"Öveket becsatolni!"

Ez Hugh Laurie üzenete a rajongóknak a 7. évad kezdésével kapcsolatban.

Nehéz elképzelni, hogy a “Doktor House” következő évadában Dr. Morcos esetleg – nagy levegő – boldog lesz. Legalábbis valami olyasmi. Ami azt illeti a premierben láthatjuk őt mosolyogni, és enyelegni a tengerparton a szerelmével, Cuddyval. Nyilvánvalóan ez csak egy dolgot jelenhet: A kapcsolatuk halálra van ítélve, nem? “Nem hiszem, nem feltétlenül” – mondja Hugh Laurie. “De ismerjük be, hogy egyik karakter sem a hosszú kapcsolatokról híres.”

“Csatolják be az öveiket!” – teszi hozzá. “Ezt tanácsolnám.”

Lisa Edelstein, aki House kedvesét alakítja, a kollégája véleményén van. “Rettegtem attól, hogy kimondjam, ‘Szeretlek'” – vallja be. “De szerintem a 6. évad utolsó jelenetében Cuddy egyértelművé teszi, hogy készen áll a kapcsolatra.”

Laurie is készen áll, bármennyire is fura érzés számára. “Még a boldogság látszatához is hozzá kell szokni. Egy hétnyi boldogság-tréningen vettem részt a forgatás előtt, és most többet fütyürészem, mint általában.”

Akkor is többet fütyürészett, mikor a Sela Ward által alakított Stacyvel volt? “Mindig is romantikus tipusként gondoltam House-ra, és nem hiszem, hogy a romantikusoknak kell az összehasonlítás” – mondja Laurie. “De, mint House barátja úgy gondolom, hogy az erős nőkhöz vonzódik. Szeret annyi jót kapni, mint amennyit ad – mármint olyan értelemben, ami egy családos közönségnek való látvány [magyarul 18-as karika alatti események].

Mit gondoltok? A Huddy működhet? Vagy ez a kapcsolat megváltoztathatja azt a House-t, akit ismerünk (és szeretünk)? Mondjátok el, mit gondoltok!

[Ausiello Files]

Csatlakozás a társalgáshoz

12 hozzászólás

 1. pontosan !

  szivecske HUDDY szivecske

  mert így jobb ? – MŰKÖDHET !!!!!!! aztis olvasd el ami alatta van -.- ne csak azt amit-ahogy írtam…

 2. Ówowowow.. :nyelvnyujtogato:
  Nahát ha már a dokinak (jó, Hjúnak) is ez a véleménye, hogy “öveket becsatolni”… pfű mi lesz itt.. 😀
  Hogy működhet-e? Hát valameddig biztos. Ha már esélyt adtak ennek, csak nem adják föl olyan könnyen – gondolom én…
  “De, mint House barátja, úgy gondolom, hogy az erős nőkhöz vonzódik. Szeret annyi jót kapni, mint amennyit ad” – na ez a két mondat így teljesen helytálló.

  jaj, azt kihagytam, hogy szivecske [H]uddy szivecske

 3. szerintem az elején működni fog, de utána lesznek bonyodalmak, amik eléggé megingathatják a kapcsolatot, és szerintem a 7.évad végén vége lesz, vagy még talán a közepén.:S jó, lehet, hogy kitart valameddig, de szerintem lesz pár nagyon jó jelenet számunkra(Huddy rajongók), de aztán pár nagyon szomorú is, mivel szerintem nem úgy ismerjük a mi kis morcos dokinkat, mint aki kibírja elég sokáig.
  nem azt mondom, hogy abszolúte lehetetlen. 😀
  csak hogy eléggé érdekes lesz.
  biztos lesznek bonyodalmak, biztoa lesz valami szakításos téma, de aztán megint egymásra találnának, legalábbis az én fejemben. :DD

  mindenesetre, én nagyon szurkolok nekik! de azért ne legyen már, olyan szappanoperás undorítóan romantikus. :S az elrontaná a háuzt.
  mindenesetre én bekapcsolom az övemet. :DD

  szivecske !!Huddy!! szivecske

 4. Persze,hogy működhet! Erre várok 6 éve!! 🙂
  És szerintem kussjack nem fog átváltozni szappanoperává! 🙂 DS is megmondta,vagyis remélem,hogy nem fog! És én is bekapcsolom az övemet! :nevetos:

  szivecske Huddy szivecske

 5. Hát kussjack biztos nem fog átváltozni szappanoperává. (Bocsánat :D)
  De amúgy én is ettől félek :S Nekem már a 6.évad se volt az a Houseos.. Eléggé megváltozott..

 6. jó, gondoltam, hogy nem lesz az, csak nagyon félek, és tudom, hogy DS is megmondta, de mostanába ahogy nézem a régebbi évadokat, eléggé megváltozott a stílusa a sorozatnak. nem azt mondom, hogy nem tetszik, mert így még jobban imádom, hogy meg volt az az állandó vibrálás kádi és háuz között, és hogy állandóan szivatták egymást az még jobban tetszett. csak valamilyen szinten kevesebb orvosos dolog van.
  csak akkor ezekszerint értitek a félelmem attól, hogy most akkor mi lesz
  amúgy a 6. évad abszolúte nem volt olyan mint a többi, de én így is nagyon bííírtam. szivecske

 7. én is néztem régi részeket, és az újakban tényleg kevesebb az orvosi cucc, ami engem amúgysem érdekelt soha 😀 szal én örülök, viszont mivel ez egy sorozat, tuti szétválasztják majd őket!

 8. Azért azt is figyeljük meg, hogy a House egy kórházi sorozat. És bár néha jó, ha egy kicsit többet foglalkoznak a karakterekkel, kevesebbet a beteggel, azért mindig lesz orvososdi. Mert kell is bele. Ha átalakulna egy sima szappanoperává akkor azzal az erővel nézhetném a barátok köztöt is, Magdi anyus nélkül az sem az igazi… Jó ez hülye példa volt 😀

 9. Egy kevés szerelem House-nak is kell! Annyira megtört a 6. évadban, hogy ennyi jár neki! De az kétségtelen, hogy a mogorva, bezárkozó House-t jobban kedveltem! Reméljük Cuddy nem fogja vissza House-t, hogy az legyen aki volt!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .