Paula Marshall benéz a sorozatba

Infó egy újabb, Candice Bergenéhez hasonló kategóriájú karakterről a 7. évad második felében:

Úgy tűnik, a Cuddy-család összes tagja szeretne találkozni a doktornő barátjával. Ti is szeretnétek, nem? Miután megtudtuk, hogy Candice Bergen januárban Cuddy anyjaként (Arlene) érkezik a sorozatba, most úgy hallottuk, hogy Paula Marshallt választották ki Cuddy nővérének, Lucindának.

“Cuddy kapcsolatban van és a barátja találkozik a családjával” – meséli David Shore, vezető producer Lucinda megjelenésével kapcsolatban. Paula a ’90-es évek közepe óta ismerős arc a televíziózásban. A közelmúltban az “Elvált Gary”, “Kaliforgia” és a “Kés/alatt” c. sorozatokban láthattuk. Az ő érkezése is januárban várható.

Ami Dr. House még nem látott családtagjainak érkezését illeti – mint pl. Mr. Morcos biológia apja – Shore azt mondja, “erről már sokszor beszélgettünk [a többi íróval]”, de még nincs semmi konkrét a láthatáron.

Szóval, mit gondoltok arról, hogy Paula lesz Lisa Edelstein tévés tesója? Ti láttok köztük hasonlóságot?

[TV Guide]

Csatlakozás a társalgáshoz

7 hozzászólás

 1. Egyértelműen nem! (nem) (nem) (nem)
  Szerintem egyáltalán nem hasonlít, ő sokkal macásabb így első ránézésre, mint Cuddy.
  Na mindegy. Majd kiderül. 😛

 2. Szerintem sincs semmi hasonlóság. Amúgy meg egy csomó sőt szinte minden fanficbe persze tom hogy ez csak egy fic, de akkor is mindbe az van hogy Cuddynak húga van akit Sharanak hívnak.
  És am tényleg jó lenne látni House biológiai apját
  Ja és már csak azért is gáz mert ugye Lisának zöldes kékes szeme van

 3. Nem igazán hasonlítanak…
  Ráadásul a hatodik évadban nem Julynak hívják a nővérét, amikor House be akar toppanni hálaadáskor, és egy csomó July Cuddy-t hívogat? :-#

 4. Igazából az Julia volt anno, ráadásul Cuddy azt is mondta valamelyik részben, hogy csak egy nővére van. (mikor Lucas-szal valami pizzériában dumálgattak 5×03 talán) Azért remélem ez majd kiderül, hogy, hogy is van, mert engem nagyon tudnak idegesíteni az ilyen apróságok 😛

 5. Ja engem is főleg azért mert a rajongók jobban figyelnek mint a sorozat írói na mindegy. de énis remélem hogy ezt az egészet tisztázzák…

 6. Visszajelzés: Trackback
Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .