Nyáron lepihen a sorozat

Most olvastam a tv2 blogján:

A Doktor is szabadságra megy

A Doktor, alias Doktor House, ki más? A Született feleségekhez hasonlóan a népszerű orvosos sorozat is megpihen pár hónapra, hogy őszre is maradjanak új epizódok.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy a 97. rész még május 27-én adásba kerül a sorozatból, de utána a folytatás már csak valamikor ősz magasságában lesz várható. A keletkezett űr pótlása, akárcsak kedden, az este 10 órás sorozatra fog várni, tehát június 3-tól szerda este 9 órától a Szellemekkel suttogó lesz látható, annak előző helyét pedig az eddig kedd este adott Médium-ismétlések veszik át egészen az új epizódok eljöveteléig.”

Tehát jövő héten még lemegy az 5×11 – Öröm a világnak, aztán majd szeptemberben lemegy a maradék 13 epizód. Egyébként Amerikában szintén ezután a rész után tartottak téli szünetet (6 hét). Ez egy kicsit hosszabb hiátus lesz, de mi igyekszünk azért kitölteni ezzel az oldallal, úgyhogy nézzetek be azért rendszeresen.

Illetve, ha nem akartok minden nap hiába jönni, iratkozzatok fel az oldal RSS-jére, és akkor rögtön megtudjátok, ha született új bejegyzésünk.

[tvblog]

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Trackback
Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..