People's Choice Awards 2011 – díjátadó

November 9-ig lehetett szavazni arra, hogy kik legyenek a jelöltek, majd pedig december 7-ig arra, hogy kik nyerjenek az egyes kategóriákban.
Tehát a szavazás már lezárult, megvannak az eredmények, amelyeket az amerikai idő szerint ma este fél 8-tól megrendezésre kerülő díjátadón hirdetnek ki. Ez magyar idő szerint holnap, hajnali fél 1-et jelent. Akkor kezdődik a vörösszőnyeges bevonulás, melyet az alábbi videóra kattintva nézhettek majd meg, ha eljön az idő (illetve az esemény után bármikor):

Angol nyelven becsatlakozhattok a neten nézők csevegésébe a hivatalos oldalon.

Az átadót a Los Angeles-i Nokia Theatre-ből közvetíti az amerikai CBS csatorna. Ezt nem közvetítik a hivatalos oldalon, de a kezdés közeledtével bizonyára meg fognak jelenni különböző stream-linkek az interneten – ha ilyenbe botlotok, akkor ide nyugodtan bekommentelhetitek, hogy a többiek is értesülhessenek róla.

A december 28-i USA Today szerint Hugh Laurie és Lisa Edelstein is részt vesz az eseményen. Mindketten jelöltek, emellett magát a sorozatot és Dr. Wilson (Robert Sean Leonard) karakterét is jelölték.

Természetesen, ha bármi “House”-os vonatkozású történés (interjú, díj elnyerése, fotók) lesz, azt pár napon belül kirakom ide, az oldalra és/vagy Facebookra.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .