Pár-promó

Csak annyit árulhatok el, hogy a Fox összerakott egy promót, ami a sorozat egy bizonyos párosának múlt- és jövőbeli jeleneteiből áll. Ha jót akartok magatoknak, ne nézzétek meg, én sem mertem, és lécci megjegyzésben se spoilerezzétek el, se itt, se másik bejegyzésnél.
Bővebben a folytatásban.

Na, hát, aki idáig eljutott, az már sejtheti, hogy melyik párosról van szó. Ha valaki nagyon-nagyon spoilerezni akar, akkor egy “!!!SPOILER!!!”-t biggyesszen oda a megjegyzéséhez.

[Eredeti videó]

Csatlakozás a társalgáshoz

70 hozzászólás

 1. Valaki nyugtasson meg hogy nem golyóztam be! Vagy százszor végignéztem az epizód és a pár promót. Szerintem két külön kameraállásnak a jelenetét dolgozták bele. Engem az érdekelne, hogy az ajtónál ki csókol meg kit? Ugyanis az egyiknél House tesz egy lépést előre és hajol Cuddy felé a másiknál viszont Cuddy hajol House felé…Bár végülis mendegy, a lényeg hogy megteszik:-)

 2. Bastet, szerintem a két külön kameraállás a lényegen nem változtat. Ez szerintem a keddi részben teljes egészében benne lesz, még többet is látunk.
  Hogy ki csókol meg kit…, sem lényeg, de én House-ra tippelek! Szerintem ő lép majd Cuddyhoz.

  SPOILER

  Mint tudjuk Cuddynak a közös irodás részben is lett volna rá lehetősége (igaz House-nak is), de nem tette meg. Mondjuk ott szerintem mindketten a másikra vártak, hogy lépjen.

  SPOILER VÉGE

  A megtörtént csóknál a 6. részben House kezdeményezte a csókot! Szerintem itt is úgy lesz!

 3. Hát igen, arra én is felfigyeltem, hogy az egyik promóban úgy tűnik, mindtha House csókolná meg Cuddy-t, a másikban meg épp fordítva… De valóban, a lényegen ez nem változtat! 🙂 Alig várom már a keddi részt!!!
  De ha most valóban megteszik, akkor mi marad az évad fináléra?! Sok mindent olvastam már… Kíváncsi vagyok, hogy alakul a kapcsolatuk a továbbiakban, mondjuk én nem hiszem, hogy összejönnének, de… Tuti, hogy kezdek begolyózni, de mindenhol azt írják, hogy “nem az lesz, amit az emberek várnak”, és mivel mindeki azt várja, hogy nem jönnek össze, lehet, hogy végül mégis…?! Jó, OK, tuti nem! Csak egy feltevés volt 😀
  Kezdek megőrülni 😛 😀

 4. Nem tudom megnyugtat e a tudat, de ezzel nem vagy egyedül! Én már kezdem magam kész Összeesküvés elméletben érezni!

  Akárhogy is lesz Huddy4ever!!!!

 5. Aurora, hát ez az, mi az, ami nem úgy lesz, ahogy várnánk, várják az emberek?! Nem lehet, hogy erre az “összejövési-körülményekre gondoltak”? Hogy House elvileg nincs is magánál és ez benne az érdekes. A Lisa-s interjút olvastad?
  Én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan tovább? 😉
  Szerintem House csókolja meg Cuddyt (nem rendezünk mi is fogadást, ahogy House-ék szokták? 😉 ).

 6. Uhhh, akkor látom, nemcsak én vagyok már ennyire “beizgulva”!!!! 😀 Amúgy House tényleg elég jól “megindul” a rossz lábával…de biztos tök beindul, emiatt lehet,h még a fájás is elmúlt a lábából arra “a bizonyos időre”…! 😀 😀

 7. El se hiszem, hogy holnap ilyenkor már… ^^ Na jó, nem, mert holnap ilyenkor órám lesz :S és csak este tudom megnézni… 🙁 De akkor is! Holnap… 🙂

  Bastet, igazad van: Huddy4ever!!!

 8. Kitaláltam!
  felkelek hajnalban, és suli előtt megnézem… 😀 😉 Mikor rakrák fel kb a linket?? 😛 Csak hogy úgy kalkuláljak időben 😀

 9. Marevi, csak most tudtam elolvasni a hozzászólásod… Megnéztem a képet. És jé, tényleg egy pár meztelen láb! De hogy kerül oda?! Ez így elég érdekes. (Hát ez nagy baki, mégha a stábból is valaki!) Bár az még előfordulhatna, hogy Amber és az nem is számítana bakinak, de ezt kétlem!

 10. Jézusom, csak most vettem észre, hogy van lassított videó… Mondom, hogy van, amelyik üzenet nekem sokkal később jelenik meg, még jó, hogy később visszanézem!
  Hát, hájós láb ide vagy oda…, én már a gyorsított videón is azt véltem felfedezni, hogy House a háló ajtónál felkapja Cuddyt (úgysem kell messzire vinnie onnan, csak pár lépés (a mennyorszár – bocsi, de egy dalban is ez van benne és most ez jutott eszembe, nem lehetett kihagyni)). Mivel rövid távról van szó, nem nagy súlyt kell cipelnie, így nem is olyan megterhelő a feladat. 😉 🙂

  House-t egyébként én sem láttam most egyenlőre, hogy sántítana (ebben a rövid kis videóban)…

 11. lol 😀 tényleg ott van egy pár láb! Ekkora bakit!!! És szerintem az férfi láb! 😀 Mekkora jóóóó 😛

  Eldöntöttem, éjszakázom, úgyhogy előben, egyenes adásból… 🙂 😛 😉 Bajd valahogy ébren tartom magam addig!

  Ma minden kiderül (illetve holnap… pontosabban… 2 óra 48 perc múlva 😉 )

 12. Na, a lábat legalább eltaláltam, hogy kié (még anno)!
  Nem tetszett a mai rész! Sok minden nem volt jó benne. A legfőképp Amber idegesített, de még mennyire (le tudtam volna csapni), meg ahogy énekelgetett (hát ahhoz képest hogy színésznő, még énekelgetni sem tud, nemhogy énekelni).
  Cuddy ahogy aszisztált House hányásához… Ezért volt olyan fontos a gyerek neki… Fura.
  House meg, ahogy még a WC csészéből is kipecázta volna a gyógyszerét…
  A vége meg…, még annyi sem volt benne, mint a kis videóban…, de a következő részben még talán lesz valami utalás erre az egészre. Jól összecsapták ezt a részt és gondolom a következővel is így lesz (abba is mi mindent fognak belezsúfolni…).
  Hát nem is tudom…, de inkább azt mondom hogy nem tetszett. Az igen, hogy közben ment az angol felirat és sok mindent megértettem! 😉 Egy-két szót nem ismertem és ott a mondatot nem is tudtam összerakni/lefordítani, de azért a lényeget sikerült megértenem!

 13. Sziasztok!
  Most csak annyit szeretnék kifejteni így suli előtt,hogy Lorival ellentétben nekem naon tetszett ez a rész.Majd délután bővebben is kifejtem,hogy miért és,hogy mivel nem értek egyet veled Lori.De ha csak érdekel! 😀

 14. fu engem a vége ami borzasztóan zavart nem lehet így vége ,,a pormoban benne volt ami kellet de itt még annyi sem:!ez ngaoyn idegesít!!!Elég furi rész volt!

 15. Nah ahogy igértem akkor reagálnék a hozzászólásodhoz….csak mert tényleg van amiv el nem értek egyet. 😀

  “Cuddy ahogy aszisztált House hányásához… Ezért volt olyan fontos a gyerek neki… Fura.” Valószinűleg én is ezt tettem volna Cuddy helyében. Elvégre tudja,hogy a kics jó és biztonságos kezekben van.Mellesleg ha egy barátod téged is egy ilyen komoly dologban +kérne,hogy segíts valószínűleg nem mondanál nemet. Főleg ha az illető House! Akiről pedig tudjuk,hogy csak naon ritkán,mondhatni soha nem volt még ilyen őszinte a Cuddyval. ”

  “House meg, ahogy még a WC csészéből is kipecázta volna a gyógyszerét…” Egy függő bármire képes….még ennél durvább dolgokra is. :)))

  A végét pedig direkt így csinálták. Tudjátok mézesmadzag szerűen.. XD Én arra tippelnék,hogy a kövi rész vagy egyből a sex-szel fog kezdődni (folytatodni) ,vagy flashback szerűen mutatják meg.

  Amúgy nekem a kedvenc részem az volt amikor az Egyetemi évekről beszélgettek. :DD Imádtam!!!!

  Az egyetlen negativuk a részben az Cameron marhasága volt. Komolyan mondom neki kéne szanatóriumba mennie House helyett. LOL

  Szóval mindent sszegezve sztem naon rész volt. 😀

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .