Írta John Kubicek, fordította Lyanne
» Hello, John Kubicek vagyok a Buddy TV-től, és Robert Sean Leonarddal beszélek. Hogy vagy Robert?
Jól, köszönöm, és te?

» Köszönöm, remekül. Az új évad kezdetén House-nak nélkülöznie kell csapatát. És most, hogy a legfontosabb szereplők fele nem tűnik fel a sorozatban, vagy legalábbis egy darabig, mennyiben változott a forgatás hangulata? Vagy talán ez kihatással van a munka menetére?
Igen, vagyis nem arról van szó hogy jobb vagy esetleg rosszabb lenne, pusztán nagyon más. Ez az évad is nagyon, nagyon más, a sorozat felépítése megváltozott. A sorozat megírásának módja, az is más, és igen, itt vannak az új szereplők. Olyan érzés, mintha egy új sorozat lenne az egész.

» Tehát most hogy mindhárom karakter eltűnik egy időre, azt jelenti hogy többet fogsz megjelenni a képernyőn? Hirtelen több szerep jut a karakterednek?
Az ember azt hinné, ugyanakkor én nagyon remélném hogy nem, mert nem szeretek dolgozni. De nem, mert az új csapat dilemmája House számára nagyon sok időt vesz el.

» A te karaktered nem mindig szükségszerű az orvosi rejtélyek felderítésénél, szóval nem kell aggódnod a beavatkozások és a sok őrületes orvosi szerszám miatt. Ezzel teljesen meg vagy békélve, vagy jobban örülnél hogyha beszennyezhetnéd a kezed valami ehhez hasonló dologgal?
Amelyik mód a gyorsabb, amelyikkel előbb otthon lehetek. Nem, nem szeretnék orvosi szakkifejezéseket magolni, tetszik a karakterem munkája. Szeretek a háttérben maradni, szeretem hogy én vagyok a barát, aki bedugja a fejét az ajtón, és azt kérdezi: “Hogy vagy? Jól?”, majd hazamegy. Számomra azok a jelenetek amikor mind a négyük különböző diagnózisokat állított fel, egy rémálom volt. Részt vettem pár ilyenben alkalomadtán, és mindig hoztam magammal egy könyvet. Fogalmam sem volt hogy miről beszélnek.

» Az új színészgárdából, mivelhogy House kialakított magának egy új csapatot, van olyan színész vagy karakter eddig aki lenyűgözött téged? Úgy mint? Nahát, ez fantasztikus ötlet volt az új karakternek az írók részéről!?
Hogy őszinte legyek, nagyon sok ilyet találtak ki. Nem pusztán nyalizni próbálok nekik, tényleg úgy gondolom hogy az új karakterek megírása nagyon jó, valójában nem tudjuk mi mit is fogunk tenni. Pillanatnyilag a sorozat pont olyan mint a Legfelsőbb Bíróság, ahol jó pár szereplő rohangászik. Úgy vélem ennek egy idő után azért meg kell változnia, de jelenleg nagyon jópofa.

» Az új szereplők hasonlítanak bármilyen szempontból House régi csapatára, vagy teljesen új típusú egyéniségek más jellemvonásokkal?
Mindannyian teljesen újak, teljesen más jellemmel. Igen. Egyáltalán nem hasonlóak.

» Oké, az jutott az eszembe, hogy Wilson és House kapcsolata nagyon különös. Nagyon nyakatekert és összetett. És sok néző elgondolkozott már azon, hogy a te karaktered miért is barátja még mindig ennek az embernek, mindazok után amiken keresztülment miatta? És mint színész, hogy közelítesz és viszonyulsz ahhoz hogy ez a karakter továbbra is barátkozik House-szal?
Azt hiszem, Wilson ugyanazért kedveli House-t mint amiért a nézők is, akik hétről hétre követik őt a tévéképernyőn. Úgy vélem ő egy nagyon dinamikus, vicces, szemtelen és önmaga felett ítélkező ember. Ezek azok a dolgok amelyek vonzzák az embereket hozzá, és az hogy kimondja a tényeket. A pénzügyei, hogy nem fizeti vissza a tartozásait, ugyanakkor nekem is sok ilyen barátom van. Szóval én ezt nem találom olyan nagy rejtélynek. Szerintem House egy nagyon is vonzó karakter. A legtöbb ember a fél karját odaadná hogy a barátja lehessen.

» Nyilvánosságra került, hogy a Dr. House lett idén a szerencsés, ugyanis a kiváló amerikai foci Bajnoki Döntője (Super Bowl) után levetíthet egy részt (ez közismerten nagy nézőközönséggel jár), és ez bizonyára izgalommal tölti el. Megkezdte már az előkészületeket, vagy van már valami ötlete mit fog csinálni? Mivel ez egy nagyon magasrangú kitüntetés.
Fantasztikus. A házamban fog lezajlani az esemény? Miféle előkészületeket kéne tennem? Doritost? Mire gondol?

» Nem, csak, gondolt már arra hogy milyen lesz a sztori? Én csak azt tudom elképzelni milyen nem lesz… Amíg egy csomó megszokott dolog megmarad, és ami egy House-epizódot kiválóvá tesz, addig valami kis extrát is kell nyújtani amikor 30, 40, 50 millió nézője van az embernek.
Értem. Nem tudom. Jelen e pillanatban azt hiszem, az egyetlen terv amiről tudok az hogy visszafele fog játszódni és fekete fehérben. Semmi szokatlan, a történet visszafele fog lezajlani, mint a Talmud, attól függően hogyan olvasod. És fekete-fehér lesz, de úgy vélem nagyon fog tetszeni az embereknek.

[Buddy TV]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .