Olivia Wilde-ról (Tizenhárom / Dr. Remy Hadley) nem írtunk már egy ideje. Nem véletlenül, hiszen most egy ideig nem szerepel a “Doktor House” 7. évadában, mert filmeket (!) forgat – erről írtunk már itt és itt.
Hogy betöltsük a nagy űrt, amit Olivia az oldalon okozott, a folytatásban egy fotósorozatot, és két interjúfordítást találtok (a második SPOILERES, de semmi konkrét).

Olivia a Vanity Fairben

Fotósorozat :: Cikk szkennelése :: Eredeti cikk

Olivia Wilde dicséretekkel halmozza el kollégáját, Jeff Bridgest

Olivia Wilde csak dicsérni tudja Jeff Bridgest.

A “House” sztárja – aki az új “Tron” filmben játszik együtt Bridgesszel – elmondta, hogy a színész a legjobb példája annak, hogyan éljük jól az életünket Hollywoodban.

“Jeff tudja, hogy kell szórakozni. Könnyedséget és vidámságot visz bele a színészetbe. Ez ritkaságnak számít, hiszik vagy sem” – mondta.

Wilde – akit nemrég a Peta Legszexibb Vegetariánusának választottak – korábban elmesélte, milyen Hugh Laurie-val együtt dolgozni a “Doktor House”-ban:

“Az első napomon annyira meg voltam rémülve, mert ő annyira mesés és azonnal lefegyverez. Bár briliánsan játszik a drámai műfajban, de csodás humorérzéke van és olyan jó szíve, ami egyszerűen szétárad a szobában.”

“Szerintem ez azonnal ellágyított és ellazított és könnyebben mentek vele a közös jelenetek, amelyektől korábban annyira féltem, mert azt gondoltam, hogy hibázni fogok és elrontom a jelenetét. Ehelyett ő nem is lehetett volna ennél bátorítóbb.”

“Többször is megengedte, hogy továbbjátsszak egy olyan jelenetet, amiről azt éreztem, hogy nem sikerült annyira jól. Azt mondta: ‘Na nem baj, csináljuk meg még egyszer. Tudom, hogy a stáb azt akarja, hogy gyorsabban túl legyünk rajta. Mindenki túl akar lenni rajta. Drága mulatság sokáig elhúzni egy forgatási napot, de ha időre van szükséged, akkor csak tessék!’ És az, hogy ilyen emberrel dolgozhatunk együtt a sorozaton, felbecsülhetetlen. És szerintem emiatt lesz ilyen jó a végtermék”.

[ShowbizSpy]

/SPOILERES, 7. évad/

Olivia Wilde a visszatéréséről

Olivia Wilde – alias a mi szeretett Tizenhármunk – jó hírekkel szolgál a “House”-rajongóknak: Vissza fog térni a Fox drámasorozatába még ebben az évadban! Wilde most ősszel kimaradt, hogy a nagyköltségvetésű “Cowboys & Aliens” c. sci-fi western filmben szerepeljen, de megerősítette, hogy már dolgoznak a visszatérésén.

“Visszatérek a ‘House’-ba. Méghozzá ebben az évadban. Most már tuti” – mesélte Wilde csütörtökön a 19. BAFTA LA Britannia díjátadón, Los Angelesben. “Nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy ennyi nagyszerű filmajánlatot kaptam, és azért is, hogy olyan állásom lehet a tévében, amely megengedte, hogy igent mondjak ezekre az ajánlatokra, és ne szalaszthassak el olyan lehetőségeket, mint pl. a “Tron”.

“Az írók már kitalálták, hogy lesz, és a nézők majd megtudhatják, hogy Tizenhárom hova ment és miért ment el” – folytatta Wilde. “Szerintem ez egy érdekes fejlemény. Tizenhárom sok mindenen ment keresztül, szóval ezzel kellett kezdeni valamit. Huntingtonja van. Agytumora volt, amitől megvakult. Volt egy szakítása. Biszexuális. Volt problémája drogokkal. Nekem az jutott eszembe, ‘Mi mást találhatna ki [a készítő] David Shore?’ Muszáj volt ezt egy új szintre emelnie. Nagy kockázatokat vállalnak [a készítők], izgalmas lesz.”

De addig is – Wilde elmondta – egy testcserés vígjátékban, a “The Change-Up”-ban forgat Ryan Reynoldszal, Leslie Mann-nal és Jason Batemannel. “Atlantában forgatunk. Annyira unalmas. Senki se röhög. Csak ülünk és sírunk egész nap. *nevet* Nem, igazából hihetetlenül vicces ez a munka.”

[Hollywood Insider]

(Köszi linkeket Bridge-nek!)


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .