Olivia Wilde, a szexi Tizenhármas

L jóvoltából most ti is elolvashatjátok az Olivia Wilde-ról szóló Cosmopolitan-cikket. Egy általános resumé, semmi spoileres nincs benne. Íme:

A Doktor House csinos belgyógyászát pár hónapja még a mentőkutya sem ismerte, most viszont az év legvonzóbb nőjévé választották.

Cicaháború

„Olivia olyan szexis csaj, hogy amikor ránézek, kedvem lenne megfojtani egy ökröt”- nyilatkozta kétértelműen Megan Fox, amikor megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy megelőzte őt a Maxim férfimagazin listáján. Olivia pedig készségesen azt üzente neki, inkább feláldozná magát, csak megmentse szegény állatot. Mi ez, catfight vagy vad flört? A párbeszéden nem lepődött meg igazából senki: aki Angelina Jolie nyomába akar kerülni, annak nem elég úton-útfélen levetkőzni és bölcs idézeteket varratni a hátára, az imidzshez hozzátartozik a mindkét nemmel való kacérkodás is.

Fiúk vagy lányok?

Az ír-amerikai újságíró családból származó lánynak sosem esett nehezére ez a fajta játék: első fontosabb szerepe egy alkoholista és biszexuális lány volt a Narancsvidékben, aki elcsábította a labilis főhősnőt. „Közel állt hozzám ez a szerep, mert a tinikori önmagamra emlékeztetett. Akkoriban messze a szüleimtől, Írországban tanultam, kopaszra borotváltam a fejem és piercingeket csináltattam. Az agyamra ment az értelmiségi családom, akik ráadásul még a nevemet is úgy találták ki, hogy hasonlítson Oscar Wilde-éhoz”- meséli. „Tizenévesen vált a példaképemmé Angelina Jolie. Eldöntöttem, színésznő leszek, és mint őt, engem sem fog érdekelni, ki mit szól a magánéletemhez.” Az igazi áttörést végül nem a tinisorozat, hanem a Doktor House hozta meg számára, amelyben egy belgyógyászt alakít. „Annyit tanultam ebből a sorozatból, hogy már én is orvosnak érzem magam”- mondja nevetve. „Az agy minden részét ismerem, és simán bevállalnék egy lépműtétet is.” Aki szereti az izgalmakat, már be is jelentkezhet a Filmekből Tanultam Műteni Klinikára.

Mese, mese, mátka

A sorozat mellett Olivia szerepelt még néhány kisebb mozifilmben, és időközben meg is állapodott. 21 éves volt, amikor bemutattak neki egy furcsa olasz fiút, Tao Ruspolit. „Tao egy lerobbant iskolai buszban lakott, szinte mindig a vállán lógott a flamencogitárja, és dokumentumfilmeket rendezett. Tetszett az életmódja, a kócos feje, úgyhogy elkezdtünk randizni. Csak később vallotta be, hogy valójában egy olasz herceg fia.” Hat hónappal az első találkozásuk után titokban össze is házasodtak, mégpedig egy buszban. Azóta pedig egy luxusloftban élnek… boldogan.

Amit tudni kell róla

Név: Olivia Jane Cockburn
Születési idő: 1984. március 10.
Csillagjegy: Halak
Fontosabb filmjei/sorozatai: Narancsvidék, Doktor House, A Donelly-klán, Alpha Dog, Végzetes kitérő
Kedvenc étele: vega, minden nap sajtot és bort vacsorázik

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Már nincs :). Most válnak… amúgy meg 18 évesen ment férjhez Tao Ruspolihoz, aki valóban egy olasz herceg fia, és tényleg megszökött vele, és titokban házasodtak, de a többi mese, mese, mátka 😛 xD…

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..