Odette Annable a karakteréről

Spoileres a 8. évadra nézve (semmi új).

Ahogy azt minden “House”-rajongó tudja, Dr. Gregory House nem az az ember, akivel könnyen ki lehet jönni. Mármint, ami azt illeti, valószínűleg, ő a legutálatosabb tévés karakter. De a cinikus, egoista, magába zárkózó doktor most megtalálta a hozzá hasonlót: Odette Annable formájában, aki az új doktornőt alakítja.

“Nagyon jól kijönnek egymással” – mondja Annable. “Ahogy House, ő is szereti a rejtélyeket, kérdéseket és a diagnosztizálást. Szerintem sok közös van bennük.”

Annable, ahogy a másik új állandó szereplő (Charlyne Yi), Lisa Edelstein váratlan távozása folytán kerültek be a képbe. Bár Annable még csak most ismerkedik a karakterével, egyet biztosan tud: ő nem Cuddy egy újabb verziója. “Ő teljesen más személyiség. Nem azért jön, hogy bárkit is helyettesítsen” – mondja Annable. “Börtönorvos, aki a börtönben találkozik House-szal, ami elég menő. Barátságos és nagyon lelkes.”

A karaktere lelkesedésénél csak a színésznőé nagyobb. “Olyan izgalmas, hogy House-rajongóként most a benne játszott szerepemről beszélhetek. Annyira hálás vagyok, és remélem, a rajongók elfogadnak majd.”

Lehet, hogy aggódnia kell amiatt, hogy megnyeri-e a House-rajongókat, de a kulisszák mögött Annable elmondása szerint nem volt problémája a stáb és a kollégák befogadásával. “Elég idegtépő feladat az, hogy az ember képes legyen bemenni dolgozni ezekkel a nagyszerű színészekkel úgy, hogy úgy érezd, neked is ott a helyed” – mondja. “Egy álom Hugh Laurie-val dolgozni. Nagyon kedves és vicces, és azonnal lenyugtatta az idegeimet.”

Sajnos lehet, hogy Annable orvosos szerepe nem tart sokáig. Sokan úgy vélik, ez lehet a “Doktor House” utolsó évada a 7. évad végi utolsó pillanatban történt megegyezés után – az ok a 7. évadban történő nézőszám-csökkenés volt (a 6. évad átlagos 12,6 milliójáról 10,3-ra). “Nagyon izgalmas évadunk lesz. Nem tudjuk, hogy ez lesz-e az utolsó, de ha igen, akkor örülök, hogy részese lehetek” – mondja Annable. “Majd meglátjuk.”

A “House” jövőjén kívül egy másik égető kérdés a “Breaking In” túlélési esélye. Annable az elmúlt évadban szerepelt a Fox vígjátéksorozatában, amelyből hét epizódot adtak le az American Idol előtti időpontban. A sorozat jó számokat hozott, majd májusban levették a műsorról, utána pedig a csatorna mégis érvénybe helyezte a szereplők (eredetileg opcionális) második évadra szóló szerződését.

Bár Annable-nek most van új sorozata, optimistán vélekedik a Breaking In 2. évados berendeléséről. “Lehetséges, hogy visszahozzák, és akkor – remélhetőleg – játszhatom majd mindkét sorozatban” – mondja Annable. “Sajnos jelenleg nem tudunk semmit. Érvénybe helyezték a szerződésünket. Szóval most már szerintem minden attól függ, hogy van-e még hely a csatorna vígjáték-blokkjában. És, ha van, akkor lesz új évad.”

A “Doktor House” új évada október 3-án, hétfőn este 9-kor kezdődik a Fox-on.

[TV Guide]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..