Az alábbi cikk a legutóbbi “Once Upon a Time”-epizódról szól, tehát SPOILERES lehet azoknak, akik még nem látták.
Most vasárnap a Once Upon a Time-ban Jancsinak és Juliskának egy kevésbé édes élményben lesz része, miután betévednek egy vak boszorkány (Emma Caulfield a “Buffy”-ból) otthonába. Eközben pedig storybrooke-i (Main állam, USA) alteregóik, a hajléktalan lelencek, Josef Nicholas és Ava felidézik Emma nehéz gyerekkorát.

“Ez az egyik kedvenc epizódom” – mondja Jennifer Morrison erről a részről, melyben a Emmának új seriffként meg kell találnia a gyerekek édesapját, mielőtt bekerülnek a gyámügyi rendszerbe.

“Mivel a tündérmese-világba nem ugorhatunk vissza, hogy az én életemet felidézzük – merthogy én ott nem is nagyon éltem -, Jancsi és Juliska meséjét használják arra, hogy Emma hátteréről többet tudjunk meg, ahogy a Hamupipőkés történetben [a “The Price of Gold” c. epizódban] is történt” – magyarázza a színésznő. “Szóval az, amin Emma keresztül megy, ahogy segíteni próbál a gyerekeken, végül eléggé személyes üggyé válik, mivel ezáltal a saját életére [mint állami gondozott] is valamilyen értelemben fény derül.”

És miközben minden Buffy-rajongó meg fogja nézni az epizódot, hogy lássa Caulfieldet vak boszorkányként, most egyelőre nem találkozunk vele Maine-ben [a valódi világban]. “De mindenkinek, aki benne van a tündérmese-világban, van egy Storybrooke-beli énje” – jegyzi meg Morrison. “Attól még, hogy nem látunk valakit rögtön ott is, nem azt jelenti, hogy nem is létezik.”

A hiányzó Storybrooke-beli éneket tekintve megkérdeztük Morrisontól, vajon Emma rá fog-e jönni, hogy a nemrég elhunyt Graham seriff – akivel a szőke szépség összegabalyodott mielőtt ő meghalt volna – nem természetes okok miatt halt meg.
“Valószínűleg mostanában nem fog rájönni” – felelte. “De talán majd a végén…”

[TV Line]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .