Omar és Amber válaszol

Másfél hónapja Lisa Edelstein (Cuddy) válaszolt videóban a rajongók által feltett kérdésekre, most pedig Omar Epps (Foreman) és Amber Tamblyn (Masters, 7. évad). Nincs benne konkrét spoiler a 6. évad végéhez képest.
Videó, fordítással:

Omar: Omar Epps vagyok, és Dr. Eric Foremant alakítom a “Doktor House”-ban.
Amber: Én pedig Amber Tamblyn vagyok, és én játszom Martha M. Masterst.
Omar: Azért vagyunk itt, hogy válaszoljunk az általatok feltett kérdésekre.

A RAJONGÓK KÉRDEZNEK: AMBER TAMBLYN & OMAR EPPS

Amber: “Mire gondoltál, mikor először megkaptad a ‘House’-forgatókönyvet?”
Omar: Mikor először olvastam a forgatókönyvet, azt gondoltam, hogy ez… fenomenális, és lelkesen vártam, hogy az egész összeálljon, és a részese lehessek. És… a többi már történelem.

Omar: “Amber, te hogyan éreztél, mikor megkaptad ezt a szerepet?”
Amber: Nagy megtiszteltetést éreztem, mert David Shore – a sorozat készítője – keresett meg személyesen, és közölte, hogy “Szeretnék írni neked egy szerepet.”
*Omar hegedülést imitál* – Ez egy hegedű!
És még azt mondta, hogy “Te annyira hihetetlen vagy! Jobb vagy, mint Omar… öm, bocsi. *Omar nevet*

Amber: “Úgy tűnik, House-nak sikerült betörnie mindegyik csapattagot, kivéve Foremant. Szerinted, sikerül ez majd valamikor?”
Omar: Erre nem válaszolok, mert akkor David Shore jönne, és mondaná, hogy “Ó, igazán?”… *nevet* Nem… Szerintem… őszintén szólva, House mindegyik karakterre hatással van. Mindegyikükre… másmilyen hatással van.

Omar: “Tényleg olyan nehéz Dr. House-szal dolgozni, amennyire kinéz?”
Amber: Ha ezzel Hugh Laurie-ra gondolsz, akkor: nem. Neki vannak a leggyönyörűbb, babakék szemei, az egész világon. Néha …

Amber: “Hogyha Foremanre valós személyként tekintenél… Néha megharagszol rá az arroganciája miatt?”
Omar: Egy karakter felépítésénél minden döntéséről véleményt alkotsz. Szóval, természetesen, vannak olyan dolgok Foremanben, amelyek teljesen ellentétesek az én személyiségemmel. Szóval, megharag… nem is igazán az arroganciája miatt, hanem némely döntése miatt. Nem tudom, hogy Foreman valóban arrogáns-e. Inkább csak hihetetlenül magabiztos és versengő típus.

Omar: “Szerinted a sorozat cápát ugrott a House-Cuddy-kapcsolattal?”
Amber: Nem. Mármint, azon ismerőseim szerint, akik rajongói a sorozatnak, ez a kapcsolat volt az egyik legizgalmasabb rész eddig, mert úgy érezték, hogy végre valami beteljesedett.
Csinálhattál volna valamit a harmadik évadban… Foreman mondjuk… elkezdhetett volna kertészkedni. Na, arra mondhattuk volna, hogy “Cápaugrás! Cápaugrás!”
Omar: Igen.
Amber: Érted, szubjektív, hogy most mi az és mi nem az.
Omar: A House-Cuddy-kapcsolat – bár egy kitalált sztori, de – természetes módon épülgetett. Szóval számomra tök logikus volt, hogy összejöttek.

Omar: Köszönjük, hogy néztétek a “Rajongók kérdeznek”-et! És ne felejtsétek el nézni a sorozatot hétfőnként, este 8-tól a Fox-on!

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .