PCA 2011 – interjúk

Még két videóinterjú került elő a PCA estéjéről, Lisa Edelsteinnel. Az első a díjeső előtt, a második pedig utána készült. Videók, fordítással:


» Stílus vagy komfort?
Stílus… az ember soha nem érzi kényelmesen magát a vörösszőnyegen. Egyszer egy nagyon hosszú vörösszőnyegen mentem végig, és bent levehettem volna a cipőmet. De bent is hatalmas sor állt, szóval vagy harminc méteren keresztül csak tettettem a járást. Annyira fájt a lábam. Aztán bementem a backstage-be és…
» De, jól néz ki, és ez a lényeg.
Ebben a két órában, igen. Kerül, amibe kerül.


Nagyon örülök, és izgatott vagyok. Nem hiszem, hogy lehet találni arra szavakat, mennyire hihetetlen, hogy a közönség szavazott meg engem. Elég fantasztikus.
» Korábban azt mondtad, hogy majd hazamész és otthon partyzol. És most, hogy nyertél…?
Most is csak hazamegyek. Alig várom, hogy levegyem a cipőmet, és melegbe legyek. Annyira hideg volt odabenn. Szerintem inkább a fázástól reszkettem, mint az izgulástól. Vagy talán mindkettő miatt egyszerre.

» Mi várható a sorozatban ebben az évadban?
Azt hiszem, ma este a sorozat is nyert díjat. Ami csodálatos. Mindenki más külföldön van, csak én vagyok itt. És emiatt egyszerre érzem vesztesnek és nyertesnek magam.
De… Candice Bergen csatlakozik hozzánk két epizódra – most fogják adni ezeket, egy-két hét múlva… nem emlékszem, mikor jövünk vissza a szünetről. Nagyszerű… ő nagyszerű, nagyon vicces. És Paula Marshall is jön majd.

» És mi vár még rád ebben az évben?
A munkát illetően… próbálok producerkedni… aztán, utazgatok, renoválom a házamat, meg egy gyönyörű kertet csinálok. Aztán még… dolgozni fogok.

» Ez jól hangzik! 2011 jó év lesz számodra. Most mutasd meg a díjadat!
*mutatja* Helló!
» Egy különleges helyet kell majd építened neki…
Hát, a helye már megvan, max. egy kicsit feltuningolom.

» Gratulálok!
Köszönöm!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .