!!!SPOILER!!! – 6. évad

Mivel lassan már csurogni fognak a 6. évados infók, ezért ideje nyitni egy külön bejegyzést, ahova a gondolataitokat írhatjátok a Csevegő helyett.
Ha új spoiler jön, akkor ezt a bejegyzést is frissítjük, és akkor újra a főoldalra kerül.

Frissítés: Két új hír.

2010. május 12.
Annie kérdezi: Árulj el még valamit arról a jelenetről a fináléban, amiben a “az egyik legkedvencebb Huddy-momentumod” van benne?
Ausiello: Elég komor. House és Cuddy fekszenek. És közben kiabálnak a háttérben.

Julie kérdezi: Nem ér, hogy te láthattad előttünk a finálét. Egyáltalán nem igazságos! A legkevesebb, amit megtehetsz, hogy elárulsz nekünk valamit az epizódról.
Ausiello: A “megválaszolatlan kérdés az egyik szereplővel kapcsolatban”, amit Katie Jacobs, a sorozat producere pár hete említett, pontosabban azt jelenti, hogy egy főbb szereplő elhagyja a Princeton-Plainsborót.

2010. május 12.
Mark és Joan kérdezi: Mit tudsz elmondani House-ról és Cuddyról az évadfináléban?
Mickey: Az soha nem jó, mikor valaki azt mondja neked, hogy tovább kell lépned az életedben, ugye? A tragikus epizód közben három főszereplő sorsfordító döntéseket hoz meg. Nem lesznek jó döntések, de az egyik a nézők egy részét mosolyra fakasztja majd.

2010. május 11.
Jack kérdezi: A House és Cuddy rajongóknak tetszeni fog az évadfinálé?
The TV Addict: A House és Cuddy rajongóknak tuti tetszeni fog a kedvenc duójuk képernyőn töltött idejének mennyisége. És, ami az összejönnek-nem jönnek össze dolgot illeti, ami már évadok óta lóg asztalon van: Hát, mondjuk azt, hogy ezt majd meglátjuk. És ezt szószerint értjük! Mert bármennyire is fel akarjuk fedni a House és Cuddy közötti nagyon őszinte beszélgetést – amit akkor ejtenek meg, mikor egy törmelék alá ragadt páciens életéért küzdenek -, a Fox producerei hűen önmagukhoz leállították a videót a finálé sajtóvetítésén, pont az utolsó jelenet előtt.

Max kérdezi: A fináléval kapcsolatban csak House-ról és Cuddyról esik szó. Mire számíthatnak a többi teamtag rajongói?
The TV Addict: A szerencsétlen nevű Tizenhármas döntéshozatalától eltekintve Foreman, Chase és Taub elég kevés időt van a képernyőn ebben a nagyon Huddy-centrikus évadfináléban.

2010. május 8.
Egy nagyon megbízható forrás megerősítette, hogy a fináléban Cuddy egyértelművé teszi, hogy elfogadta Lucas házassági ajánlatát és hozzá szeretne menni.

2010. április 21.
Juliana kérdezi: Már elkéne egy jó kis Huddy-jelenet a “House”-ban.
Ausiello: Szerintem várható egy az évadfináléban. “A fináléban szokatlanok lesznek a körülmények: a kórházon kívül játszódik” – mondja Katie Jacobs, vezető producer. “A környék összes orvosát odahívják egy tragikus szituációhoz. A rajongók egy hősies House-t láthatnak majd, ami Cuddynak is bizonyára tetszeni fog.”

2010. április 20.
Andrea kérdezi: Tudod már, hogy mi lesz a “House” évadfináléjában?
A Fox sajtóközleménye szerint a “Help Me” (“Segítség!”) c. epizódban a House-csapat kimegy a kórházból, hogy csatlakozzanak egy kereső-mentő csapathoz egy vészhelyzet közepette. És ebben az interjúban, amiről a finálé forgatásán használt fényképezőről esik szó, Greg Yaitanes elmondja, hogy “több lesz, mint moziélmény” és sok erőteljes jelenet lesz a fináléban.

2010. április 19.
6×20-22 rövid ismertetők

2010. április 16.
Már majdnem egy éve nem Vicodinozik, de most House egy nagy hibát készül elkövetni. “Fájdalmai vannak” – mondja Katie Jacobs, vezető producer. “És apránként rá fog jönni, hogy ismét egyedül maradt.” És Cuddy “azon fog örlődni”, vajon boldog tud-e lenni valaha a barátjával, Lucasszal.

2010. április 14.
Eva kérdezi: Tudsz valamit a “House” évadfináléjáról?
Ausiello: Annyit tudok, hogy nagy kérdéseket fog felvetni egy bizonyos karakter jövőjéről a sorozatban.

2010. április 5.
Szokatlan dolog, hogy a “House” középkorira veszi a figurát a Princeton-Plainsboro Kórház falai között, de ezúttal a morcos doki el fogja kísérni Tizenhármast egy reneszánsz vásárra az április 19-i epizódban. “Tizenhármas mindig kemény és nem túl lányos, de ebben a részben megmutatja, hogy szeret szórakozni és öltözködőset játszani” – mondja Olivia. A jelmezét illetően Olivia elmondja, hogy távolról sem királynői. “A reneszánsz kornak meg volt a maga hierarchiája és én nem vagyok valami magasan. Szerintem egy szolgálólány vagyok!”

2010. március 31.
Maura kérdezi: Van bármi “House” infód?
Hogyan überelhetik azt az évadfinálét, amiben Dr. Undok bevonult egy elmeintézetbe? Úgy tűnik, a sorozat írói nagy kihívás előtt állnak, mikor az idei évad befejező részét kell megírniuk. “Nem árulhatok el sokat és bár ez egy sportos utalás, de ez a rész holtversenyben lesz a múltévi fináléval” – árulta el Peter Jacobson alias Dr. Taub. “Minden bizonnyal drámai és traumatikus lesz mindenki számára.” Most egy nagy változásról vagy több kisebbről beszélünk? “Inkább egy nagy változásról” – mondta Peter.

2010. március 24.
Juliana kérdezi: Mondj egy jó okot, amiért továbbra is nézzem a “Doktor House”-t!
Ausiello: Hármat is mondok: Hallottam valamit egy házassági ajánlatról a május 17-i évadfináléban; Jennifer Morrison április 12-én visszatér (és némi érdekes papírmunkát is hoz magával); és Cynthia Watros a Lostból Wilson exfeleségeként debütál április 19-én – és az a hír járja a Princeton-Plainsboróban, hogy a Hugh Laurie-val közös jelenetei nagyon izgik lesznek.

Ronnie kérdezi: Lucas még meddig lesz benne a “House”-ban? Már szívesen látnám őt távozni.
Ausiello: 1. számú tény: Múlt csütörtökön három sorral a Lucast alakító Michael Weston mögött ültem a New Yorkból Los Angelesbe tartó járatomon. 2. számú tény: House-ék épp az évadfinálét forgatják. 3. számú tény: Esküszöm, hogy nem zaklattam őt. 4. számú tény: Oké, talán egy kicsit. 5. számú tény: a 4. számú tény csak vicc volt.

2010. március 16.
IrisWoo kérdezi Twitteren: Szerinted Chase és Tizenhármas össze fognak jönni? Imádom őket együtt.
Fancast: Én is észrevettem (és élveztem) a csökkenő távolságot köztük az elmúlt hetekben. De nem tűnik valószínűnek, hogy összejöjjenek – legalábbis addig nem, míg Chase és Cameron meg nem beszélik szemtől-szemben a dolgaikat április 12-én. “Cameron visszajön és nyilvánvaló, hogy megbeszélik a kapcsolatukat, és azt, hogy hogyan állnak, és hogyan tovább” – mondta Jesse Spencer a Fancast-nak. “Chase-nek még mindig össze van törve a szíve.”

Stephen Fry a “Doktor House”-ban?

2010. március 6.
Elképzelhető, hogy Hugh Laurie legjobb cimborája szerepelni fog a “Doktor House”-ban. Egy hónapja Greg Yaitanes, a sorozat rendező-producere azt írta twitteren, hogy “Nincs annál jobb alkalom, mint mikor a stúdiódban ül arra, hogy elkezd követni Stephen Fry-t (twitteren)” (eredeti tweet). Ezután valaki elkezdett kombinálni, és arra jutott, hogy Fry nem csak simán látogatóban van.
Yaitanes erre a hírre annyit reagált, hogy “ezt most láttam meg http://bit.ly/b0SQOk Azt hiszem, emiatt bajba is kerülhetek” (eredeti tweet) illetve: “Tudom, hogy emiatt tuti bajba kerülök.” (eredeti tweet) Szóval lehet, hogy tényleg szerepelni fog a sorozatban, és emiatt probléma, hogy írt a látogatásról. De lehet, hogy csak cselesen félre akar vezetni mindenkit…

2010. március 3.
Bete kérdezi: Szükségünk van egy szexjelenetre, amiben House vesz részt. Bármilyen nővel is legyen, de engem boldoggá tenne.
Ausiello: Csak kérned kell, és megkapod: meg tudom erősíteni, hogy House részt fog venni egy egyéjszakás kalandban az évad végefelé. És elég valószínű, hogy a kis barátnője valaki olyan lesz, akivel már találkoztunk.
És Andre Braugher visszatér még House pszichológusaként (Dr. Nolan) minimum egy epizód erejéig májusban (6×20-22. rész valamelyike).
A kettőnek lehet, hogy köze van egymáshoz? (Ez nem költői kérdés, tényleg tudni akarom.)

2010. február 24.
Camila kérdezi: Lisa Edelstein elmegy a “Doktor House”-ból? Ezt olvastam, és szomorú vagyok.
Ausiello: Felteszem, azt a pár megjegyzést olvastad, amit Edelstein a Jewish Exponent-nek tett, amikből úgy tűnt, hogy továbbállna, miután a szerződése lejár a következő évadban. Nos, nyugodj meg. Edelstein nem megy sehova. “A kérdés, amire azt a választ adtam, a ‘House’ utáni életre vonatkozott” – mondta. “Nem tervezem, hogy elmegyek; nem számolom meg a kiscsibéimet, mielőtt kikelnének a tojásból. Mivel jelenleg csak hét évre van szerződésem, ezért beszéltem ott hét évről. De, ha többre is leszerződtetnének utána, akkor boldogan aláírnám. Imádom a munkámat!” Örülök, hogy ezt tisztáztuk.

Dana kérdezi: Hol fog lakni Wilson exfelesége (Cynthia Watros)? Azt nem tudom elképzelni, hogy House-szal és Wilsonnal költözne össze.
Ausiello: “Nem költözött be, de sokszor van ott” – mondta Robert Sean Leonard, aki elárulta, hogy Watros legszaftosabb jelenetei Hugh Laurie-val vannak. “Nekem van a legkisebb szerepem hármunk közül. Én vagyok az a fickó, aki próbál rendet teremteni köztük. De nagyon vicces Cynthiát és Hught látni a jeleneteikben.”

2010. február 17.
Nikki kérdezi: House szakításra fogja bírni Wilsont és a régi-új barátnőjét?
Ausiello: Már csak az a kérdés, hogyan. David Shore, a sorozat készítője elmondta, itt nem csak arról van szó, hogy House védelmezi Wilsont. Hanem valaki olyannal szemben védelmezi, aki olyannyira ismeri Wilsont, mint amennyire House. És szerintem ettől lesznek a Hugh Laurie és Cynthia Watros közti jelenetek olyan érdekesek. Van itt két olyan ember, akik nyilván törődnek Wilsonnal, bár mindketten vétettek hibákat ezen a téren, úgyszólván harcolnak érte.”

Gavin kérdezi: El tudnál árulni még valamit Cynthia Watros karakteréről a “House”-ban azon kívül, hogy ő Wilson első exneje?
Ausiello: A neve Dr. Sam Carr, a szakterülete a radiológia, és “okos, tehetséges, és egy kissé szokatlan” – mondta David Shore. “Bárki, aki Wilsonnal összejön. Azt akartuk, hogy méltó legyen Wilson erősségeihez és gyengeségeihez is.”

2010. február 11.
Rose kérdezi: Nagyon tetszik az elképzelés, miszerint Cynthia Watros fogja alakítani Wilson első feleségét. Mennyi időre marad?
Ausiello: Ezt még nem döntötték el. Csak annyi biztos, hogy egy pár epizódra marad. Ha a producerek úgy döntenek, hogy sokáig marad, nem lesz nehéz dolguk beleintegrálni őt a sorozatba, hiszen a karaktere orvos.

2010. február 3.
Maureen kérdezi: A “House”-rajongók még reménykedhetnek a Huddyban?
válasz: Jelenleg a legtöbb, amit ígérhetek, Dr. Morcos enyhülést tapasztalhat Cuddyval kapcsolatban a következő heti epizódban. Pár jégtábla még marad köztük, de már egyre kisebbnek látszanak, csak a jegesmedvék hiányoznak, de ott van helyettük Lucas.

Pete kérdezi Phoenixből: Mondj valami újat a “House”-ról!
Kristin: Figyeld meg Orlando Jonest a ma esti epizódban, amint pár meglepetéssel szolgál majd az öccsének, Foremannek. Úgy hallottuk, Orlando lehet, hogy jövőre visszatérne teljes munkaidőben, de egy House-infósunk elmondta, hogy az írók nem tudnak semmit az idei évadon túl.

2010. január 28.
Martina kérdezi: Van rá esély, hogy Wilson randizni fog ebben az évadban?
Ausiello: Nemcsak, hogy esély van rá, hanem jó esély. Nagyon jó esély van rá. Egyéb “House”-os párost tekintve úgy hallottam, hogy House és Lucas kardvívásba fognak később, még ebben az évadban. Nem, nem olyan kardvívásba.

2010. január 13.
Isa kérdezi: Szeretném tudni, Lucas mikor megy el a “Doktor House”-ból. Azt szeretném, hogyha Cuddy House-szal jönne össze, szóval remélem, nem fog maradni az évad végéig!
Gondolj bele: A “Luddy” lehet, hogy jót fog tenni a “Huddy”-nak. “Én úgy tekintek rá, mint egy igazi kapcsolat, ami kell Cuddynak azért, hogy bebizonyosodjon, hogy ilyenben is tud élni. Ez egy olyan kapcsolat, ahol egy kedves fickóval van, aki segít nevelni a gyerekét, mindig ott van, ha kell és nem bonyolult” – mondta Lisa Edelstein. Szóval ez annak az esete lesz, hogy a kedves fickó fog kikerülni vesztesen? “Lehet” – mondta Lisa. “Még nem tudom, mi lesz.”

2010. január 6.
A “House” producerei úgy tűnik, azon gondolkoznak, hogy egy újabb házasságos történetszálba menjenek bele.
Az 5. évad Cameron és Chase esküvőjével ért véget, és a producerek híresztelések szerint azzal a gondolattal játszadoznak, hogy egy újabb páros kösse össze az életét.

Az Entertainment Weekly szerint egy házassági ajánlat lesz a 6. évad második felében (jelenleg hétfő esténként látható a Fox-on).

Jelenleg Cuddy és Lucas az egyetlen pár a sorozatban, miután Foreman és Tizenhármas szakított, és Jennifer Morrison távozott a sorozatból (amivel Cameron és Chase házassága végetért) az elmúlt évben.

2009. december 17.
Malinda kérdezi: Felreppent a hír, hogy House-nak van egy huszonéves fia, aki az évadfináléban fog felbukkanni. Ez igaz?
Ausiello: A francia színész/dublőr, Sebastien Soudais által játszott huszonéves fiúra gondolsz? Ebben a szakmában ezt igaztalan pletykának hívjuk. Akkor kezdődhetett, mikor a “House fia” szerep feltűnt a színész IMDb oldalán. “Nem tudom, ki csinálta ezt” – mondta Soudais a szerepkiírásra utalva, amit egyébként azóta már eltávolítottak. “Nagyon szeretem a sorozatot, de ilyet soha nem találnék ki.” Irónikus, de épp az ellenkezője most a problémám: Már hetek óta próbálom beírni az IMDb-lapomra a ‘Cuddy legjobb barátja’ szerepét, de az oldal nem fogadja el. Vajon mit csinálok rosszul?” *irónia*

2009. november 24.
Allison kérdezi: Van rá esély, hogy Wilson és Cuddy összejön valamikor?
Felteszem, ez lenne a következő lépés a Huddy után, de Robert Sean Leonard eloszlatta ezt a gondolatot, mikor erről kérdeztük. “Szerintem Wilson egy sötét fickó. Volt már három felesége, egyedül él, a halállal foglalkozik minden nap és House a legjobb haverja” – mondja. “Szóval, nem tudnám elképzelni őt Cuddyval.” Jó, de akkor talán valaki más azért illik Wilsonhoz? “Mostanában nem” – mondta Leonard. Egyelőre egy házbéli társsal (szobatárssal), House-szal kell beérnie. Nemsokára együtt mennek majd lakást keresni.

Carol kérdezi: Jesse Spencer nagyszerűen alakít most a House-ban, de aggódom, hogy ez a szál a távozását készíti elő, mint, ahogy Jennifer Morrisonnál. Erről tud valamit az infósod?
Ausiello: Az infósom biztosított arról, hogy paranoiás vagy. Jesse marad. (Most legalábbis.)

2009. október 20.
DeeBee kérdezi: Andre Braugher fantasztikus volt a “House” évadpremierjében. Van rá esély, hogy visszatér, ha House-nak további konzultálásra van szüksége?
Mickey: Nem, mivelhogy egy másik sorozatban, a “Men of a Certain Age”-ben kapott állandó szerepet Ray Romano és Scott Bakula mellett. A TNT csatornán lesz látható decembertől. De azért Katie Jacobs az egekig magasztalta Braughert és elárulta, megtalálja a módját, hogy Dr. Nolant visszahozza valahogy.

Reana kérdezi: Nagyon tetszett Lisa Edelsteinnel való Emmy-s vörösszőnyeges interjúd. Hány epizódig tér vissza Michael Weston karaktere, Lucas?
Ausiello: Több mint egy, de kevesebb, mint 80 epizódig.

2009. szeptember 16.
Mindy kérdezi: Senkinek sem jutott még eszébe, hogy Taub és Tizenhármas hároméves ösztöndíja lejár ebben az évben? Nem tudod, hogy lesz-e ennek valami következménye a sorozatban? Ha igen, akkor ez azt jelenti, hogy Peter Jacobson és Olivia Wilde távozik?
Ausiello: Nekem bizony eszembe jutott. És a sorozat készítőjének, David Shore-nak is eszébe jutott. Azt mondta, még nem találta ki, mi lesz Taubbal és Tizenhármassal, miután lejár az ösztöndíjuk. Szerencsére az idő nekik dolgozik. “Csak az évad végével jár le” – mondja, miközben hozzáteszi, hogy nem jellemző rá, hogy elsiklana ilyesmik felett. “Nem szeretem elsunnyogni a dolgokat.” Szerintetek? Taub és Tizenhármas maradjon vagy menjen?

2009. július 20.
Jill kérdezi Massachusettsből: Azt olvastam, hogy a hatodik lesz a “House” utolsó évada. Ez igaz?
Kristin: A közeljövőben nem fog végetérni a sorozat, ahogy azt David Shore múlt héten közölte velünk. Azt mondta, hogy “Még nem fáradtunk bele ebbe és a többi karakterbe se. Amíg a sorozat érdekes tud maradni, képernyőn lesz. Ez nem olyan sorozat, aminek meghatározott vége van. Nincs eleje, közepe és vége. Az egész egy nagy utazás.”

2009. június 22.
Marika kérdezi: Tizenhármas és Taub távoznak a 6. évad végén? Akkor fejezik be a három éves tanulóidejüket. Chase és Cameron jön majd vissza vagy lesznek új szereplők?
Kristin: David Shore, a “Doktor House” executive producere azt mondta, hogy még túl korai lenne megmondani, hogy az évadban lesznek-e új karakterek. “Nincsenek terveink ilyen téren. Ahogy majd közeledik az év vége, talán már lesznek. De nem hiszem, hogy mindent kiaknáztunk volna eddig ezzel a hat karakterrel, amink van jelenleg” – mondta Shore.

Sandra kérdezi Németországból: Azt szeretném megtudni, hogy láthatjuk-e még Cuddy-t anyaként a “Doktor House”-ban. Tetszik az a szál, hogy ő egy dolgozó anyuka. Jó példakép lehetne a nők számára, hogyha folytatnák ezt a történetszálat.
Kristin: Megkérdeztük Lisa Edelsteint, hogy ő szeretné-e ezt látni, de elmondta, hogy őt jobban érdekli a Huddy-kapcsolat, mint az, hogy azt figyeljük, mi lesz Cuddy babájával. “Alig várom már, hogy megtudjam, mihez kezdenek az írók a House-Cuddy szállal. A baba jól van, de nem hiszem, hogy róla kéne szólnia az egésznek. Lényeg, hogy már megvan a gyerek, ettől több lesz az élete. De végtére is a sorozatnak nem erről kell szólnia. A sorozatnak a kórházról és a kórházon belüli kapcsolatokról kell szólnia” – mondta Lisa.

Csatlakozás a társalgáshoz

360 hozzászólás

 1. Cameron lesz, Cameron lesz!!!

  Nekem meg ezt súgják a hangok!!!
  Mégis csak az évadzáró körül lesz a dolog és akkor mindig nagy “durranás” :-)-ra kell számítani!

 2. Bocsánat hogy kukacoskodom egy picit, de a hülye természetem miatt nem bírom ki :pirul: A febr. 24-i hírhez fűznék annyit, hogy: “Nem számolom meg a kiscsibéimet, mielőtt kikelnének a tojásból.” = “Nem iszom előre a medve bőrére”. (Csak az angol az előző idiómát használja rá. Kb olyan ez, mint amikor azt mondják, hogy Két madarat dob egy kővel az náliunk annyit tesz, hogy Két legyet egy csapásra.)

 3. @Bastet: Igen, nekem is beugrott ez a mondat, de direkt hagytam így, mert végülis ezt mondta szószerint. Hiszen itt nem műfordítok vagy mi… Meg nekem tökre tetszett ez a szólás. Olyan aranyos azokkal a “kiscsibék”-kel. ^^

 4. Cameron papírmunkát hoz magával? Nyilvánvaló, hogy a válási papírokra érti… Házassági ajánlat? Csak nem Lucas? :O Lehet így vetnek véget a Luddy-nak… Azokra az izgis jelenetekre meg kíváncsi leszek, mert ha jól emlékszem, emlegettek valami ágyjelenetet is House-t illetően…

 5. Jajderég volt itt hsz, na épp itt az ideje.
  Szóval:
  Szeretném mélységes megvetésemet kifejezni mind Cuddy és mind Lupusz iránt. másszóval: na menjetek ám a jóbüdös melegebb éghajlatra a kibasszuskulccsalfényesített házasságotokkal.
  Cuddy meg nem egy segg. ezennel nem segg. annyira szánalmas lett szerintem, hogy nem pazarlom arra az időmet, hogy “segg”nek nevezzem.
  Ééljen, a világ legszánalmasabb párja!
  Chah, bocsi, csak ideges vagyok :$ :$ :$ :$

  Mi mi mi, mi? Hősies House? Úh, legyenmár jövőhét :szerelmes: :szerelmes: :szerelmes: :szerelmes:

  U.i.: jaigen, nemakarok senkit elbizonyítani, de:
  R.I.P. Huddy. Élt 3.évadtól az 5.évad végéig. (bocs :$)

 6. remélem Cuddy jól meg fogja szívni, mondjuk rájön, h hibázott, de már késő lesz… hülye nyomorék :merges: á elegem van már ebből is, lassan már barátok közt lesz belőle pff
  én a jövő hétből nem a részt várom 😛 na nem is az érettségit 😐

 7. Hááááát, mosolyra fakaszt valami? Tényleg? Csak nem…? Visszajön Lydia? ^^ Esküszöm ezek után már visszasírom! :fancsali: :igen:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .