Robert Sean Leonard a Bergen.com-on

Egy interjú Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson) gyerekkoráról és a színészi karrierjéről:

Robert Sean Leonard nem orvos. Csak orvost játszik – kitűnően – a televízióban. A színész Ridgewoodban nőtt fel és a Fox népszerű sorozatában, a “Doktor House”-ban játszik, Dr. James Wilsonként – Hugh Laurie által alakított, keserű, csípős nyelvű és nem túl kedves Dr. Gregory House legjobb barátjaként. Leonard Tony-díjas Broadway-veterán és a mozibajárók emlékezhetnek rá a “Holt költők társaságá”-ból, a “Mr. és Mrs. Bridge”-ből, a “Sok hűhó semmiért”-ből és “Az ártatlanság korá”-ból. “Ha orvosi köpenyben sétálgatnék az utcán, az emberek jobban felismernének” – viccelődik Leonard, aki jelenleg Los Angelesben él a feleségével, Gabriellával, és kislányukkal, Eleanorral. “Ha normális ruhában vagyok – farmer és póló, akkor egy csomóan úgy néznek rám, hogy ‘Azt, ez a fickó tökre hasonlít arra a fickóra a House-ban’. De nem hiszik igazán, hogy én vagyok az. Az emberek nem ismernek fel gyakran, de ha igen, akkor Los Angelesben a ‘House’ miatt, New Yorkban a színház miatt: ‘Ó, láttam a Hosszú út az éjszakába c. darabot vagy az Eljő a jeges-t.'”

“Az mindig becsapós, mikor az valaki a gyerekkoráról beszél, mert 40 éves korára az ember annyira a nosztalgia hatása alatt áll, hogy nehéz úgy visszaemlékezni, hogy a dolgok ne szépülnének meg. De emlékszem, hogy a ridgewoodi gyerekkorom elég falusias volt, olyan Oscar Hammerstein-szerű. Bicikliztem az utcákon, teljes biztonságban a Föld negatív erőitől. Emlékszem a Graydon uszodára, az utcai, naplementéig tartó kickball-játékokra. A ridgewoodi emlékeim eléggé idillikusak.”

“A szüleim Waldwickban élnek, a bátyám Midland Parkban, a nővérem pedig Allendale-ben. Szóval mindig a környéken vagyok, de Ridgewoodba nem megyek túl gyakran. Ha mégis, akkor mindig észreveszem, hogy csomó étterem nyílt ott. Mikor én ott éltem, a város sokkal egyszerűbb volt. Szerintem az egyedüli éttermek a Friendly’s és Daily Treat volt. Meg volt még egy kínai az állomáson.”

“Kicsit furán érzem magam, ha a ‘House’ szóba kerül. Ezen kívül egy pilotot forgattam – Patrick Dempsey-vel, Balthazar Getty-vel, John Larroquette-tel és Martin Landauval. Ez hat éve volt, és nem lett belőle semmi. a ‘House’ volt a második pilotom. Találkoztam olyan színészekkel, akik minden évben eljönnek Los Angelesbe, már 20 éve és soha nem csinálnak sorozat-pilotot, nemhogy olyat, amely aztán adásba is kerül. Szóval hihetetlenül ritka, ami a ‘House’-szal történt. Nagyon szerencsés vagyok. Hugh-val csomó Tony Randall-Jack Klugman* helyzetet kell eljátszanunk, és ez nagyon jó móka.”

[Bergen.com]

* “A furcsa pár” főszereplői

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .