A múltkori kérdezz-felelekben Odette Annable (Dr. Adams) előrevetítette, hogy várhatók újabb projektjei a közeljövőben, ezekről a TVLine pár napja be is számolt.

Az egyik egy többepizódos szerep Greg Yaitanes (rendező-producer) Banshee* c. tízrészes sorozatában, mely 2013-ban indul a Cinemax csatornán (USA). A történet egy börtönviselt fickóról szól (Anthony Starr), aki beáll a seriff helyére, miután azt megölték. A helyszín egy amish városka Pennsylvania államban. A fickó sajátos igazságszolgáltatást képvisel, miközben terveket szövöget, hogy elérje a valódi célját.
Annable egy bérgyilkost alakít majd.

A másik pedig a Golden Boy c. midseason (téli) drámasorozat, melyben helyettes kerületi ügyész lesz, aki a főszereplő (Theo James) által hozott ügyeken dolgozik majd.

* Jelentése tündérasszony, szellemasszony. A legendák szerint minden régi klánhoz tartozik egy Banshee, aki a család tagjaiért jajong. Ha közember hallja, nem kell tartania tőle. Általában az ősi lakhely közelében hallani sikolyait, s ezek jelzik a családtag halálának milyenségét is: ha a jajgatás hangos, akkor a halál erőszakos; ha halk, akkor békés.

Ezek alapján – és amúgy is – kíváncsian néztek Odette további munkái elébe vagy eltűrtétek őt a House-ban, de utána mehet, amerre lát?


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .