Nyári TCA – videók #2

A “Doktor House” 6. évada bő 20 nap múlva kezdődik, ennek örömére az EOnline! közzétett három videót, amikben Hugh Laurie (House), Lisa Edelstein (Cuddy) és Robert Sean Leonard (Wilson) ill. David Shore (producer) a következő évadról beszélnek.

Készen vannak a fordítások!

Hugh Laurie

» House az elmegyógy-intézetben van. Kihívás volt ezt eljátszani vagy könnyű volt?
Hugh Laurie: Nem volt könnyű, nem volt könnyű. Elég komor dolgok ezek. Mármint néha felbukkannak a nap sugarai, de… vicces, de közben pedig elég komor. Elég komor.

» Lesz valaha House boldog?
Hugh: Nem, szerintem nem. A boldogság egy elég meghatározhatatlan fogalom. House nem keresi a boldogságot, legalábbis nem ebben az intézetben. Egyszer talán majd megtalálja. Részben ezért is megy ebbe a kórházba, hogy kiderítse, hogy egyáltalán elérhető-e számára a boldogság. De… nem hiszem, hogy egy vidám karakter lenne. Van benne egyfajta vitalitás, egyfajta életerősség. De azt nem mondanám, hogy ez egyenlő lenne a boldogsággal.

» Színészként… House, a karakter mindig két lépést tesz előre és kettőt vissza. Ön szeretné, ha House fejlődne vagy meg kell maradnia ilyen jellemnek?
Hugh: Nos, ez tulajdonképpen a velejárója annak, hogy ez egy országos televíziós sorozat, attól félek. Elnézést, ha durván fogalmaztam, de így van. Mert, ha az történne, mint a való életben, hogy House megházasodna, állást változtatna, beállna szerzetesnek és elköltözne Argentínába vagy akármi, akkor elég hamar teljesen megváltozna a sorozat. És az emberek azt mondanák, hogy “Én nem ezt akartam nézni”. Szóval az egésznek egy úgymond… egyhelyben kell állnia a folyamatoknak, mint egy gleccsernek. De, tudja, azért néha változnak a dolgok. Néha egy-egy földlemez elmozdul nála is.

» Tudna valami izgalmasat mondani a rajongóknak a 6. évadról?
Hugh: Öm, sok-sok meztelenség… Ez nem is igaz. Nem lesz semmilyen meztelenség. Ezt csak most találtam ki. Most találtam ki. Az egész csak kitaláció. Öm… csomó jó dolog fog történni. Csak most kezdtük el a forgatást. Most vagyunk a 4. epizódnál (augusztus elején). A forgatókönyvek szerintem mind jók és a szereplők… fantasztikusak. És folyton le vagyok nyűgözve pusztán attól, hogy csinálhatom.

Robert Sean Leonard és Lisa Edelstein

» Mindkettejük legjobb barátja, House a sorozatban az elmegyógy-intézetben van. Cuddy és Wilson lesznek a nap hősei? Egyáltalán van ott mit megmenteni és hősködni?
Lisa Edelstein: Nincs.
Robert Sean Leonard: Nincs.
Lisa: Ő (Robert) belép a képbe egy kicsit, de én nem leszek sehol, mikor House az intézetben van.
Robert: Igen, House az intézetben van és…
Lisa: Ami azt illeti, te pont, hogy nem leszel a nap hőse.
Robert: Egyszer (House) felhív.
Lisa: Úgy dönt, hogy nem lesz a nap hőse.
Robert: (Wilson) úgy dönt, hogy nem menti meg House-t. Az évad első két része (a dupla évadnyitó) nagyon más lesz.
Lisa: Igen.
Robert: Van… vannak ott más dolgok is: az intézet, tele olyanokkal, akik segítségre szorulnak, és öm… mi pedig Renóban és New York City-ben voltunk.
Lisa: Én Rómában voltam.
Robert: Vagy Rómában. Volt, aki Rómában volt.

» (House) még mindig orvos, de valószínű elveszik majd az engedélyét, mert őrült. De mindannyian tudjuk, hogy House nélkül ezt nem lehet csinálni, szóval hogy fog visszatérni?
Lisa: Nos… Tudja, nem akarom lelőni az egészet. Majd megoldódik minden. Amíg a sorozat megy a tévében, addig House praktizálni fog. *nevet*
Robert: *néz*

David Shore

» Két órás évadpremier, elmegyógy-intézet…
David Shore: Igen.
» Jól elvannak azzal, hogy Hugh Laurie-val “őrültségeket” játszatnak el?
David: Igen. Hughval mindig elvagyunk, de ezúttal különösen, mert ez… ez nem a megszokott környezete, ahol kényelmesen érzi magát. Nem Hugh és nem is House megszokott környezete. És ezáltal is nem olyan könnyű ezt eljátszani, de Hugh nagyszerűen csinálta. Egy fickó, aki elveszett, és próbál újra magáratalálni.

» Szóval nem a megszokott arrogáns, nagyon magabiztos House lesz?
David: Azt nem vetettük le teljesen. Az még megvan. *nevet*

» Mit tudna elmondani Franka Potente karakteréről?
David: Ott van, és ő az egyik ápolt sógornője, és vonzódni kezd House-hoz, House pedig hozzá. És az egész… bonyolult.

» Persze, hisz’ House-ról van szó. A rajongók kicsit kiakadtak, mikor kiderült az előző évad végén, hogy az előre beharangozott szex csak hallucináció volt. Kapnak majd valami kárpótlást a rajongók ebben az évadban?
David: Egy kicsit visszalépünk ebben a témában az elején. De szerintem bár nem volt valóságos, jelentős esemény volt. Mármint megmutatta, mi van House tudatalattijában. Ahogy Wilson meg is fogalmazta: ez az a valóság, amit House akart. A tudatalattijában megfogalmazta, mit is akar valójában. Szóval ez nagyon fontos, szerintem.

» Vendégszereplők?
David: Jön majd James Earl Jones az első pár epizód egyikében. Afrikai diktátort fog alakítani és szerintem ő fantasztikus, nagyon jó hallani már a hangját is (ő volt Darth Vader hangja).
» Király, még valaki?
David: Nos, a premierben van ugye Franka, André Braugher.
» Jó.
David: És ez eddig nagyon jó, tekintve, hogy még csak a 4. részt forgatjuk.

Múltkori TCA-videók
TCA-képek

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..