Robert a Broadway-re megy?

Még semmi sem biztos, csak spekulál az egyik tévés blogger. Mindenesetre fel lehet készülni a “legrosszabbra”.

A “House” elveszítheti Robert Sean Leonardot a Broadway miatt?

A “House”-rajongók egy enyhe szívrohamot érezhetnek annak a hírnek a hallatára, mely szerint Robert Sean Leonard a Broadway-re megy idén tavasszal.

Pontosabban fogalmazva, Wilson megformálója főszerepet kapott a “Tegnap született“-ben, melynek főpróbái március végén kezdődnek és áprilisban lesz a premier – amikor a sorozat hetedik évadának utolsó epizódjait forgatnák.

A doki lelép? Nem feltétlenül, egy bizonyos forrás szerint. Eloszlatja azokat a spekulációkat, miszerint RSL Broadway-elfoglaltsága nézettségcsökkenést hozhat a Fox sikersorozatának – amely épp most érte el az évada legjobb nézettségét. A belső infós fenntartja, hogy Leonard sorozaton kívüli elfoglaltsága minimális hatással lesz a sorozatbeli munkájára. Maximum egy-két epizódot kell majd kihagynia ősszel.

Természetesen, mindez csak akkor igaz, ha Leonard egyáltalán visszatér a következő évadra. A színésznek (és a többieknek is, kivéve Hugh Laurie-t) még alá kell írniuk a 8. évadra, de úgy hallottuk, mind két fél optimistán vélekedik arról, hogy egyességre jutnak. (De előbb a Fox-nak kell megegyeznie a Universal Media Studioszal, hogy maga a sorozat visszatérjen.)

És, ami Leonard időrabló új munkáját illeti, emlékezzünk csak arra, hogy a “House” készítői mennyire jól tudnak alkalmazkodni a szereplők sűrű programjához: csak kérdezzük meg Olivia Wilde-ot, aki tavasszal tér vissza Dr. Remy “Tizenhárom” Hadley-ként, az egyre kapósabb színésznő filmszerepei közepette.

[TV Line]

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..