Sarokba szorítva – ajánló vasárnapra

Omar Epps 2004-es filmjét fogja vetíteni a tv2 vasárnap 22:05-től. Elég sokszínű a szereposztás, Monk is feltűnik például. Omar hangja nem Holl Nándor, de lehet, hogy jobb is, legalább könnyebben el tudunk vonatkoztatni Foremantől.

Ismertető: Sarokba szorítva – Vasárnap este a TV2-n! Meg Ryan, Omar Epps, Tony Shalhoub főszereplésében! Jackie Kallen okos, talpraesett és céltudatos nő, a környezet, amelyben él azonban céltalanná, kilátástalanná tette az életét. Munkája unalmas, és esélye sincs a kitörésre, pedig érzi, hogy többre hivatott. Egyik nap szemtanúja lesz egy verekedésnek, s látja, hogy a verekedők egyike, Luther Shaw nemcsak az utcán, hanem a ringben is megállná a helyét. Jackie otthagyja az állását és meggyőzi Luthert, hogy próbáljanak meg együtt kitörni ebből a kilátástalan életből. Így hamarosan a férfi bokszmenedzsere lesz, és egy veteránedző segítségével elindulnak, hogy valóra váltsák álmaikat. A film valós történetet dolgoz fel!

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. Azt eddig is láttuk. hogy 4man milyen vállas. Most már azt is, hogy miért!A kis csaj pedig a műugró lányka volt, valamelyik korábbi House-ban! Megnézem!!! Köszi az ajánlást!!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .