Nyári TCA 2011

Hétvégén volt az Amerikai Tévékritikusok Szervezete (Television Critics Association) által szervezett Fox csatornás sajtótájékoztató, melyen bemutatják az új sorozatokat, szereplőket, az afterpartyra pedig a színészek interjúkat adnak a vörösszőnyegen. Ezt tette Jesse Spencer (Chase) és az egyik új szereplő is. Videók, fordítással:


» Jól nézel ki!
Köszönöm szépen!
» Jól vagy?
Nagyon jól vagyok. Három hónap szabadságom volt. Én… majdnem, hogy szégyellem magam, hogy ennyi szabadságot kaptam.
» Ne aggódj. Lehet, hogy a mögötted hullámzó óceán miatt, de… úgy tűnik, jót tett neked.
Ami azt illeti, épp az előbb jöttem ki onnan. Malibun voltam. Ezért késtem el innen. Szörföztem, aztán ránéztem az órámra azzal, hogy “Atyám, lesz ez a Fox-izé, amire oda kell érnem.”

» Mikor kezditek a munkát?
Öm… Most, itt. Mármint… ja, a köv… következő héten megyünk vissza dolgozni.
» Bocs, hogy egy ilyen fájdalmas pontra tapintottam. *brühühü*
*brühühü*
» Soha nem lehet elég hosszú a szabadság, nem?
Hát, ez már elég hosszú volt. Általában hat hét szünetet kapunk, ez volt ezidáig a leghosszabb. Szerintem jót tett mindenkinek, de már szeretnénk visszajönni. Én alig várom, hogy elkezdjük a 8. évadot. Másmilyen lesz, mint az eddigiek. Más színészekkel, más lesz a főnök a kórházban. Izgalmas lesz. Mint mindig! Mikor volt olyan, hogy nem volt izgalmas?
» Mindig is izgalmas volt!
Ugye?
» A sorozat még mindig fantasztikus. Mikor elolvastad azt a jelenetet, amelyben House belehajt Cuddy házába… mármint, tudom, hogy történhetnek váratlan dolgok ebben a sorozatban, de nem gondoltad először azt, hogy “Uramatyám, mi történik?” Mert… szerintem elég sokkoló volt.
Igen… mármint, ez egy módja annak, hogy befejezzünk egy évadot. De helyénvaló is egyben, szerintem. A zűrös kapcsolatukat tekintve… De House elég messzire ment. Meg is sérülhettek volna. És… jó lesz ezután elkezdeni a 8. évadot. Drámázunk kicsit.
» Csak egy kicsit. Öm… Kevin Reilly, a Fox elnöke ma arról beszélt, hogy lehet, hogy ez lesz az utolsó évad. Már biztos tudtad ezt, és nem én árultam el most neked… Hogy érzel ezzel kapcsolatban? Persze ez nem rajtad fog múlni, de szerinted pl. már itt az ideje, hogy vége legyen vagy…?
Én… nekem abszolúte nincs befolyásom erre, de bárhogy is lesz, jó lesz. A sorozat elég szép utat járt be. Ha végül a 8. bizonyul az utolsó évadnak, nem leszek annyira oda. Ha pedig folytatjuk, akkor… hát, tudod, az se jó, ha az unalomig toljuk a dolgot. Mármint, még mindig nagyon sokan nézik világszerte, népszerű a sorozat… De nem mondom, hogy legyen vége a sorozatnak. *nevet* De, de, azt mondom. 8. évad: fejezzük be itt! *nevet* Vannak, akik még tíz évet akarnak. És lehet, hogy megkapjuk, ki tudja. Bármi megtörténhet.

» Még van egy kérdés: a karakterednek lesz szerelme ebben az évadban?
Öm… talán az egyik új szereplővel… újhús…
» [Odette Annable] nem néz ki rosszul.
Igen, igen. *bólogat*
» Elég csinos.
Igen. Csinos, ahhoz képest, hogy börtönorvos.


» Imádtalak a “Testvérek”-ben, meg a “Breaking In”-ben. És most kíváncsi vagyok, milyen leszel a “House”-ban.
Öhm, tudod. Bárcsak mondhatnék neked valami konkrétat, de én sem tudok sokat. Már leforgattuk az első részt, a karakteremet Dr. Adams-nek hívják. Új orvos vagyok, senkit sem helyettesítek vagy ilyesmi. És… börtönorvos vagyok.
» Börtönorvos? Ez szokatlan.
És ott találkozom House-szal.

» Állandó szereplő vagy a sorozatban? Ezt ki lehet mondani?
Állandó szereplő vagyok. De őszintén szólva, nem tudom, merre megy a karakterem. Próbáljuk felfedezni a lehetőségeit. Nagyon szórakoztató, lelkes… hisz abban, hogy jóvá lehet tenni a bűnöket, a börtönben dolgozik… szóval, ja…
» Várható szerelmi szál? Vagy tudod már, hogy lesz-e?
Az biztos, hogy a férjem [Dave Annable] nem várja, hogy legyen.
» Á, Dave tudja kezelni az ilyen helyzeteket.
Ja. Mi ez neki? De fogalmam sincs. Csak megyek az árral. Az eddigi forgatókönyvek lenyűgözőek. Örülök, hogy szerepelhetek a sorozatban. Mindig is a rajongója voltam. Szóval az, hogy itt lehetek, kissé szürreális. Nagyon jó.
» Mint rajongó és mint szereplő: mit érzel azzal kapcsolatban, hogy lehet, hogy ez lesz az utolsó évad? Most, hogy a szereplőgárda tagja vagy…
Ha tényleg ez az utolsó, akkor nagy megtiszteltetés, hogy részese lehetek. És ennek a sorozatnak annyira hűséges rajongói vannak… biztos vagyok benne, hogy jól csinálják majd meg a végét [az írók]. Szóval, ha tényleg vége lesz idén, akkor csak örülhetek, hogy része lehettem.

» Hozzászoktál már a Mrs. Annable névhez?
Egyre inkább, igen. A “Yustman” már olyan furán hangzik. Kicsit szomorú is vagyok. Magam mögött hagytam. De kezdek hozzászokni az “Annable”-hez: még mindig házas vagyok, még mindig itt vagyok!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..