Omar-Olivia interjú (friss.)

Foreman és Tizenhármas, azaz Omar Epps és Olivia Wilde interjút adott a Fox News-nak. Aki nem látta az 5. évadot, az ne kattintson! Január 13-i az interjú, szóval azóta már elmúltak az események, amiket rebesgetnek.

Frissítés: a videó fordítása a folytatásban.

Foreman: Van már programod estére? Bekaphatnánk valamit.
Annyi bizonyos a tévés kapcsolatokkal kapcsolatban: sokáig tart, míg kibontakozik.
Foreman: Mióta csókolóztunk, kerülsz engem.
A Doktor House-ban a Dr. Hadley és a Dr. Foreman közti románc egy ünnepi csókkal kezdődött, ami elég nagy port kavart a lelkes rajongók között.

Olivia: Fiatal lányok jönnek utánam az utcán, mióta leadták azt a csókot a tévében, hogy megkérdezzék, hogy jól csókol-e.
Omar: Tényleg? Jól van.
Olivia: Tudja, mi az, ami állandóan megnevettet? Mindig van egy becenevük, amin szólítanak téged. Nem azt kérdezik, hogy vajon Omar Epps jól csókol-e, hanem: “Az Epps hogyan csókol?” Vagy “Az Epps” vagy “Omar”.
Omar: Azta.
Olivia: Soha nem hallottam még úgy, hogy “Omar Epps”. De tudja, ő az az ember – ha valaki nem tudná -, akinek a neve évente kétszer szerepel a New York Timesban. Ez elég nagy dolog, és részemről a megtiszteltetés… … Az embereknek nagyon tetszett ez a csók, és ez szerintem jó jel.

Azt mondták, hogy ez a kapcsolat feljebb fog lépni egy szinttel. De azt is mondták, hogy egy intim jelenet forgatása bármi, csak nem intim.
Foreman: Nyolcvan okot tudnék arra mondani, hogy ne randizzunk.
Olivia: Mindig ott van az a szőrös férfi, aki a mikrofont fogja, és derék fölé érő trikóban van. Nem tudom, hogy direkt úgy csinálja, hogy “ó, szex jelenet van, hol a rövid trikóm? Muszáj belógnom Olivia fölé, és a feje közelében riszálni a szőrös hasamat”.
Omar: És közben olyan hangokat adnak ki, hogy “Igeen”.
Olivia: Nem, ez nem kettőnkkel történt, csak velem. Ez szörnyű, elég kínos tud lenni. Mikor az emberek elképzelik, hogy ez valami csodálatos, szexi dolog, mindig nevetnem kell. Mert valójában ötvenen vannak a szobában, és többször felvesszük, és valaki mindig beordítja, hogy “Jó, most tedd a kezed oda!” meg “Most húzd le a vállad!” És volt egy rendezőnk, David Straiton, aki azt a karácsonyi epizódot /5×11/ csinálta, amiben először csókolóztunk. A kamera kívül volt az ablak mögött, szóval nem is nagyon láthattuk vagy hallhattuk őket. És mi meg csókolóztunk, és még mindig nem állította le a felvételt, és aztán röhögésben törtünk ki. És ez vicces, mert szerintem látszik az epizódban, hogy a végén elkezdünk röhögni.
Omar: Igen, abbahagytuk, és akkor mondták, hogy még tovább!
Olivia: Igen.

Ezenkívül egy másik titok is kezd felbukkanni a horizonton. Nézzék továbbra is a Doktor House-t, hogy megtudják, mi az!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..