[SG.hu] az új évadról

Nem tudni, hogy a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkjának köszönhető rövidebb évad az oka, vagy a TV2 jófejsége, de tény, hogy a Doktor House már most, tavasszal folytatódik a legfrissebb évaddal.

Az évad annyira friss, hogy még Amerikában is csak 17 rész ment le belőle. Egyébként az ötödik szezonról van szó, vagyis végre kiderülhet, hogy az utolsó leadott részben belebegtetett House-Wilson haragszomrád mennyire lesz tartós.

A TV2 március 18-án szerdán 21.40-től kezdi adni a Doktor House legújabb epizódjait (az első rész címe: A halál mindent megváltoztat), most már csak az a kérdés, hogy megszakítás nélkül, a nyárba nyúlva az összes ötödik évados részt megkapjuk vagy elfelezi az évadot a csatorna és ősszel folytatja majd a sugárzást?

Forrás: SG.hu

Szerk: Ezzel kapcsolatban ma reggel kerestem fel a TV2.hu közönségszolgálatát. Válaszukban sajnos azt kaptam, amire számítottam: Tisztelt Levélíró, Kedves Nézőnk! Köszönjük levelét, amelyet közönségszolgálatunkra küldött. Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a sorozatokkal kapcsolatban
előre nem adhatunk ki információkat. Köszönjük megkeresését.
Valahol érthető, elképzelhető hogy ilyen távon nem terveznek előre. Mindenesetre reménykedjünk az évad zavartalan vetítésében! :mosoly:

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. Hát, igen. Sajnos csak a bennfentesek tudhatnak ilyen információkat… :p

    Egyébként az a tippem, és remélem is, hogy így lesz, hogy nyáron szünetelni fog itthon az 5. évad, és majd ősztől folytatják. Jobb több “kisebb” szünet, mint egy nagyobb. Ha nyáron lemenne az évad, fél évet kéne várni az újabbra, így viszont csak 3 hónapot.
    Mellesleg nyáron nem szoktak sikersorozatot (hiszen a House az egyik, ha nem a legnépszerűbb sorozata a tv2-nek) újonnan leadni, mert akkor kevesebben nézik, mint ősztől tavaszig.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..