Nyáron jönnek az ismétlések

Ezen a héten Amerikában véget ért a 7. évad, a tv2-n pedig szintén – legalábbis őszig. Ahogy a tengerentúlon, itthon is ismétléseket fognak adni a nyár folyamán. Míg a Fox-on össze-vissza, addig itthon sorban mennek majd az epizódok: a tv2-n a 4. évad 14. részétől, az AXN-en felteszem, csütörtökönként végig adják a 6. évadot, de május 31-től a többi hétköznapon elkezdik az 5.-et (természetesen mindkettőt szélesvászonban, több időpontban ismétlésekkel). A Viasat3 pedig június 6-tól újrakezdi a múlt nyáron beszerzett 1. évadot hétfőtől csütörtökig, másnap délutáni ismétlésekkel.
Ha a “Következő epizód” dobozra pillantotok, akkor láthatjátok összefoglalva a fentieket. Ha az egyes időpontok fölé viszitek az egeret, akkor további részleteket tudhattok meg, de oda nem fér ki a teljes tévéműsor, szóval a pontos adásidőpontokhoz látogassátok meg a Naptár oldalunkat, a sok ismétléshez pedig a port.hu-t ill. az egyes csatornák honlapját.

Ha megnézzük a június 6-i hetet, akkor láthatjuk, hogy bizony választanunk kell majd a bunkó House+konzervatív Cuddy meg a bunkó-hallucináló House+dögös Cuddy között. Vagy megnézzük az előbbi első felét, meg az utóbbi második felét, és megállapítjuk, mekkorát fordult a sorozat négy év alatt.

Nyáron jönnek az ismétlések


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .