Omar-Jennifer interjú

Íme Kristin interjúja Omar Eppsszel és Jennifer Morrisonnal szintén Wilson irodájában. Beszélgetnek az 5. évadról, szerelmi lehetőségekről… Hogy ez a Jennifer mennyit tud beszélni! És Omar meg milyen keveset! Nem baj, biztos, nem őket választották volna ki a szerepre, ha nem ilyenek.

» Rendben, szóval. Új évad.
JM: Igen.
» Mit tudnának elmondani milyen az új évad az első négyhez képest?
JM: Én… eddig nagyon mókás, mert kezd mindenkit összehozni. Tudja, a negyedik évad arról szólt, hogy megtaláljuk az új teamet, megalapozzuk az új karaktereket, sok különálló esemény zajlott párhuzamosan. Az 5. évad előtt alig dolgoztam együtt Oliviával, Kallel meg Peterrel, max. köszöntünk egymásnak a folyosón. De ebben az évadban, úgy a 4.-5. epizód körül láthatjuk, hogy jön össze ez a két világ. Tudja, Chase és Cameron belekeveredik némely esetbe, hozzájuk jönnek tanácsért. Foreman próbál egyénileg boldogulni, hogy megint bizonygassa a vezetési képességeit. Valahogy láthatják majd, hogy jön össze ez a 9 ember. Ami szerintem vicces, hogy az emberek megtudhatják, hogy mit gondolunk egymásról, hogy boldogulunk együtt.

» Tudna nekem arról mesélni, hogy mi vár Foremanre ebben az évadban?
OE: Foreman ebben az évadban próbálja megtalálni a függetlenségét Housetól, a klinikán, meg ilyenek.

» Jesse elárulta nekem, hogy Chasenek és Cameronnak több szerepe lesz.
JM: Igen, mármint azt gondolom… Az emberek állandóan kérdezik, hogy most akkor ők együtt vannak-e még… mármint, amennyit mi tudunk, mindig is együtt voltak. Nem szakítottak, csak nem teljesedett ki ez a történet a 4. évadban. Szóval lesz egy rész az 5. évadban, ahol többet foglalkoznak velük; azzal, hogy még mindig együtt vannak; hogy hogy vannak.
OE: Cameron viseli a nadrágot
JM: Shhh…
» Ezt gondoltam. Nehogy Jesse meghallja.
OE:
Ennyit elárulhatok.

» Mit szólnának egy Foreman-szerelmi szálhoz? Már itt az ideje, nem?
OE: Pff. Írjanak alá egy petíciót, hogy legyen végre barátnője Foremannek.
JM: Szerintem az írók terveznek valamit. Csak tippelek, nem mondanak el semmit.
OE: Szó szerint nem mondanak el semmit. Lehet, hogy kapsz egy forgatókönyvet, amiben az van, hogy “Foreman házas és gyerekei vannak”. És te erre: “Mi? Ez meg hogy?”.
JM: Jah.

» Sok rajongó vitatkozik azon, hogy House kivel jöjjön össze. Sokan Cameront akarják, Cuddyt is sokan…

JM: …biztos Wilson is alternatíva.
» …és Wilson. Hát, most is egy kemény szakításon mentek keresztül tele valódi érzelmekkel. Mit gondol, Cameron és House jó páros lenne? Ki passzolna Househoz a legjobban?
JM: Épp most láttam a Vicky Christina Barcelona c. filmet, és van benne egy olyan rész, − ami az én életemben semmi képpen sem fordulhatna elő − hogy Scarlett Johansson karaktere és Penélope Cruz karaktere és Javier Bardem karaktere együtt lakik. Ketten-ketten nem működne a dolog, de így hárman jól elvannak. Szóval azt gondolom, hogy, ha Cameron, Cuddy meg House mind együtt lenne. Így hárman működne a dolog, de ha csak House és Cuddy lenne, őrületbe kergetnék egymást. Ha csak Cameron és House lenne, őrületbe kergetnénk egymást. De valahogy, úgy érzem, a Vicky Christina Barcelona mintájára talán működne ez a kapcsolat.
» Az az érzésem, hogy House valószínűleg belemenne ebbe.
JM: Valószínűleg.
*mindenki nevet*
» Ez tulajdonképpen egy zseniális elképzelés.
JM: *nevet*
» House rátalál a nagy szerelemre. Egy teljesen új csavar a sorozatban. Talán a 10. évadban.
JM: Abszolúte.
OE: 10. évad, azta.
JM: Istenem, ijesztő.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. Ez de jó volt!! Élveztem olvasni, komolyan, valahogy.. nem is tudom.. eddig a többi interjú, amit Hugh-val meg a többiekkel csináltak és kérdezték őket az 5. meg 4. évadról, azokban mind érzelmileg meg elvontabban beszéltek. Jó, Jen itt is kitett magáért, de olyan frappánsan meg tudták magyarázni most itt ketten (még ha Omar nem is bővelkedett mondanivalóban).
    Thank you so much!

  2. Hát nem azt mondta Wilson House-nak a 4.évad 1. részében, hogy Cameron meg Chase eljegyezték egymást? Akkor persze, hogy együtt kell, hogy legyenek még a sorozatban….pfff….

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .