Peter Jacobson: "Taub egy egoista"

Peter Jacobson azt állította, hogy az általa megformált karakter rendkívül egocentrikus. Azok számára SPOILERES, akik csak a tv2-n követik a sorozatot.

Nemrég Dr. Taub megtudhatta, hogy felesége rendszeresen beszél egy “online baráttal”. Azt hiszem ez teljesen lecsapta az egóját. Valójában Taub soha nem gondolta, hogy valami ehhez hasonló előfordulhat. Ő csupán egy öntelt, de tehetséges orvos.

Illetve hozzátette, hogy Huddy kapcsolat jót tesz a sorozatnak. “House az, aki: Manipulatív és hazudozó. Érdekes nézni, ahogyan munkálkodik a kapcsolata sikeréért, bármilyen eszközzel és gyakran komikus helyzetekben találja magát, de beválik” – mondta Peter Jacobson.

[Digital spy]

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

  1. Én is a Huddy kapcsolatot preferálom 😀 úgyhogy remélem, a Taub-vonal a kórházban marad, mert nem izgat a felesége :@

  2. Hát nemtudom én valahogy nem a Huddy miatt nézem a sorozatot, hanem azért, mert az egész érdekel. Taub házassága ugyanannyira érdekel, mint a Huddy, vagy a hetibeteg szál. Szerintem jósz@r lenne, ha a csapat csak azért lenne benne a sorozatban, hogy benn üljenek a differenciálokon, aztán csak Huddy legyen.

  3. Én is kedvelem a Taub-Rachel szálat. Szerintem baromi érdekes és fontos párkapcsolati kérdéseket boncolgatnak. Ezek olyan lelki és fizikai problémák, amelyek sztem minden párkapcsolatban előfordul(hat)nak, és nem biztos, hogy mindenki megtalálja rájuk a megoldást. Épp a mostani rész után jutott eszembe, hogy marha kíváncsi vagyok, hogy végül is mit hoznak ki belőle. Hogyan oldják meg.
    Ami azt illeti konfliktusok szempontjából ez a kapcsolat most izgalmasabb is, mint a House-Cuddy kapcsolat. (csak “kár” hogy ugye Taub nem olyan jóképű mint House, és hogy nem róla szól a sorozat. :P)

  4. én se Huddy miatt nézem de a két kapcsolat közül Huddy érdekel Taub meg egy kicsit se. Őt a kórházban szeretem eseteket oldani nah meg sziporkázni House mellet. 13-as hiányzik de Masterst is nagyon kedvelem. Lisa meg imádnivaló nő 😀

  5. Mindig is foglalkoztak más kapcsolatával az írók. Így Taub sem maradhatott ki. Neki is volt egy “útja”, hogy hogy ért el idáig. Az is érdekes, hogy Rachel miatt jött House-hoz. Vajon most is marad? (Tudom a választ, de mégis ott a kérdés.)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .