerülnek egymáshoz (…de nem romantikusan). “Tizenhárom méltányolja, hogy House elfogadja őt és néha szerintem úgy érzi, hogy ő az egyetlen a világon, aki megérti őt. Ezután az epizód után meg főleg” – mondta.

Jordan kérdezi: Mit mond House Tizenháromnak, ami után az elmondja a titkot? Köze van Cuddy-hoz?
Jah. “Elég meglepő Tizenháromnak, hogy House mennyire megmutatja neki a sebezhetőségét” – mondja Wilde. “House eléggé boldog volt ahhoz, hogy elmondjon olyan dolgokat magáról, amely látszólag nem érinti meg őt érzelmileg. De valójában most kicsit ki fog lépni a komfortzónájából. Keresi a kapcsolatot Tizenhárommal, és ezért megmutatja önmagát.”

2011. március 22.
Cris kérdezi: House és az új “neje” nem sokára szakítanak, ugye?!
Ausiello: Tévedsz. Biztos vagyok benne, hogy az évad hátralevő részében együtt maradnak. Ami azt illeti, úgy hallottam, a színésznő, aki House-nét alakítja – Karolina Wydra – lehet, hogy visszatér a következő évadban.

Cherie kérdezi: Azt pletykálják, hogy Wilson meghal az évadfináléban. Mondd, hogy nem így van, Ausiello!
Ausiello: Nem így van. Nem várható ilyen nagy haláleset a “House”-ban. Ebben az évadban.

2011. március 8.
Ellen kérdezi: Egy depressziós Huddy-rajongó szeretne némi “House”-infót hallani.
Ausiello: Ez majd segít rajta: A sorozat készítője, David Shore megerősítette, hogy az évad egy későbbi epizódjában “lesz egy esküvő”. Nevetve hozzátette: “Garantálhatom, hogy nem az lesz, amit várnának.” Hmm… valamiért kezdem azt hinni, hogy Tizenhármas is benne van a dologban.

Sasha kérdezi: Van hír a “House” évadberendeléséről?
Ausiello: Még folynak a tárgyalások, de Shore biztosított arról, hogy “Ne aggódjanak, lesz új évad.”

2011. február 14.
Kim kérdezi: Tudsz arról valamit, hogy mi a helyzet Wilsonnal? Az elmúlt pár epizódban alig van jelen, az elmúlt és a következő epizódban egyáltalán nem szerepel. Mintha már nem is szerepelne a sorozatban. Ez azt jelenti, hogy Robert Sean Leonard végleg elhagyja a “House”-t?
Ilyen messze nem mennék el. Legalábbis most még nem. Én úgy tudom, hogy Robert Sean Leonard késő tavaszi Broadway-szerepe a “Tegnap született”-ben (Jim Belushival) nem fogja befolyásolni a “House”-béli szereplését ebben az évadban. A következő évadot illetően még senki nem nyilatkozott hivatalosan. A darab (melyet április 24-étől játszanak) épp kitölti a forgatási szünetet és teljesen logikus lépés, hiszen Leonard már jó ideje távol maradt a színháztól. (Egy-két évvel a “House” előtt folyamatosan színpadon volt New Yorkban: Lanford Wilson és Eugene O’Neill klasszikusoktól kezdve a kortársig mindent játszott. Mindig is éreztem, hogy – bármennyire is élvezi a munkát a “House”-ban, szeretett volna visszatérni a színházba.) Attól függően, hogy a darab meddig lesz műsoron, elképzelhető, hogy időben vissza tud térni a “House” 8. évadára. Persze ez attól is függ, hogy a – még be sem rendelt – 8. évadra mit terveznek. Abban igazad van, hogy Wilsont az utóbbi időben jobban mellőzik – különösen a Sammel való szakítása után. De ez nem nagy meglepetés, hiszen az évad a House-Cuddy kapcsolatra koncentrál. De a sorozat eddig is híres volt arról, hogy hagyja a színészeinek (pl. Olivia Wilde-nak) megragadni a különböző lehetőségeket és ez az alkalom különösen jó lenne arra, hogy menesszék Wilsont egy időre. Én nem szívesen látnám, hogy véglegesen elhagyja a sorozatot. House-nak szüksége van Wilsonra, akire támaszkodhat és nélküle az egész sorozat sokkal üresebb lenne.

2011. február 8.
Jessica kérdezi: Terveznek valami különlegeset a 150. epizódra (7×18)?
Ausiello: Attól függ. Az, hogy Tizenhárom visszatér, elég “különleges” neked?

Joel kérdezi: Izgulnunk kéne, amiért a Fox még nem rendelte be a “House”-t a következő évadát?
Ausiello: Tök véletlenül megkérdeztem David Shore-t és Katie Jacobst erről a Fox TCA sajtótájékoztató partin. “Én nem aggódom emiatt” – mondta Shore, akinek az NBC Universallal való szerződése az idei évad végével jár le. Jacobs is így érez: “El sem tudom képzelni, hogy ne jönnénk vissza [következő évadra]” – mondta, hozzátéve, hogy gondolkodik a franchise kiterjesztésén, arra az esetre, ha majd valamikor véget ér a sorozat: “Gondolkodtam már egy csak Wilson-Cuddy-House-os sorozaton” – vallotta be – “Nem hiszem, hogy lesz valaha ilyen, de azért gondolkodtam rajta.”

Isabela kérdezi: Van rá lehetőség, hogy Jennifer Morrison visszatér a “House”-ba ebben az évadban?
Ausiello: A lehetőség mindenképpen megvan, de Shore elmondta, hogy “számára nem tervezünk semmit mostanában.”

Joel kérdezi: Olivia Wilde mikor tér vissza a sorozatba?
Ausiello: Azt hiszem, a 7×18-ban.

2010. november 8.
Lilou kérdezi: Szerinted a “House” producerei ezúttal nem hazudtolják meg a Cameron (és Jennifer Morrison) rajongókat és láthatjuk majd őt a beígért három epizódban ebben az évadban?
Te elvárod a sorozatkészítőktől, hogy betartsák az ígéreteiket? Van valahol egy focilabda, amit Charlie Brown meg szeretne mutatni neked. Személy szerint szívesen látnám Jennifer Morrisont egy másik sorozatban (“Így jártam anyátokkal…”) és, hogy hagyja Cameront maga mögött. Hogy a rajongók miért szeretnének egy a sorozat írói által kegyetlenül hanyagolt és rosszul kezelt karakter újabb rövidke visszatérését, azt nem értem. De azt igen, hogy miközben a producerek meghagyták a visszatérés lehetőségét, még nem született döntés arról, hogy ez meg is történne. Szóval nem zárnám ki, de azért nem állnék addig féllábon a helyedben.

2010. augusztus 18.
Jen kérdezi: Most csütörtökön van a szülinapom, szóval szerintem megérdemlek némi House-infót. Hiányzik Jennifer Morrison és azon gondolkodtam, hogy vajon visszatér-e pár epizódra ebben az évadban.
Ausiello: A producereknek megvan az a lehetőségük, hogy visszahozzák őt három epizódra, de még meglátják, hogy élnek-e ezzel a lehetőséggel. Azt gyanítom, hogy igen, de csak az évad későbbi részeiben.

2010. július 6.
Aurore59 kérdezi: Van valami híred Jennifer Morrisonról?
Jennifer felől azt hallottam, hogy a “Warrior” c. független film – melyet Nick Nolte-val és Frank Grillóval forgatott – Hálaadáskor kerül a mozikba. Ami Cameronként való visszatérését illeti: úgy hallottam – bár az új évad már javában forog – Morrisonnak nincs beírva “House”-forgatás a naptárába a közeljövőben.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

193 hozzászólás

 1. @lorka: Most magam ellen beszélek, de ha így érzel, akkor ne olvass spoilereket és hadd beszéljen David Shore, amit akar. 🙂 De komolyan. Én sokszor elgondolkozom azon, hogy mennyivel más lenne az élményem a sorozat nézésével kapcsolatban, ha csak simán a tévében (úgy értem letöltve) követném, és nem olvasnék semmi spoilert. Viszont aztán eszembe jut, hogy akkor a sok kulisszafotót meg interjút se látnám, amit bánnék. (Bár nem tudnám, hogy miből maradok ki, szóval lehet, hogy jobban járnék.)
  Tudjátok, “ignorance is bliss” (“boldogok a tudatlanok”). 😀

 2. Greg Yaitanes valami olyat írt, hogy a 17. részben valamelyikkel történik valami olyan, ami miatt nem jöhetnek újra össze.
  Ez egy sorozat, és nem csak a történetet nézik magát, hanem, hogy meghökkentsen és, hogy meg akard nézni a következő részt. Mert ez showbiznisz is.
  Az írók nem fognak foglalkozni a kis pontokkal (rajongók) amíg jó a nézettség. Bár én kicsit meglepődtem Greg Y. reakcióján. Mert valahogy úgy gondoltam, hogy a közönségnek írják, és nem saját maguknak.

 3. De ez így hülyeség lesz, hogy nem jöhetnek össze, mert olyan nincs, hogy évekig szerelmesek voltak egymásba és utána meg hirtelen nem…

 4. @lono: az, hogy “valami miatt nem jöhetnek össze”, nem egyenlő azzal, hogy kiszeretnek egymásból. Meg ugye nem is azért szakítottak, mert nem szeretik egymást. Csak, egy ponton túl a szerelem már nem elég a boldogsághoz. Cuddy már eléggé benne van a korban, szóval érthető, ha hosszú távban gondolkozik. Aztán lehet, hogy hozzámegy az első pasihoz, aki szembejön.

 5. @Bogiii: =D =D 😎 😎 😎 😎 (igen) (igen) (igen)

  Szerintem az a baj az ilyen elvárásokkal,hogy akinek ilyen igényei vannak, hogy összejönnek meg happy end, meg rózsaszín felhők az maga a sorozat, mint HOUSE M.D lényegét felejti el. Ami ugye pont arról szól, hogy itt senki nem lehet igazán boldog. Persze jól esik nézni időnként egy egy hullámhegyet, de ez a végső lényegen és kimenetelen akkor sem változtat.

 6. Despondent House fans desperately looking for the silver lining in last week’s House/Cuddy breakup can call off the search party.

  A scene from Monday’s episode — the first of the post-Huddy era — suggests that Cuddy’s loss will turn out to be… Wilson’s gain!

  That’s right, folks — the bromance is back on, and we’ve got an exclusive first look at the (rocky) reunion below!

  Ezt találtam…

 7. A 17. rész rövid tartalma:

  A young homeless man with a history of drug abuse (and a secret) arrives at the hospital with bad burns and scars on his chest. Meanwhile, Cuddy tells Wilson that she feels guilty about breaking up with House.

  Cuddy bűntudatot érez a szakítás miatt.

 8. lehet hogy hülye vagyok de mintha valahol azt olvastam volna hogy az évad végén valaki meg fog halni. ne kérdezzétek hogy hol az is lehet hogy félre olvastam…:D 😐

 9. Bocsi, de nem igazán szoktam erre járni és most nem értem ezt a Mrs. House-s dolgot! 😳
  Ez most House felesége? ha igen , hova tűnt Cuddy?? : 😯 😕

 10. Mi már ez a nagy Cameron őrület? Nekem rohadtul nem hiányzik a karaktere, a vége felé már idegesítő volt, a maradék jó is eltűnt belőle… (plusz a HIMYM-ban sokkal jobban nyomja) Kár, hogy Masters elhúz, bezzeg a “House feleség”….:-S

 11. 7×23 :

  A situation prompts House to do something very unexpected, a mote that could change his relationship with Cuddy and Wilson permanently.
  PPTH Ambulances filmed at Cuddy’s house
  House’s car being filmed at Cuddy’s house

  GY tweeted awhile back in response to the question about Huddy. (see below)

  @GregYaitanes i know i know. top secret, yeah, sure. 😉 but say sth, just one word, only… still huddy theme at the end? 🙂
  @cuperek depends what you define huddy as. 🙂
  @GregYaitanes huddy as huddy from s6e22 to s7, not huddy from s1 to s6e21 😉
  @cuperek maybe something else all together. 😉

 12. Mi van akkor, ha Cuddy összejön Wilsonnal???? 😯 😯 😯
  Valahogy nekem most ez jutott eszembe. 😀
  Bár akkor még nem tudták, hogy csak szezon-, vagy sorozatfinálé is lesz egyben. Csak nem így akarták befejezni a sorozatot???!!!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .